Jump to content

Recommended Posts

Posted
  mr_G said:
Inače kod naglijih starteva guma se može "okrenuti" na felgi i opet doći u nepovoljnu poziciju...

U koloperu su mi stavili gumu, balansirali, vidjeli da ne valja, skidali gumu, zarotirali ju u pravome smjeru i balansirali.... Jer niti gume nisu savršene... :D

Bog ti pomogo... inace vulkanizer koji ima volju rotira ti gumu da ju "nađe" i da ti smanji olova, koji nema navali ti pol kile na svaku i bas ga briga, a ne zbog ovog sta si izvalio...

Posted
  Dominik said:
ja bas neki dan stisnem gas a ono stoji, izadjem iz auta a ono vrti mi felgu u gumi, reko moram zvati Đija :lol::lol::lol:

pa jesi ti normalan ???????

to samo tebi rade jel stavljas cetvrtaste gume na trokutaste felge, kod nas normalnih ljudi je to sve okruglo, kuzis

photo12_7.jpg

Posted
  Japanac said:
Ti to imaš neki deal s njim kad hvališ čovjeka zbog toga što samo odrađuje posao za koji mu se plati.. ili? :D malo mi je smiješno ovo.... samo čekam topic tipa "zamislite, jučer sam kupio 4 tetrapaka dukatovog mlijeka, i ni jedno nije bilo pokvareno! bravo dukat!" :lol:

pa nije baš tak...dal je pokvareno ili ne ovisi o prodavaču kolko vodi brigu dal mu je friška ili stara roba na polici a za Dukat možeš reč dali imaju fino mljkeko ili neko fuj,razređeno,dodano neke gluposti u njega itd....što znači ako imaju fino mljeko onda kažemo bravo Dukat !!! tak i ovo za mehaničare...ak neko dobro odradi poso,jesi ti to platio i to se naravno očekuje ali zašto ne dat pohvalu za nekog????to je najbolja reklama:naughty:

Posted
  marek1 said:
Samo je pitanje koliko dugo ce ti to trajati da ne trese.

Ja sam u molydonu na 195/50/15 balansirao na onoj njihovoj supersonicnoj balansirki i to je trajalo cca 3 mjeseca i opet je pocelo tresti

negdje si šusno u rupu....to nije do balansera

Posted
  Dominik said:
ja bas neki dan stisnem gas a ono stoji, izadjem iz auta a ono vrti mi felgu u gumi, reko moram zvati Đija :lol::lol::lol:

pa jesi ti normalan ???????

to samo tebi rade jel stavljas cetvrtaste gume na trokutaste felge, kod nas normalnih ljudi je to sve okruglo, kuzis

A guma se ono zaljepi ljepilom na felgu?!

Daj ne kenjaj.. :drink:

Posted

Na jedna prednja lijeva nemam onaj uteg. Sva ostala 3 imam. E pitanje je da sam dvije prednje presao na ljetne, posto taj uteg nije stavljen ili otpao. Da li trebam zabrinjavati s obzirom da jos ne trese.

Posted via Mobile Device

Posted
  Kroky said:
skidanje 18" sa felgi, montaza na druge felge, balans, ventili itd 240kn sam platio kod njih.

balans je na hunter stroju, onaj s valjkom koji kakti stimulira uvjete voznje za koji u molydonu naplacuju duplo a balansiraju za k.

Za molydon potpis, qurca oni znaju, 2 balansiranja 110 kn, supersonična balansirka,i opet lagano tresuckanje, čak imam osječaj gore nego prije na običnoj vulgaris, inače ovo kaj je Kroki napravio za 240 kn ja sam za 16" u Vulkalu platio ravno 310 tako nešto kuna bez ventila, da ne kažem da su mi sjebali opleteni lajtung jer je majmun neznam kaj naparvio s istim i naslanjao se na felgu i oštetio/strugao, dok sam skužio dobio po piksi, nabijem ja na q.. takve majstore kad moraš stojat pored njih i kontrolirat ih ili se vračat min 2X radi reklamacije.

Kroky di si to montirao gume..?

Posted
  filip00 said:
photo12_7.jpg

:rofl::rofl::rofl::rofl:, daj mu stavite ovo u avatar dozivotno :lol::lol:, ako je netko zasluzio, zalsluzio je nas magistar

magistre, pa sta drzi gumu na felgi da se ne okrene, o da ti nisi inzenjer kak te to smijem pitati :lol::lol::lol::lol:

Posted

Ja sam se preporodio kod Furlana:

Nove 4X gume na stare felge 19"

2X 235 35 i 2X 265 30 19"

2X felge uopće nisu trebale utege, a dvije po 5grama svaka....

Gume su Michelin PS2... malo ju je "tražio" po felgi i našao:)

Posted

Ja sam se preporodio kod Furlana:

Nove 4X gume na stare felge 19"

2X 235 35 i 2X 265 30 19"

2X felge uopće nisu trebale utege, a dvije po 5grama svaka....

Gume su Michelin PS2... malo ju je "tražio" po felgi i našao:)

Posted
  Zlaya said:
Za molydon potpis, qurca oni znaju, 2 balansiranja 110 kn, supersonična balansirka,i opet lagano tresuckanje, čak imam osječaj gore nego prije na običnoj vulgaris, inače ovo kaj je Kroki napravio za 240 kn ja sam za 16" u Vulkalu platio ravno 310 tako nešto kuna bez ventila, da ne kažem da su mi sjebali opleteni lajtung jer je majmun neznam kaj naparvio s istim i naslanjao se na felgu i oštetio/strugao, dok sam skužio dobio po piksi, nabijem ja na q.. takve majstore kad moraš stojat pored njih i kontrolirat ih ili se vračat min 2X radi reklamacije.

Kroky di si to montirao gume..?

u dario autu, kojeg su gore spomenuli. http://www.darioauto.hr

narucio felge u motoboxu (split), a posto su ih dostavili u dario auto, tamo sam ih i montiro...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...