MultiZD Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Slazem si ispuh na autu, radi se kompletan ispuh od turbine do kraja, sad di bi mi bilo najbolje da stavim lamdu sondu, odmah na pocetku ispuha, gore kod turba ili od ispod auta tamo kod mosta, ovako kao na ovoj slici...btw jos i stavljam prikljucak za WB. sondu takoder me zanima di bi bilo najbolje da je smjestima na ispuhu. [/img] Uploaded with ImageShack.us
KIMI_1.8T Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ovo na slici izgleda dobro (jedino je kut malo prevelik, bolje je da je sto vise okomita - ne bi trebala biti ispod 45° zbog kondenzata). Uglavnom je bolje da je dalje od turbine da ti sonda ne izgori, tj. da sto duze traje.
tcode Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tak je, ako ima grijač, slobodno ju staviš malo dalje od turba, duže će biti na životu.
Fredy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 (edited) Slazem si ispuh na autu, radi se kompletan ispuh od turbine do kraja, sad di bi mi bilo najbolje da stavim lamdu sondu, odmah na pocetku ispuha, gore kod turba ili od ispod auta tamo kod mosta, ovako kao na ovoj slici...btw jos i stavljam prikljucak za WB. sondu takoder me zanima di bi bilo najbolje da je smjestima na ispuhu. [/img] Uploaded with ImageShack.us Jesi uzeo LC-1 na kraju? Imam ti ja sondu doma novu ak ovu spržiš http://myhraweb.com/showthread.php?t=13246 Edited June 7, 2010 by Fredy
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now