msporis Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Kakvi su dojmovi vlasnicima Ground zero zvučnika? Pritom najviše mislim na sisteme. Razmišljam ubosti neke sisteme za naprijed, kvalitetnije od ovog kaj imam (Pyle), da je nekih 70-80 w rms@4 ohma. Po mogućnosti koaksijalci jer mi se više ne da petljat sa skretnicama. Gledao sam hertz, oni su cca 800kn , a onda mi oko pobjeglo na Gorund zero koji za 300-400kn ima koaksijalce sa navodnih 70w rms-a? pa da priupitam jel to čemu? vratiti će se i wooferi tak da mi je bitno da su glasni tj, da ih wooferi ne požderu... kvaliteta zvuka isto bitna, al kažem wooferi su tu pa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 coax gztf165mk2....ja ih prodajem kao salatu....zvučnik predobro svira,može i na manje pojačalo bez problema....inače mpc mu je oko 306 kn....moja preporuka:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 e da nisi iz vukovara... uzeo bi ih sam da probam dal mi stanu 16-ice... inače su 13-ice, al mnogi pričaju da na te accente stanu i 16ice u vrata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 uz neki adapter ide sigurno....a ima i 13 isto to...oko 275 kn mislim da su....ja sam radio peugeot 308 sa tim zvučnicima,i jako se čuje razlika naspram originala....ali je problem jer je morao ostaviti original radio....hebiga... ne vidim odakle si ti....pa da te prosledim do nekoga od prijatelja ko ima gz u prodaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Zagreb, Zaprešić.. proslijedi... ima li šta jače... recimo do 600-700kn ? obzirom da je 300kn 70w rmsa, reko možda se za više novaca dobije još bolje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 odi kod Alex-a onoga u zg....on je uvoznik za GZ....ima svega....to ti je moj izbor,pa neka vide jel se može šta prepraviti za 16....ja verujem da može....evo ti broj mob njegov i samo reci da sam te poslao....098-229-779 denis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fila Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 GZ su stvarno dobri zvučnici, frend imao 13-ajstice 90RMS-a, tjerao ih na pojačalu i stvarno odlično sviraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 ja imam naprijed i iza sistem i prezadovojan sam sa zvučnicima...uskorori woofer i pojačala...isto ground zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now