Jump to content

Xenon HB3/9005

Recommended Posts

e taman da postoji topic,

meni trebaju za prijatelja ksenoni komplet za ugradnju u Clio II 2000god., ima vec farove sa lecom (rxt ili tako neka oprema) pa bi stavio SUTRA ksenone dok je u zg ovaj vikend!

pa mi HITNO treba mjesto gdje kupiti i ugraditi ksenone za HB3 zarulju

hvala!!

njemački Olo ili tako neki brand...

:lol:

no way da je to njemačko.

ovih setova iz chipotehe sam se naslagao, što po autima, što po motorima i nikad nikakvih problema s njima.

i ja ih imam na svom autu već 2 godine.

@Sward: što se tiče hb3 ako se nevaram on ima već na sebi konektor tako da ga samo uštekaš u postojeću instalaciju ako je tzv, 9005 konektor

Kao ovo

9005_9006_Connector.jpg

Ako je takav konektor onda ti je sve plug'n'play....

@Gabre: kako je već gandi rekao što se tiče c-mod kitova i njemačke ili iz čipoteke to je sve isto..... Kutiju naručiš koju oćeš kad uzimaš kitove iz kine ili hong-konga jedino treba provjerit koja je jačina struje na njima napisana da nije preko 10A.....

a ebi ga onda :lol:

ma nije bitno, bitno je to da nema ništa ispod 6000k... a to neće na auto, barem 5000, ili 4300K.

ako možeš negdje nać HB3 kit od 5000K ili 4300K bit cu ti zahvalan

Prođe bez problema jer je meni par puta slim kit prošao i samo u pošti kod sebe podigao ga....

Evo neznam kolko već mjsseci svako stižu ledice i vidim da je carina otvarala jer ima nekad zeleni žig na sebi gdje piše Prolaz slobodan i nikad mi nisu ništa poslali već samo podignem u pošti.... Jedino je sranje što mi i poštar skoro naučio kineski čitat kolko puta dođe nešto...:lol::lol:

ove zadnje žarulje što sam postao link su cca nekih 100kn (13 funti sa slanjem).....90% toga na ebayu, a i ovo kod nas je košto i sam znaš iz istog "sela" ali me još uvijek nasmije Bosh hid kit.....

Navodno philips ima xenon kit koji se radi u singapuru i cijena oko nekih 2500+ kn

Edited by Ante Civic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...