Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

squizl

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About squizl

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. squizl

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Na kolko si sad?
 2. squizl

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Ček, visokotlačnu jaču imaš? Meni je Muha izvukao 320/400 sa kineskim DPom na koji je navaren serijski catback (uključujući serijski katalizator), i komentar je bio "ima još zraka, ali nema goriva" jer imam OEM pumpu.
 3. squizl

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Baci sliku carbon buildupa i kak si to čistio, ak stigneš.
 4. Jel to čišćenje riješava onaj problem vibracija u leru koje dosta često EA113 motori imaju? Ono kad auto radi mirno pa svakih par sekundi lagano cijeli zavibrira, ali okretaji se ne miču.
 5. squizl

  Big Brake Kit - Golf 5 GTI

  Ma i ove višeklipne čeljusti se manje flexaju od jednoklipnih pa i tu dobiješ bolji osjećaj, pa zamijeniš lajtunge i tu dobiješ malo, ulja naravno isto puno igra. Al ono, vozimo cestovne aute, to će uvijek biti do neke mjere gnjecavo na pedali, al ak se može složit da ne fadea nakon 3 kruga, a pritom je i lakše onda je to super. Uopće nemam ideju kak se kreću cijene glavnih kočionih. Ak je to fakat neka jeftinjara onda problema ni nema.
 6. squizl

  Big Brake Kit - Golf 5 GTI

  To ima smisla. Al da staviš 17z na GTIa, vjerojatno bi imao hod papučice od pol metra. Mislim ne znam, ja samo teoretiziram i gledam kak dobit najviše za najmanje para, a u tom kontekstu mi se čini da je na GTIu bolje ići na Boxster prednje čeljusti sa dobrim uljem i pločicama. S druge strane u tom slučaju ostaje standardni rotor pa nemaš prednost većeg toplinskog kapaciteta pravog BBK seta. Ovo kaj IgoRR veli za empirijsko testiranje je meni dosta nezahvalno za procjenu jer u pravilu kad ljudi iskeširaju hrpu para na nekaj, nađu sebi u glavi načina da si to opravdaju - pa onda auti na gewindama koji su zakucani u pod obavezno imaju bolji handling, načipani auti manje troše, powerflex skine vrijeme po krugu za 5 sekundi i sl. @IgoRR , ste testirali te setove na stazi ikad?
 7. squizl

  Big Brake Kit - Golf 5 GTI

  Koja bi onda logika bila da R32 ili S3 imaju veći glavni kočioni od GTI-a ili najobičnijeg 1.4? Negdje sigurno mora biti neka kvaka jer da OEM može negdje uštedjeti, sigurno i bi.
 8. squizl

  Big Brake Kit - Golf 5 GTI

  Kak svi ti big brake setupi funkcioniraju sa serijskim glavnim kočionim? Jer ono, povećaš površinu klipova za duplo, a površina kočionog ostane ista - što se ne sjebe osjetljivost i dubina papučice? Mislim ak je cilj imat disk koji fino popuni felgu, jasno mi je, ali ak je cilj dobro kočenje jel ovo gore ima smisla?
 9. squizl

  Ljetne gume

  Imam zLine ali 18 i guma je za moje pojmove odlična. Pašu joj srednje temperature, ali i na jako hladnom je meni odlična, no kad je vani baš jako vruće onda mi postane nekako gnjecava. Ko da joj treba dodatni djelić sekunde da se namjesti. Ne vozim puno pa ne mogu reći ništa za potrošnju. Ja imam možda 25k km na njima i čine se ko nove.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×