Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

YellowBellow

Members
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

YellowBellow last won the day on June 21

YellowBellow had the most liked content!

Community Reputation

170 Excellent

About YellowBellow

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

530 profile views
 1. YellowBellow

  OZ felge - materijal?

  Kad je budes popravljao zahvaliti ces se sam sebi da nije "egzoticna". Pogledaj Autec Wizard za slicnu felgu, slicne tezine, meni se Autec dizajn vise svidja, za korak iznad ove dvije TSW Bathurst.
 2. YellowBellow

  OZ felge - materijal?

  Znam da sam Captain obvious, ali: https://www.ozracing.com/alloy-wheels/oz-racing/sport/ultraleggera Production process: Low pressure casting process + Heat Treatment Material: Al Si 7 Mg
 3. YellowBellow

  Kakav je 1.8 TSI motor iz audija

  Ja sam 2 godine vozio 1.8 TSI u Passatu, i od problema su bili jedini potrgani leptirci na usisnoj grani, oko 3000kn popravak i ne sjecam se da ista drugo znacajnije bilo. Mapiran na cca. 220ks lijepo potegene na gas, ali ga treba vrtiti, a kad se vozi ispod turbo podrucija, ne trosi puno. Bio sam zadovoljan motorom/autom, pogotovo tihim i mirnim radom u usporedbi sa dizelima u Passatu. Potrosnja je bila od 8.5 do 10l/100km mjesano.
 4. YellowBellow

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Za TTRS/RS3 pumpu treba i neki dodatni kabel za povećati struju ili rekalibracija mape, jel znas što o toj temi? Kod mene je isto LPFP u dolasku.
 5. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Decki, hvala vam na mišljenjima i savjetima. Ne brine me blowby za cestu ako odmaknemo ulaz od izlaza, ali slažem se da nije najsretnije riješenje ovo sto sam složio, jer sam taj CC vise vidio kao opcionalan, "nice to have" mod i nisam posvetio potrebnu pažnju da se informiram. Vec sam sa Veskom razgovarao klapnu na aspuhu da mi doda, vjerovatno cu kod njega na kraju naručiti i hladnjak ulja i catch can, ako se dogovorimo ok cijene, a prije sljedeceg izlaska na stazu. U medjuvremenu, ostaje ovaj, a ja se @Jopa javim da odradimo sta treba da bude setup ok za cestu. Ma neću pizditi. Iskreno, rado bi da nisam ovaj setup složio ovako, ali neću detalje tu pisati, sam pao i sam se ubio. Sloziti cemo sad kako treba i bez labavo sljedeći put. 😬
 6. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Evo slike, samo je moj 1L, a ne 2L kao ovaj, isti oblik sve isto. Trebao bi ulazni dio da se odmakne od izlaznog nekom cijevi dodatnom i plocicu ispod oba ulaza, da se u desnim zavojima tekucina ne vraca u ulaze. Mislim da je ovaj oblik relativno jednostavan za rezanje/varenje. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 7. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Vesko, tebe sam se sjetio, ali auto stoji kod mehanicara, pa sam gledao rijesiti u Zagrebu. U svakom slucaju, sljedeci put kad sam u Istri dolazim na dogovor, ima jos sitnica za srediti 🍻
 8. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  E ovo me zanima da li znas kako je struktura unutra i zasto neki imaju odzracnik, a drugi ne. Koliko sam shvatio bez odzracnika vakum prema turbu vuce zrak van i odvaja tekucinu?
 9. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Sta bi se ljutio stari, pokusao sam ti dati perspektivu da nije sve u parama, jer si ranije sugerirao da sam u problemu zbog jeftinog djela - ne treba mi para, nego mi treba pomoc, ali hvala na misljenju. 🍻
 10. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Sva sreca pa nisam pitao pare, nego pomoc Sad je ovaj Catch can tu di je, izradjena crijeva po mjeri, znam da sam mogao odmah dati izraditi kako treba, ali nisam bio informiran dok nije krenuo problem, sta sad, da bacim sve sto sam napravio i platim sve ponovno? - ne pada mi napamet, nije znanost pregradu napraviti u tanku.
 11. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Ono kad covjek pita pomoc i dobije pomoc Trebati cu i hladnjak ulja, pa tko ima iskustva da je negdje prepravljao ili izradjivao sta takvog tipa, podjelite.
 12. YellowBellow

  Catch can - prerada, kako i gdje

  Nisam tu nasao tko preradjuje CC, vidim da se moze kupiti, izraditi i cijelu raspravu kako ga spojiti, ali moj je kupljen, spojen i radi, ali trebam ga otvoriti, dodati pregradu i nesto za kondenzaciju.
 13. Golf vec neko vrijeme ima vizualno odličan setup catch cana sa crijevima po mjeri od Pasarica i tankom sa eBaya, ali nakon izlaska na stazu pokazalo se da setup ima funkcionalne mane. Naime sam tank nema pregrade, te se nakupljeni talog (vise voda, jer se talog zadržao na dnu) kod jačih ulazaka u zavoj vraća nazad prema turbu i dalje u aspuh, sto uzrokuje gust bijeli dim. Da li ima netko iskustva sa preradom tanka, na koji način najbolje sloziti i gdje odnijeti na rezanje i varenje?
 14. YellowBellow

  2019 Yamaha Niken

  Moze mu vise sigurnosti otvori nove limite - gore je spomenut drift kao potencijalni pristup. Ovome ne vidim osobno privlacnost, ali Slingshot je i cijenom i konceptom recimo nesto zanimljivo, a kabrio npr. ne bi nikad kupio... 100 ljudi, 200 sisa.
 15. YellowBellow

  Histo Cup 15-17.06.2018. Grobnik

  Koje su tu pravila sudjelovanja? Samo zaprege fale. Like za slike 👍

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×