Kiki B Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 nomogu sutra ali te nekako stavim za četvrtak ujutro ako je sila 098/626-666 091/766-5555 Dogovoreno, zovem te pa dođem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 1. Gogach 2.Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 1. Gogach 2.Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx 8. DaDo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 moram još vidjeti ali ću vjerojatno i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 meni čak ni ne smrdi jel uvijek pazim na to, ali osjetim da ne hladi koliko bi trebalo - znas da smo kod daria pričali o tome i da sam rekao kako na passatu i tvom golfu hladi 5x bolje poslao sam chipanom PM pa mozemo skupa kad se dogovorim U mom autu ubija klima samo mrvicu ima miris na samom početku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 U mom autu ubija klima samo mrvicu ima miris na samom početku.. VW i hladi pun kurac bolje od fiata. u puntu je klima za kurac, dok sam se u golfu smrzavao :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Kuš budite, meni se klima uopće neće upalit koliko mi fali plina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 gledam ja to baš sadnajbolje si sam očisti isparivač i onda si najsigurniji a za plin ja ti izvulem sav stari i staro ulje i izvakumiramo i onda stavimo novo ulje sa bojom i novi plin i to je najsigurnija varijanta i naravno nema fušerstva ni prevare i ja to naplatim 200 kn mislim da je cijena više nego fer cjena je više nego fer i ne kužiom di imaš matematiku????plin košta,ulje,boja,elementi u stroju koje moraš nakon x vremena obnovit,...stvarno nas tjeraš da se prostituiramo (mi koji punimo klime) i maximalno obezvređuješ naš rad ( i svoj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 1. Gogach 2. Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx 8. DaDo 9. Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 1. Gogach 2. Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx 8. DaDo 9. Ozy 10. Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duje Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 1. Gogach 2. Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx 8. DaDo 9. Ozy 10. Duje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ja imam problem na meganu...klima mi je stalno ukljucena...cim dam kontakt kompresor napravi klik...i cim auto upalim hladi.. na prekidac ne reagira...tj ne gasi se... zamjenio sam presostat jel su neki rekli da je mozda zastekao..al opet isto... chipani jel bi znao o cem je rijec'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 1. Gogach 2. Boro 3. Littledingo 4. Lev 5. Kiki B 6. Brba 7. Branx 8. DaDo 9. Ozy 10. Duje 11.KA2001MR kad treba doć za ovaj GB jel mislim da ovaj tjedan neću ić do zg-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jel možeš samo reći neko okvirno vrijeme i koliko je vremena potrebno za to po autu? Čisto da znam jer u subotu i ujutro i popodne imam obaveza, pa da vidim da li mi paše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 daj se vi koji se stavljate na popis malo skoncentrirajte. 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jel možeš samo reći neko okvirno vrijeme i koliko je vremena potrebno za to po autu? Čisto da znam jer u subotu i ujutro i popodne imam obaveza, pa da vidim da li mi paše? I mene zanima vrijeme, jer nas ima već 13, a kada se klima isprazni i napuni, auto treba stajati.... Dakle npr. broj 1 = 8:00 broj 2= 9:00 broj 3 = 10:00 itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 sory na off al pitanje jedno ... kada ugasim klimu smrdi mi na ventilaciju kaj mu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 I mene zanima vrijeme, jer nas ima već 13, a kada se klima isprazni i napuni, auto treba stajati.... Dakle npr. broj 1 = 8:00 broj 2= 9:00 broj 3 = 10:00 itd. Ako će se tako nekako slagati popis, onda ću staviti i sebe na isti, pa postoji mogućnost da se netko zamjeni za termin itd. Uglavnom, čekam da se chipani izjasni kako je to mislio isfurati i kako bi bilo najbolje. 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 sory na off al pitanje jedno ... kada ugasim klimu smrdi mi na ventilaciju kaj mu je kad ugasiš?čudno no pogledaj filter klime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 kad ugasiš?čudno no pogledaj filter klime Meni ista stvar, kad ugasis klimu i ostavis samo ventilaciju, smrdi na vlagu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 podsjeća na smrdljive noge kiler od klime je mokar dok klima radi a na dnu kilera se već nakupi prljavštine i od tu vlaga ne odlazi kako bi trebala i zato smrdi dobro ispiranje i ispuhivanje najbolje pomaže i naravno dobro očistiti onu odvodnu cijev,što odvodi kondenzat van vozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ok, a situacija prosle godine sam dao napunit klimu... upalis, radi minutu dvije i onda prestane hladit..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ok, a situacija prosle godine sam dao napunit klimu... upalis, radi minutu dvije i onda prestane hladit..... to je i meni bilo.. rekli mi u klima servisu tamo na Trešnjevci blizu BABE da je to do kompresora klime.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ok, a situacija prosle godine sam dao napunit klimu... upalis, radi minutu dvije i onda prestane hladit..... treba vidjet šta se događa sa tlakovima...preveliki ili premali zbog nečeg pa onda to odklonit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now