Brklja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Trebat će mi prikolica za navažat bijeloga po eventima, a ova koju imam u kombinaciji još nije gotova. Bilo bi mi idalno ako netko ima priksu za rentu (ili zna nekoga) u zapadnom dijelu grada (od Trnja do Španskog)..? Ima onaj Bossi tamo na Oranicama, možda još netko ima nekoga? Tnx
Brklja Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Znam da zax ima megacool priksu sa hidraulikom i vitlom, poslao mi je sliku dok je još nije kupio Osim toga, njemu će trebati kad i meni (jer obojca ćemo ić po driftevima) tako da mi to otpada. Treba mi nešto na zapadnom dijelu grada jer je auto u Ježdovcu pa da ne moram proći pola grada da dođem po priksu, odem po auto pa sve obrnuto kad se vraćam.
GoranE46 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nemogu nać broj od onog lika... znam da se zove ADAM i čak mislim da je u Ježdovcu....
Brklja Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 http://www.autoskola-mandic.hr/najam_prikolica/ kod njih sam polagao B+E kategoriju. Prikolica im je takva da su 50-50 šanse da ti otpadne kotač na putu Nemogu nać broj od onog lika... znam da se zove ADAM i čak mislim da je u Ježdovcu.... Jel' ima netko broj od ovog tipa?
dvoracek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 bossi je dosta skup... vidjet cu kod jednog dal ima pa ti javim za par sati
jabolchica Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 098 206 702 - Dražen Lik je iz Svete Nedelje (znaš koliko ti treba do Ježdovca), pa ako ništa drugo ne nađeš, nazovi ga i vidi da li se s njim da kaj dogovoriti.. Samo kažeš da ti je broj dala Ivona iz Holetića. :thumbsup:
Brklja Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 bossi je dosta skup... vidjet cu kod jednog dal ima pa ti javim za par sati znam, mislim da oko 250kn traži dan ili tak neš. To je dosta. 098 206 702 - DraženLik je iz Svete Nedelje (znaš koliko ti treba do Ježdovca), pa ako ništa drugo ne nađeš, nazovi ga i vidi da li se s njim da kaj dogovoriti.. Samo kažeš da ti je broj dala Ivona iz Holetića. :thumbsup: Može, zovem ga popodne. Hvala :thumbsup:
matija0311 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 sumnjam da bude netko dal ispod 200kn/dan prikolicu..mi smo za najam platili 250kn kad smo na trening s autima išli
dvoracek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 torbarina nema prikolice za aute... ovaj drugi ne iznajmljuje uopce. jesi probao oglasnik ili njuskalo ?
Pale Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 098 206 702 - DraženLik je iz Svete Nedelje (znaš koliko ti treba do Ježdovca), pa ako ništa drugo ne nađeš, nazovi ga i vidi da li se s njim da kaj dogovoriti.. Samo kažeš da ti je broj dala Ivona iz Holetića. :thumbsup: evo ja cu ti samo preporucit covjeka, sve sam sa njim rjesio preko telefona - doslovno bilo je 200 kn/dan, priska je uredna tak da .... preporuka
jabolchica Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 evo ja cu ti samo preporucit covjeka, sve sam sa njim rjesio preko telefona - doslovno bilo je 200 kn/dan, priska je uredna tak da .... preporuka Eto. :thumbsup:
Zivac2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 evo ja cu ti samo preporucit covjeka, sve sam sa njim rjesio preko telefona - doslovno bilo je 200 kn/dan, priska je uredna tak da .... preporuka jel taj lik tamo negdje prije hoto vila??? desno...
Brklja Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Čuo sam se sa ovim tvojim Ivona, super neki tip. 200kn prikolica, blizu Ježdovca mi je.. Ima "hidrauliku" tak da se može i nizak auto navuč gore što je super. Tnx
jabolchica Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jel taj lik tamo negdje prije hoto vila??? desno... Ne. On ti je na Svetonedeljskoj cesti, kad ideš iz Kerestinca prema Svetoj Nedelji, s lijeve strane. Čuo sam se sa ovim tvojim Ivona, super neki tip. 200kn prikolica, blizu Ježdovca mi je.. Ima "hidrauliku" tak da se može i nizak auto navuč gore što je super. Tnx Ma Dražen je zakon i sve se da dogovoriti s njim. Nema na čemu. :thumbsup:
Zivac2 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 sad ja tražim priksu za rent?? za mali auto mi treba sutra zovem ovog od Jabuke koga još imate za preporučiti??
Brklja Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 098 202 343 ne znam kak se tip zove al frajer ti je tam kod Bauhausa na slavonskoj, daleko najjeftiniji. Meni uzme za vikend petak-nedjelja 200kn. To je stvarno badava. Samo se pozovi na mene, reci Marko koji dođe sa tokić kombijem
Zivac2 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 uf to mi i po lokaciji odgovara zovem ga ujutro tnx
Brklja Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Zna oscilirat kod njega, ono u stilu uzmeš u sub popodne i vratiš u nedjelju - 200kn. Ili uzmeš u četvrtak navečer i vratiš u pon rano ujutro, opet 200kn Ugl mislim da je fora da "na vikend" uzima 200kn. Ima dvije prikse i obe su odlične, uvijek dobre gume, provjeren tlak, nedavno ih je nanovo uredio itd. Javi kak je prošlo
Zivac2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zna oscilirat kod njega, ono u stilu uzmeš u sub popodne i vratiš u nedjelju - 200kn. Ili uzmeš u četvrtak navečer i vratiš u pon rano ujutro, opet 200kn Ugl mislim da je fora da "na vikend" uzima 200kn. Ima dvije prikse i obe su odlične, uvijek dobre gume, provjeren tlak, nedavno ih je nanovo uredio itd. Javi kak je prošlo zvao sam ga.. i dogovorio... odgovara mi super kaj je tam na slavonskoj tak da ne moram u grad ulaziti:thumbsup: 200kn
Ruby Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Da malo ponovim temu dali znate nekog tko renta prikolice, ali mora biti ispravna za malo dalji put ne igra mi toliko 100kn vise bitno da je neka novija i ispravna Trebam ju u petak do subote
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now