Zlaya Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Imao mali incident pa moram promijenit prednju šajbu, kamenčič staru razbio. Kakva su iskustva s zamjenskim, kvaliteta, gdje rade dobar posao, malo zivko jučer cijene su šarolike, od 900 kn pa do 1600,00 kn, za orginal znam 3 300,00 kn i to je to, da li ima razlike između zamjenske i orginala ili su slične, malo se raspišite i preporučite.:notworthy: Thx.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Laus International, Remetinecka 7 , Tel. 6550-332 Stari dio Remetinecke kod starog Savskog mosta - nesto prije gdje skreces lijevo za Billu, skrenes desno (kod zgrade, malo nizbrdo) i samo ravno 50 - 100m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ja kupio X šajbi kod lausa i nikada problema sa njima.. imaju ti i zamjenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Laus International, Remetinecka 7 , Tel. 6550-332 Stari dio Remetinecke kod starog Savskog mosta - nesto prije gdje skreces lijevo za Billu, skrenes desno (kod zgrade, malo nizbrdo) i samo ravno 50 - 100m. +1 :thumbsup: Već 3. šajbu kod njih promjenio i dečki rade odlično, brzo i stručno, te ne pre-skupo. I imaju ogroman lager. Šajba ti je ako nema nikakve senzore od 350 do 700kn, ugradnja je 350-400kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Za Lausa sam i ja dobio preporuke, kao i za Kristal. Kako mi je Kristal blize otisao sam kod njih, decki rijesili za par sati i sve super. Ispalo je 730kn staklo sa ugradnjom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ja sam isto dao silikonirat sajbu u kristalu na starom autu i decki rijesili i bilo sve ok..god dana garancije..onaj kristal iza okretista u dupcu.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Laus definitivno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 2 Zlaya: Imaš i Laus kod izlaza na autoput u Ivanjoj Reci, to ti je onak par min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 2 Zlaya: Imaš i Laus kod izlaza na autoput u Ivanjoj Reci, to ti je onak par min To mi je usput prema doma, thx,,:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 znam zato i kažem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Da zaključimo, sve riješeno u Kristalu Dubec, šajba "sekurit saint gobain" prva ugradnja na mom Volvu sa svim oznakama, SIPS itd, zelena sa zatamnjenim gornjim dijelom, 1070 kn s ugradnjom, dečki ok odrdili posao, cca 3 h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 2 Zlaya: Imaš i Laus kod izlaza na autoput u Ivanjoj Reci, to ti je onak par min Ja sam na 330xi zadnjem tamo mijenjao šoferšajbu, stavili zamjensku i osim slova sve isto! Preporuka svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 I moja preporuka za Kristal, imaju poslovnicu i u Savskoj ako se ne varam. Vec par puta mijenjali sajbe na kamionima kod njih i sve super odradjeno. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now