Dinac Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 imam Shacal auspuh koji mi je jednostavno preglasan. Jel postoji šansa da odem nekome da ga izreže te utiša bar sa onom vunom ? Kome otići ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 odes shacalu i kazes mu kaj hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 db killer. Točno to kaj ti je Hic rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 koji motor? ja sam pitao za sebe za nexusa i rekao je da ne moze stisati, da ne radi 500tke i gotovo probao staviti 2 dodatne plocice i oba dve su se otopile nakon 10min voznje a sa drugim db killerom se cuo koma (i dalje glasno) i nije isel zmjesta na kraju sam vrnul nazad original spuh ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 ja sam za beverlya (imao gore shacala) i otisao tam i prodao mi db killer, 270kn..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 koji motor?ja sam pitao za sebe za nexusa i rekao je da ne moze stisati, da ne radi 500tke i gotovo probao staviti 2 dodatne plocice i oba dve su se otopile nakon 10min voznje a sa drugim db killerom se cuo koma (i dalje glasno) i nije isel zmjesta na kraju sam vrnul nazad original spuh ( quad - 500 ccm Subaru mašina bas cu otici tam da cujem te db killere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now