Jump to content

Da li mislite da je Mladen:  

106 members have voted

1. 1. Da li mislite da je Mladen:

• sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      7
    • sasvim slučajno uploadao svoju kitu i sad se pokušava izvući?
      33
    • neuredan jer ne brije svoju kitu koju je sasvim slučajno uploadao i sad se pokušava izvući?
      28
    • mogao kupiti bolje cipele prije nego što je sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      20
    • član nekog internet dating servisa na koji je uploadao svoju kitu?
      12
    • žrtva mućke zavjere photo servis servera?
      6

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Hahahahahahahahahahaha LOM

a di si ti dosad? vidim da pola sata čitaš topic? jesi drkao možda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted
a di si ti dosad? vidim da pola sata čitaš topic? jesi drkao možda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesam..al nisam slikao hahahahahaha

Posted

Dva puta sam umirao od smjeha na forumu. Na pricu o seksu u autu i kamenu u celo i sada na ovo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Posted
Dva puta sam umirao od smjeha na forumu. Na pricu o seksu u autu i kamenu u celo i sada na ovo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

a da, to smo i zaboravili.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jel ono šporiš bio? :lol: :lol: :lol:

treba ih stavit u rubriku "Najbolje od foruma" :lol: :lol: :lol:

Posted

Ma to mora da je neka zajebancija, pa kako nisu odmah skužili da je kurčina u topicu, bilo je onak 10-ak totalno normalnih postova poslije toga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted
Ma to mora da je neka zajebancija, pa kako nisu odmah skužili da je kurčina u topicu, bilo je onak 10-ak totalno normalnih postova poslije toga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako nisi skuzio,lik je tada ima sliku auta al je nedavno sređiva slike i vjerovatno izbrisa tu sliku auta i stavio sliku kite za neku damu i andro je slucajno prcka po forumu i naletio na to da nije mozda mi nebi nikad saznali za ovo. pa vidiš kad je to bilo 2010?????

Posted
Dobro ovo izgleda, hvala na slikama!

:D:D:D

Btw. koliko im treba od narudžbe do isporuke i koliko si platio ak nije tajna?

hahaha, meni je drago da se Rimcu svidja:))

Posted
kako nisi skuzio,lik je tada ima sliku auta al je nedavno sređiva slike i vjerovatno izbrisa tu sliku auta i stavio sliku kite za neku damu i andro je slucajno prcka po forumu i naletio na to da nije mozda mi nebi nikad saznali za ovo. pa vidiš kad je to bilo 2010?????

Isuse, nisam ni gledao datume, ajme kakav lom, sad opet plačem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted
Dobro ovo izgleda, hvala na slikama!

:D:D:D

Btw. koliko im treba od narudžbe do isporuke i koliko si platio ak nije tajna?

bas vristanje ............... kakav splet okolnosti ..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::lol::lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

dogodilo se to da je stavio novu sliku na tinypic.com a sasvim slučajno je tu sliku nazvao istim nazivom kao i onu sliku od auta i jednostavno kod foruma vuče isti stari link koji sada vodi na novu sliku

uglavnom da se vratimo na temu; prijateljice od male poručuju ti da se obavezno obriješ jer kažu da gadno izgleda ovako

Posted
dogodilo se to da je stavio novu sliku na tinypic.com a sasvim slučajno je tu sliku nazvao istim nazivom kao i onu sliku od auta i jednostavno kod foruma vuče isti stari link koji sada vodi na novu sliku

uglavnom da se vratimo na temu; prijateljice od male poručuju ti da se obavezno obriješ jer kažu da gadno izgleda ovako

esu mu ostavile broj mobitela? :lol:

Posted (edited)

idem probudit ženu da vidi ovo :D

zaboga kakve su to cipele!?

edit: žena me pita kaj sam ju radi toga išel budit :lol:

Edited by woo
Posted
idem probudit ženu da vidi ovo :D

zaboga kakve su to cipele!?

edit: žena me pita kaj sam ju radi toga išel budit :lol:

Nemoj...jos ces pedalu dobiti...hahHahaha

Posted (edited)

nego...kaj je lastan odgovoril na sliku?

ak neko oće, bilo bi ok da veli dečku da si editira slikovnicu...

:D

Edited by woo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...