gogo Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 danas stavio na auto mjenjac drugi i stavi novo kvacilo.. opet mi se dogadja da pomalo klizi od 4te brzine pa na dalje... da li je moguce da je do zamasnjaka? da je dobio nekakav oblik da lemala ne nasjeda cijelom povrsinom?
the-rider Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 pa ako je neravan zamasnjak onda ti lamela ne lovi cijelom povrsinom, trebao si ga tokariti a i dok je novo kvacilo ne drzi punom snagom, treba mu malo da se razradi
fire Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 danas stavio na auto mjenjac drugi i stavi novo kvacilo..opet mi se dogadja da pomalo klizi od 4te brzine pa na dalje... da li je moguce da je do zamasnjaka? da je dobio nekakav oblik da lemala ne nasjeda cijelom povrsinom? nebi trebalo novo kvacilo razraditi da dobro sjedne a ne odma gas?
Dacho Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nebi trebalo novo kvacilo razraditi da dobro sjedne a ne odma gas? Pa trebalo bi ga razraditi jer mozes i novo odmah spaliti :doh:
gogo Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 zamasnjak nisam tokario, dvomaseni je, ne znam ni da li se tako sta moze, a i nisam nista divljacio autom, vec samo preticao, u 4toj stisnuo gas i malcice je proklizilo... da li treba razradjivati ili ne, ne znam, pitam kvacilo je sachs, isto takvo je bilo i tvornicka ugradnja
Rudy Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Gle teško je ovako reći na neviđeno,ali u pravilu se stavi kutomjer na zamašnjak,AKO se uopće premišljaš da li ga tokariti-ravnati,što se tiče sachsa pokazali su se jako dobri,tako da ti jedino preostaje zamašnjak.
gogo Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 ima 95000 km, mjenjac vrisnuo pa sam stavio drugi, odma kada je sve dolje sam i set kvacila promjenio... vozati cu se jos ovako par dana pa vidjeti sta ce biti...
Mexx Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nikad nisam razradiva...uvik je lamela drzala ok nakon montaze... sta je ssa korpom?
fabioso Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 taj zamašnjak se mjenja a ne tokari ili je on krivo potrošen pa lamela ne leži 100% ili je košara slaba
WD40 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nikad nisam razradiva...uvik je lamela drzala ok nakon montaze...sta je ssa korpom? Valjda je mjenjao set.... Ako nije onda :doh:
gogo Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 sve je novo, lamela, korpa, potisni lezaj koji su govorili kako "nikad ne odlazi"
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now