Booster Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 konkretno me za sada samo zanima jel to moze biti do auspuha, prednji lonac je protočni, zadnji poluprotočni, auto se čuje onako kako sam htio tiho i uglađeno. Kad je auspuh stavljen od radione do autoputa je auto normalno išao...na autoputu sam ga navinuo na 150-160 i tako stalno držao do izlaza (oko 100 km). vec pred kraj autoputa sam vidiop da mi potrosnja pocinje rast (za cca 2 litre veca nego obicno) kada sam se skinuo s autoputa skuzio sam da auto uopce ne vuce a trosi 50% više nego prije. U srijedu idem do mehaničara da vidim jel lambda slučajno sere ili nesto slicno. Recimo vozim se 80 u 5-toj gas jedva da držim i potrošnja mi je oko 10l... Jedino sto sam skuzio da mi je poceo pustat na spoju grane i katalizatora (i prije je malo kisio ali sad jače) pa brijem da ga previše guši i mora višak nekud izac....lud sam trenutno.
Ozy Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 to nakon Laste jel tak.. da li čuješ puštanje ispuha "od ispod auta"? ako je auspuh "probušen" pogotovo prije lambde ne da može već znatno utječe na AFR.
Booster Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 (edited) Da čujem i to je taman na spoju katalizatora i grane...malo prije lambde. Kad je stavio auspuh upalili ga...milina, provozao se do onog kružnog i nazad i sve bilo super u početku...sad stvarno nisam pametan. Sutra cu skinut katalizator dolje pa stavit samo cijev da vidim sta ce bit mada mi je gledao katalizator i rekao da je OK. Najgora stvar mi je sto bi u ponedjeljak trebao ic na more a auto u komi Edited June 21, 2010 by Booster
mrva Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Pokrpaj si to. Meni je tak pušto na spoju grane i auspuha jedno pola metra prije lambde pa mi potrošnja skočila sa 15 na 28l
444IN Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Da čujem i to je taman na spoju katalizatora i grane...malo prije lambde.Kad je stavio auspuh upalili ga...milina, provozao se do onog kružnog i nazad i sve bilo super u početku...sad stvarno nisam pametan. Sutra cu skinut katalizator dolje pa stavit samo cijev da vidim sta ce bit mada mi je gledao katalizator i rekao da je OK. Najgora stvar mi je sto bi u ponedjeljak trebao ic na more a auto u komi Ma jebo ga ti kakav katalizator, tam negdje ti na spoju pusta to nek ti pokrpaju kakva sad cijev umjesto katalizatora, a prije njega ti je prnjavo jaoooo....
Booster Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 2 Ozy: Nema rupe nego pušta tu na šeširićima gdje se ova katalitzator kemija spahja s granom (tu gdje su opruge) 2 Nadj: Pa ti ko da si omatorio jos koju godinu pa ne kopcas (ko ja jucer na cesti nekak) Skinem ovu glonđu s katalizatorom i stavim orinđiđi ovo! ...žišku
Ozy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 pa onda taj spoj nije dobro napravljen i to reklamiraj.
Booster Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 to nije kod laste rađeno, vidjet cu sta je jer je tu i prije malo pustalo samo manje nego sada zato se bojim da nije to ali to cu prvo probat
MKPower Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) Stavi tu na kruškasti spoj pletenu brtvu, imaš za kupit raznih dimenzija i debljina u Veleprometu u Golikovoj. Edited June 22, 2010 by MKPower
Booster Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 evo kolega matori 444IN i ja zajedničkim snagama smo to nabuđili i sve radi kao sat (za sad). Problem je bio u oprugama s prve slike (blizu lamde) jadne su se stisle i puštalo je. Sva sreća imao sam doma još od stoleta jednu lamelu pa sam iskoristio opruge s nje za prvu ruku
444IN Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Sad samo to sve skupa kad se osusi cesta moramo dobro uzarit da zadovolji ISO :naughty::naughty::naughty:
Booster Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Sad samo to sve skupa kad se osusi cesta moramo dobro uzarit da zadovolji ISO :naughty::naughty::naughty: A morat cmo to malo zakalit da, da se tam u grubišnom nešt radi bila bi nam savršena ruta jedan za drugim :driv_ing: a šta kad se tam zabušava
444IN Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ma taj je u banani, on to sebi za pikira slozit za gustat u penziji izgleda:lol:
Booster Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 To ti je ono o cem smo pricali kod laste za onog svapca...on misli da ce u penziji imat vremena a stvari stoje sasvim drukcije hahaha
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now