Medic Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 i još.. http://www.desno4.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=9&start=105
Joe Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Prema fotkama... najbolji rally dogadjaj kod nas.... To je to ...
fabioso Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 niasm mogel ići ali po slikama i kontaktima odozdola fakat je super
the-rider Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja se sad vratio, pocela dosta jako padati kisa, voze se ko po jajima na blatu :lol:
Surop Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Odlične slike! Jel zna netko kada će biti na Motors TV-u?
Tomo Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bio sam jucer! Odlican event! bilo je nesto slikica i filmica. Kad to sredim budem bumpnuo topic!
KIMI_1.8T Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 http://adriatic-timing.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=269&&Itemid=26
mrgud Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bilo je do jajčano! Radim upravo izvještaje za magazine i nabrijan sam još uvijek Legendarno, izvrsno, odlično odrađeno, hrpa ljudi... A vožnje nemam komentara. Dečki su se stvarno peglali ko zmajevi. Ovo je bio šou program za publiku, al mi je super kak su se svi vozači nabrijavali... Ipak, Šaškin je napravio jaku stvar i ovakvih evenata nam treba!!! Svaka mu čast, kapa dolje! Dokazao je da se može i da ništa nije nemoguće. Svi kukaju, on radi! Istina, organizacijski njegova ga ekipa treba još malo rasteretiti, jer je bio razvaljen po svuda... Freak, Bruner i ekipa su se polomili od posla... onak, nemam što za reć... jebenica!! e, da... ja sam dole u Poreču upoznao nekog čiču iz Finske...
Medic Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 e, da... ja sam dole u Poreču upoznao nekog čiču iz Finske... Eeeee super, šta kaže? Jesi ga pito zašto je brkove ošišo? a gle majdu...pogled ala lički međed )))
mrgud Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nemoj mi Majdu, Majda rula Juha je zakon. 15 minutni intervju prerasao u višesatno druženje... Kakav lik... Skoro s njim završili na kartingu Naravno da sam se ogrebo... više u sljedećem broju evo magazina i na http://www.evo-magazin.com
Medic Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 nemoj mi Majdu, Majda rula m[/url] Ma znam .....zeka peka.:thumbsup:
Mattas Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nisam bio, ali čujem da Juha still got the touch kakav puno mladih trkača može samo sanjati:notworthy:
Fredy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Juha je zakon. 15 minutni intervju prerasao u višesatno druženje... Kakav lik... Skoro s njim završili na kartingu Naravno da sam se ogrebo... You lucky bastard! :notworthy:
Jerba2 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nisam bio, ali čujem da Juha still got the touch kakav puno mladih trkača može samo sanjati:notworthy: Juha je odvozio u subotu najbolje po meni, gledas i ne vjerujes kako lik vozi centimetre od ruba staze... :notworthy:
Ozy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) ECI PECI PEC.. JA SAM MALI ZEC.. :cice::drool: Edited May 4, 2010 by Ozy
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now