Rain Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dakle, imam na autu H&R coilovere i sada dolazimo do problema Zadnji lijevi amortizer je odjebo karijeru, propisalo je ulje iz njega. Postoje dvije opcije kako to rijesiti: 1. reparacija amortizera(u tom slucaju repariram oba straznja) 2. kupnja novih amortizera(straznjih) kako preferiram opciju broj 2 zanima me da li je moguce kupiti samo straznje amortizere iz H&R coilover seta ili ne? Ako bi isao na kupnju novih amortizera samo takva kombinacija dolazi u obzir. Ako to nije mogucnost onda idem do Slovenije na reparaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Nisam siguran,ali mislim da su u tom setu ustvari Konijevi ulošci amortizera sa H&R naljepnicom (imao sam isti taj set na svom Cliu nekad pa mi se čini da je tak bilo)...znati će Fokusicar-Hrvoje bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Meni su otišli prednji i nakon jedne reparacije kod turnšeka više se nije imalo kaj popravljati, pa sam naručio nove kod gabreka. Javi se hrvoju, pretpostavljam da se i zadnji mogu samo naručiti. Rađe uzmi opet H&R nego da se zajebavaš s pripasavanjem drugih brand-ova ak uopće pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 koliko km su presli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 pojma nemam koliko km su presli ja sam uzeo rabljene od Baleva, napravio s njima cca 80 000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Jesi gledao na webu da li ima PN za svaki amortizer posebno ili samo za komplet? Znam da bi novi, ali mislim da HR ima set za reparaturu OEM koji prodaje. To je valjda 99% novog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 trazio sam po njihovom sajtu i nasao samo set idem pm-at Hrvoja pa da vidim s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) šibni mi šifru ovjesa na mail, i što točno trebaš pa ću ti javiti cijenu... hrvoje@gabrek-tuning.com BTW, imam još mjesta za 200PMova u inboxu... Edited July 15, 2010 by fokusičar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 koliko km su presli? 60 000 km, naših cesta i ne štedenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boko Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 kod mene na kw var 2 zadnji amortizeri su koni,isti oni koje si ti vozio ranije,pogledaj na amortizeru sta pise,moguce da je hans u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Meni su otišli prednji i nakon jedne reparacije kod turnšeka više se nije imalo kaj popravljati, pa sam naručio nove kod gabreka može malo detaljnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 može malo detaljnije? Malo si izvukao iz konteksta. Turnšek je odlično odradio svoj dio, ali su se još istrošili nakon par desetaka k km, pa je jedino zamjena došla u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 nisam izvukao iz konteksta, nego si tako napisao, pa me zanimalo što je turnšek sje, pošto s njim imam samo pozitivna iskustva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now