Pekx Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Pozdrav, gdje bi mogao dati kvalitetno reparirati gewindu, malo je počela sliniti pa da to odmah rijesimo. Citao sam o sloveniji, ali se ne sjecam tocno, pa ako moze kakav info :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 http://www.amortizer.si/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 ABV Rijeka, Škrljevo, Željko - 051 252 046 ja ću baš sutra zvati jer su izgleda zadnje gotove, cijena je oko 300kn mislim, gotovo je u danu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 ajde pitaj, pa napiši i mene zanima... trebao bi svoje kw da mi pogleda... i pitaj jel ima u blizini kakva optika da se odmah napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ja sam kod luciana na grobniku sve 4 reparirao,bile su mrtve,sad opet kao nove:thumbsup: 1200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ja sam kod luciana na grobniku sve 4 reparirao,bile su mrtve,sad opet kao nove:thumbsup: 1200kn da..njega svi hvala...a ovaj na škrljevu nije baš nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 daj broj od Luciana ko ima, di je točno na grobniku. Nisam ni zvao na škrljevo pa da obavim sve u kompletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 091 575 2295 luciano Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ABV Rijeka, Škrljevo, Željko - 051 252 046 ja ću baš sutra zvati jer su izgleda zadnje gotove, cijena je oko 300kn mislim, gotovo je u danu moja preporuka za ovo:thumbsup: nije skupo (150kn po amortizeru sa ukljucenom montazom), a dobar posa naprave....i da, bude gotovo u roku od par sati, samo se triba dogovorit sa njima kad da dodjes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 150 kn po amortizeru s montažom? Meni je to sumnjivo jeftino za neki kvalitetno odrađen posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 150 kn po amortizeru s montažom?Meni je to sumnjivo jeftino za neki kvalitetno odrađen posao. da...i jos ti daju garanciju godinu dana:) ja san za sad zadovoljan, razlika je osjetna, ali vrime ce sve pokazat...ma da i ako propisaju nakon godinu ipo-dvi, nije me skupo izislo.... e i da....cak nude da mos, ovisno zelis li tvrdje ili mekse auto, sam izbirat gustocu ulja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 evo sad zvao ABV, znači cijena je i za gewinde 150kuna(jedna) ako ide s montažom, demontažom, ako skinuto doneseš 100kn, cca 2 sata posla kaže, još sam 5puta spomenuo da se radi o gewindama i kaže da da to je cijena za punjenje jedino ako je on nešto zabrijao Luciano na Grobniku za sve 4 od 1300-1600kuna kaže. Dat ću raditi kod Željka na škrljevu pa ćemo vidjeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ajde javi rezultate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ako skinuto doneseš 100kn, cca 2 sata posla kaže, još sam 5puta spomenuo da se radi o gewindama i kaže ti Ja neznam zakaj masa ekipe ovdje brije da su gewinde neka ultra jebačka tehnologija. Jebote.... amortizer ko amortizer samo s navojem na sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ja neznam zakaj masa ekipe ovdje brije da su gewinde neka ultra jebačka tehnologija. Jebote.... amortizer ko amortizer samo s navojem na sebi :lol::lol::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 (edited) Ja neznam zakaj masa ekipe ovdje brije da su gewinde neka ultra jebačka tehnologija. Jebote.... amortizer ko amortizer samo s navojem na sebi ne brijem da je neka jebačka tehnologija nego da ipak ma razlike s obzirom da možeš regulirati visinu i da je kraći hod nego kod običnog amortizera Edited May 13, 2010 by master_og Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ne brijem da je neka jebačka tehnologija nego da ipak ma razlike s obzirom da možeš regulirati visinu i da je kraći hod nego kod običnog amortizera Dobro i kakve to veze ima s dijelovima u samom amortizeru koji se repariraju?:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Dobro i kakve to veze ima s dijelovima u samom amortizeru koji se repariraju?:doh: pitaj druge majstore zašto onda lupaju skoro duplu cijenu u reparaciji amortizera u odnosu na gewindu, dal samo radi naziva ili ima kakva razlika ili pak deru nas obične budale. iskreno ja pojma nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 nema razlike, i kad su stelajcu ima ventila koliko stelanja, nikakva posebna nauka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 :lol::lol::notworthy: DObro je kolega master napisao zašto onda traže više za reparaciju "gewindi" nego normalnih amortizera? u čemu je štos? A što se tiče Željka na Škrljevu, meni je dobro napravio na A klasi, reparacija prednjih amortizera, montaža/demontaža, montaža zadnje 2 opruge 400kn sve skupa, račun, garancija god dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 imam pitanje... kome odfurati amotrizere da mi skrati osovinu i da ih napuni da budu tvrđi malo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 deru nas obične budale. iskreno ja pojma nemam Otprilike...... Nemoj sad shvatit da mislim da si budala. Vjeruj mi sve je to isto, a evo i Dominik se uključio koji malo više zna o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 imam pitanje... kome odfurati amotrizere da mi skrati osovinu i da ih napuni da budu tvrđi malo?? to ti nije dobro. treba i tjelo isratiti inače lupaju. za mene jedini izbor je turnšek u slo jer imam osobnog iskustva, a i nikad nisam čuo da se netko žalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 zašto onda traže više za reparaciju "gewindi" nego normalnih amortizera? u čemu je štos? Nemam pojma :lol: Mozda je stvar u tome sto su gewinde kao skuplje pa onda su kao i ruke za popravak skuplje (mada je isti posao). Tako majstori razmisljaju. Znas onu, ruke naplatis koliko je materijal :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 a kolko se cijene kreču?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now