Jump to content

Recommended Posts

Posted

dakle uzeo sam kabel preko e-baya kl409.1 ali sa serial portom a nemam na laptopu serial zaboravio na to gledati!

sada bi uzeo sa usb-om ali razmišlajm dali uzeti odmah ova can bus pa da mogu dijagnosticirati i novije aute ili neće iči???

što je najbolje uzeti da najvišše auta podržava za brisanje i iščitavanje grešaka ??

ovo??

http://cgi.ebay.co.uk/On-Board-Diagnostic-CAN-BUS-OBD2-Compatible-USB-adapter_W0QQitemZ260440942899QQcmdZViewItemQQptZUK_Diagnostic_Tools_Equipment?hash=item3ca37d6933

Posted

pa imas serial to usb konvertere,

uzmes si najjeftiniji kabel za tvoj auto , ionako bus ga koristio jednom godisnje za iscitat ako ima kakvih gresaka na servisu to je ionak 1% mogucnosti te diagnostike

Posted

ma nebi ja samo za svoj auto jer frendovi često daju dosta para serviseru tu jednom da obriše greške ili servisni interval i plaćaju mu po 100-200kn

Posted
ma nebi ja samo za svoj auto jer frendovi često daju dosta para serviseru tu jednom da obriše greške ili servisni interval i plaćaju mu po 100-200kn

Dobar je kabel. Unutra je vjerojatno ELM327 čip tj. klon. Možeš koristiti PCMSCAN softver - ok je, a možeš ga skinuti preko torrenta.

Posted

kuzim te ja , zato i kazem da za te jednostavne stvari je i najeftiniji dobar,

glupo bi bilo davat pare za neki skupi kad vecinu tih opcija ni ne koristis

Posted
Dobar je kabel. Unutra je vjerojatno ELM327 čip tj. klon. Možeš koristiti PCMSCAN softver - ok je, a možeš ga skinuti preko torrenta.

jel radi tebi taj pcm sa elm327 na tvom autu?

jedino čudo skojim sam ja uspio izčitat greške na svom autu je bio VAG com.:naughty:

Posted

jedino čudo skojim sam ja uspio izčitat greške na svom autu je bio VAG com.:naughty:

a koji kabel imaš?

Posted (edited)

Ja to ne koristim - imam ECM Tune s kojim sam natočio tuning softver za svog Volva pa s njim čitam i resetiram greške. Znaš i sam da je s Volvom uvijek neka posebna priča.. :)

http://www.global-auto-tech.com/ecmtune/express.html

P.S. Jedina greška koja se meni pojavljuje je ona da je cat riknuo. Počela se pojavljivati nakon kaj sam ugradio Ferrita downpipe i catback s onim 100cel catom, pa sad stražnji senzor pizdi. Pokušaću to riješiti s onim "O2 sensor spacerom", bumo vidli kak će to ispasti..

Edited by Kova

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...