Pekx Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Znaci jedna od mnogih stvari koje mrzim kad mi u praoni nasprejaju armaturu, volan i plastike sa onim odvratnim sprejem, masnim, ljepljivim, smrdljivim, užas! :doh: Probao sam sa maramicama za armaturu s kojima obicno cistim obrisati to dolje, ali napravio sam samo jos goru stvar i vide mi se bijeli obrisi preko armature. Mene zanima kak da to sad skinem dolje jer se prasina lovi nenormalno, auto mi smrdi po jeftnijoj vaniliji, mastan je di god taknem, u biti samo su mi vise posla napravili, grozno! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 koji auto? ako je pasat, onda pulimax i na onu microfibra krpu naspricas i ne trljaj previse po donjim djelovima plastike...po gornjoj mozes nako toga sa suhom lagano istom krpom(kupsi 2) obrises i ponavljas dok ne skines sranja,,,i tek onda ides sa tim maramicamsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 ja sam čak isao do te mjere da sam koristio mafrasol ( nesto seo je mrvicu jace od ivasola ) . Armatura mi je za jedno 70% bolja nego prije al nije to to 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 čistilo za plastiku od mobihela Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 čistilo za plastiku od mobihela to su sve baby varijante. Nes ti protivi 10 godisnjeg mazanja armature sa cockpit sprejem dva put tjedno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 baby varijanta koji lakireri koriste prije lakiranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Ono mlijeko je meni to skinulo van na 80-ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 da i ovu temu bumpnem, s kojim sredstvom je najbolje prati plastike po autu, ali doslovno mislim prati, pošto se u autu prije pušilo, i plastike su dobile onu neku zmazanu boju, i naravno miris... pada mi na pamet da sredstvo za suđe koristim u kombinaciji sa spužvicom i trljat, ili tako nekim sredstvom, ali kojim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Oderi ih sa carlijem :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 da i ovu temu bumpnem, s kojim sredstvom je najbolje prati plastike po autu, ali doslovno mislim prati, pošto se u autu prije pušilo, i plastike su dobile onu neku zmazanu boju, i naravno miris... pada mi na pamet da sredstvo za suđe koristim u kombinaciji sa spužvicom i trljat, ili tako nekim sredstvom, ali kojim?! a da naises o kojem se autu radi? nemaju svi iste materijale i sta ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Mene zanima s čime mazati kožu u automobilu? Malo bi je trebalo oprati te "omekšati", nije ispucala ni slično. Vozilo je Mercedes ML, koža je sive boje... gledao sam od sonaxa i mafre, neznam šta bi bilo bolje, kao neka mlijeka i to. Nisam dosad imao iskustva s održavanjem kože pa pitam, Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 S cim je najbolje onda prat/brisat plastike/kokpit u autu? Ako samo obrisem krpom, brzo se prasina primi opet... A koliko vidim svi su protiv onih klasika sprejeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 a da naises o kojem se autu radi? nemaju svi iste materijale i sta ja znam plastika je plastika, oplate po vratima, te područje oko nogu, središnji greben, pretinac, itd... @outlaw, pa to i mene zanima, samo bih ja svoje trebao najprije oprati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 a da naises o kojem se autu radi? nemaju svi iste materijale i sta ja znam ...pa da svi saznaju koji je auto kupio:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Mene zanima s čime mazati kožu u automobilu? Malo bi je trebalo oprati te "omekšati", nije ispucala ni slično. Vozilo je Mercedes ML, koža je sive boje... gledao sam od sonaxa i mafre, neznam šta bi bilo bolje, kao neka mlijeka i to. Nisam dosad imao iskustva s održavanjem kože pa pitam, Hvala http://www.liquidleather.com/car-shop.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 http://www.liquidleather.com/car-shop.html Hvala puno a sad ono najbolje, jel ima tko da to dila kod nas, ili netko da narucuje izvana i slicno? ja mu uplatim na racun ili kako vec hoce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Hvala puno a sad ono najbolje, jel ima tko da to dila kod nas, ili netko da narucuje izvana i slicno? ja mu uplatim na racun ili kako vec hoce... Vjerujem da je ovo retoričko pitanje... Naravno da nema u hr :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Mislio sam mozda ih netko "Onako" nabavlja ko zna vidjao sam neke vase GBeve ili nesto kad ste uzimali te za kozu, i one krpe za brisanje, morat cu potrazit...Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now