Jump to content

Kataloški broj kite...?

Da li mislite da je Mladen:  

106 members have voted

1. 1. Da li mislite da je Mladen:

• sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      7
    • sasvim slučajno uploadao svoju kitu i sad se pokušava izvući?
      33
    • neuredan jer ne brije svoju kitu koju je sasvim slučajno uploadao i sad se pokušava izvući?
      28
    • mogao kupiti bolje cipele prije nego što je sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      20
    • član nekog internet dating servisa na koji je uploadao svoju kitu?
      12
    • žrtva mućke zavjere photo servis servera?
      6

Recommended Posts

ovo si se fino nazvao medjutim sumnjam da tak nesto moze prikrit tvoj primitivizam :thumbsup:

Nego, ja ne kuzim, zasto takvi "pravi muskarci" uopce gledaju ovakve peškaste topice? Jel nije pravom 'rvatu koji mrzi pedere ispod casti gledat tudje pimpeke ili je to mozda ipak povezano s necim drugim?

Latentni homoseksualizam ... :D

• Replies 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Jebeno, nadam se samo da neće netko izvući iz konteksta razlog tučnjave... na auto forumu se potukla dva muškarca iz Zagreba zbog kurca iz Karlovca!! :lol:

Zasto se tući? Kurce na stol i koji je veći pobjeđuje i osvata vikend za dvoje u Istarskim toplicama:)

Zasto se tući? Kurce na stol i koji je veći pobjeđuje i osvata vikend za dvoje u Istarskim toplicama:)

Znaći ti ih želiš malo na svoj domaći teren!? Vjerovatno da provjeriš situaciju!! :rofl: :rofl: :rofl:

Inaće za ostalo pucam od smjeha od jučer od kad je sve počelo....... :haha: :haha: :haha::haha:

skoro sam povjerovao u ovo dok nisam primjetio Last edited by GOGACH; Today at 11:38

pa sam skužio da je prvi post s čuđenjem postavljen u 17:45 dan prije :lol:

sad više ne znam u šta vjerovati :D samo se nadam da mu žena ne dođe do ovog jer čisto sumnjam da je njoj bilo namijenjeno :lol:

Zena me pita da sto se smijem cijeli dan.

Velim ja ma ovi komentiraju snimku nas tijekom sexa koju sam zabunom uploadao umjesto slike auta.

Reakcija:

KAD SI NSA SNIMAO TIJEKOM SEXAAA??!!!????!!?!?!

NEPROCIJENJIVO, al me strah da nista od sexa narednih tjedan dana.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...