alenp Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Da li je itko bio na Utrci kao gledatelj, ako je gdje, kada, koliko € i sve moguće info? Hvala
detroit Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ..zadnje hungaroring 2008. 150e dvije neke brončane karte, kvalifikacije sam proveo u bazenu iznad trkališta,,,,,parkinga kolko hoces okolo isto tako i mjesta za šator...ili nac neki hotelicic u pešti...
BM0021 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zadnje bio na A1 ringu u Austriji, zadnja utrka tamo... Samo ned smo isli, mislim da je 230€ bila karta, tribina na ravnici iza 1. zavoja. Bio je veliki video zid preko puta tak da se tamo vidlo sve sto nismo uzivo vidjeli. Uglavnom jako dobar provod! Idem u Mađu ove god, 300€ smo platili tribinu...
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Znači već je kupljena karta za Mađarasku? preko Formula1.com ili?
detroit Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 evo tu sam ja bio i kupio prek neta i sve uredno doslo na kucnu adresu u roku par dana i dobre su pozicije http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_bronze_en.htm
BM0021 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Znači već je kupljena karta za Mađarasku? preko Formula1.com ili? Da da, odlucio dragoj pokazat da je tv prijenos goli k. u odnosu na dozivljaj kad si tamo... Da, F...1.com, to mi je prvo izbacio gugl kad sam upisao hungaroring tickets i sve proslo bez problema.
msporis Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 monza 2003 karte 230 EUR tribina alta velocita b ( prva šikana na kraju startno ciljne ravnine, sjedeća mjesta, video zid nasuprot) bilo predobro, schumy pobjedio, pa rulja krenula na stazu slavit ispod tribine di se ovi polijevaju šampanjcem... predobro
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Da da, odlucio dragoj pokazat da je tv prijenos goli k. u odnosu na dozivljaj kad si tamo... Da, F...1.com, to mi je prvo izbacio gugl kad sam upisao hungaroring tickets i sve proslo bez problema. Mislim gledam cijena za hungaroring i nije strasna blizu 200 € za 3 dana, je da je staza sama po sebi promasaj za pretjecanje, ali htjeo bi otic da vidim uzivo to cudo dok Schumi jos vozi :lol:
killercivic Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 gledo na a1 ringu isto zadnju, provuko se kroz ogradu u šumi i nisam platio lipe kartu prejebeno gledo formule iz grmlja sa 10 metara udaljenosti, sve dok zaštitari sa rotvajlerima nisu naletili onda sam bježo ko Usian bolt
Gabre Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 gledo na a1 ringu isto zadnju, provuko se kroz ogradu u šumi i nisam platio lipe kartu prejebeno gledo formule iz grmlja sa 10 metara udaljenosti, sve dok zaštitari sa rotvajlerima nisu naletili onda sam bježo ko Usian bolt :rofl::rofl: usain bolt :rofl::rofl: svaka čast :lol:
master Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 prošle godine bio na monte carlu isao sa turist agencijom - najbolje jer ne brines o parkingu 130E karta a aranzman oko 350 E ostalo se ne racuna i ide kao po loju bio na zidinama starog grada i sve se vidi kao na dlanu jos bolje cuje sljedeci put gadam zavoj loews
KA2001MR Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 čekaj sve komplet te koštalo 350€ i to u monte karlu??? koliko ti je još love tamo trebalo jel ovo je bagatela
Mario_S3 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 gledo na a1 ringu isto zadnju, provuko se kroz ogradu u šumi i nisam platio lipe kartu prejebeno gledo formule iz grmlja sa 10 metara udaljenosti, sve dok zaštitari sa rotvajlerima nisu naletili onda sam bježo ko Usian bolt Jel imaš originalan tekst ? :rofl::rofl:
13snc Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 1998. Imola.. oba dana.. 60 000 lira je bila karta za jedan dan (60DEM tada) karta samo za uc.. mozes di oces.. samo ne na tribine.. cijelu sam je prosao.. svugdje malo stao i gledao.. da nema ekrana tu i tamo... nema sanse da pohvatas sve.. najbolji osjecaj.. dolazimo na kvalifikacije.. poslije porchejaca.. prvi dolazak F1 bolida.. tip iza brda.. a osjecas ga u prsima.. predobro.. TV ne moze prenjet niti priblizno.. na kraju trke.. setnja po stazi.. ispred boksova.. diranje razbijene honde.. skupljanje komadica guma sa staze za uspomenu.. (mekano kao plastelin) Brodom Split-Ancona, a posto mi je tamo stari vec bio.. autom do gore..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now