Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kic

Full members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Excellent

About Kic

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Kic

  THP Solutions

  Mozda se netko sjetio iscupat F23 osigurac i isključiti Haldex pumpu kod prvog znaka skurenog ulja u diff-u( cukanje)? Ako nije bojim se da ne gine novi unit ( obicno špena pojede sve ostalo tako da se ne isplati promijeniti samo lamelice)
 2. JWL i VIA se dodjeljuje proizvođaču koji zadovolji uvjete i japanske standarde, u EU nemaju nikakvu "težinu". KBA bi bio najbliži ovome ako se ne varam? TUV se izdaje za pojedini dio / part number / model. Pričao sam sa ekipom iz AT i neki su uspješno "atestirali" i felge bez TUVa kod njih (Japan Racing konkretno). Navodno je potrebna neka potvrda od ovlaštene vulkanizacijske radnje i to je to. Cijela logika iza atesta i CVH je ta da oni moraju imati neki pravni oslonac ako nešto ugrađeno u auto zvekne pa prouzroči materijalnu štetu/ozljedu/smrt da oni mogu oprat ruke i prebaciti lopticu na proizvođača tog dijela.
 3. Kic

  24v to 12v pomoć oko spajanja

  Ako struja nije veca od 10A (makar kinez deklarira 20A uzmi to sa velikom rezervom) ovaj boost/step-up konverter ce odradit posao.
 4. Kic

  24v to 12v pomoć oko spajanja

  Koliko A (ampera) vuce taj Webasto? Ostatak instalacija na brodu je 12V?
 5. Kic

  opel cd30 mp3 radio

  Nema frke!
 6. Kic

  opel cd30 mp3 radio

  Ovisi o godini i tipu IPC-a ali najvjerojatnije mogu.
 7. Kic

  opel cd30 mp3 radio

  Evo, i još si gratis dobio Board Comp 😎 Te 04-09 EHU-e već žmirečki odklikam na Tech 2 😂
 8. Kic

  opel cd30 mp3 radio

  Olimpija: https://www.njuskalo.hr/trgovina/bogovic Beki: https://www.njuskalo.hr/trgovina/beki13 Branko: https://www.njuskalo.hr/trgovina/rtomurad
 9. Kic

  opel cd30 mp3 radio

  Na otpadima ih ima za kupit po 200Kn. Nema uopce smisla gubit vrijeme popravljat ih. Samo ti treba security code (PIN) od odnora i tvog auta da mozes novi radio kodirat
 10. Također preporuka za Termal/Požgaja/Mafiju. Korektno i brzo što se tice lakiranja, samo se nadam da se naucio polirat? Imao sam slucaj da mi je na jednom crnom braniku na par mjesta skinuo previse laka pa je (pošto se na crnoj sve vidi) zgledao kao da ima udubine. Kad je farbo krov i haubu na Astri rekao sam da ne polira i ispalo je top bez potrebe za poliranjem
 11. Kic

  THP Solutions

  Lastovčić je legalan u HR, a kad ti to poštambilja CVH (atest) vrijedi i u EU (bar bi trebao) Bum videl ako me Autrijski milicajac zahalta 😅 Samo je pitanje vremena kada ce i ovo kod nas doc: http://garagewire.co.uk/news/mot-dpf-changes-now-expected-in-may-2018-dvsa-confirms/
 12. Kic

  Klapne u usisnoj grani

  Meni onda možda dizne propišale ili šteko wastegate. Zamijenio sam MAF, MAP, boost solenoid, regulator i senzor tlaka raila. Stock mapa, stock ispuh (verzija bez DPF-a). Nisam stigao do kraj to istjerat zašto zadimi, prodao auto.
 13. Kic

  Klapne u usisnoj grani

  1.9 16V CDTi /JTD također ima problema sa tim klapnama. Opis rada: http://www.wilmink.nl/pierburg/Pierburg-700521140-drive-module.pdf Poslije "blindiranja" moja stara GTC-jka je teško prosla eko-test zacrnjenja. Taman na 2200-2500RPM kad bi klapne trebale pocet otvarati pljune dim. Turiraj iznad tih RPM-a i sve cisto, od lera zadimi dosta tak da mislim da ima neki svrhu u ekologiji.
 14. Kic

  reparacija gewindi/amortizera

  Dali netko ima info di se mogu nabaviti "ulošci" za gewinde? ABV Skrljevo samo reparira postojeće ili ima zamjenskih dijelova? Svoj uložak sam rasturio kad sam ga vadio jer je zapeko šaraf/čep koji ju drži u tijelu gewinde. Radi se o nećemu sličnom ovome:
 15. Kic

  popravak klime

  Dolazi ali kvacilo ne mrda

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×