Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kic

Full members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kic last won the day on June 20

Kic had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

About Kic

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Ivan Ivankić
 • Lokacija
  Rakov Potok
 • Vozilo
  Opel Astra OPC
 • Interesi
  Sve kaj ima šarafe i/ili žice

Recent Profile Visitors

1,136 profile views
 1. Nema problema tokom regularnog teh. dok god ne strše van blatobrna i imaju upisane dimenzije guma u PD
 2. Kic

  Chukica by Kic

  Stigla roba! Dobro sam je premjerio Demo: Iduci task: ubact u auto i pržit na ovom suncu
 3. Spreman 😎 https://www.instagram.com/stories/highlights/17963632699081543/
 4. Kic

  Chukica by Kic

  Poslao LCD mount na print... Nadam se da sam sve dobro premjerio 😅
 5. Kic

  Chukica by Kic

  Najvjerojatnije mogu ali ti je jeftinije uzet gotovu stvar.
 6. Kic

  Chukica by Kic

  Tako je. Mozemo ju i na trimer/kosilicu spojit ako hoces
 7. Kic

  Chukica by Kic

  @fire TNX, znaci na ID 280 je RPM. Ne moram niti query-at ECU onda. Dovoljno je sniffat. @Bubi Ovo moje uspoređeno sa recimo Torque Appom ima 10 dodantnih parametara koja snima neovisno o ECU-u koje je u autu. 4x temp., 4x pritisak 1x voltmetar i 1x standalone Wideband O2, a može očitat i generičke OBD parametre sa ECU-a kao i Torque: https://en.wikipedia.org/wiki/OBD-II_PIDs Torque još ima neke advanced feature koje koriste akcelerometar i GPS pa moze kalkulirat hrpu drugis stvari.
 8. Kic

  Chukica by Kic

  Moze se slozit. Taj RPM info bi onda trebalo "poslat" na OEM G4 instrument tablu ili neki posebni display? Moze se slozit oboje. Za OEM tablu moramo skuzit kakv signal joj paše. Neki PWM najvjerojatnije.
 9. Kic

  Chukica by Kic

  e46 nema CAN BUS nego K-Line tip ako se ne varam. Jedino probat direkt na ECU spojit CAN-High i CAN-Low ako je enable-ana CAN komunikacija i testirat. Sa KWP (K-Line) se nisam igrao tak da ne mogu rec jel jednostavno izvedivo
 10. Pričao sam nedavno sa Austrijskim Opelašima (na meetu u Italiji ) za Oschersleben (najveci Oplo skup) i dobio sljedeči odogovor: "Meh... Meet for posers, just like Wöerthersee but with more beer..." 😁
 11. http://www.opel-teamcroatia.hr/9-ots-cro/ https://www.facebook.com/events/2247236865544530/ Iznimno nam je drago najaviti 9. Međunarodni Opel Tuning Show koji će se održati na ŠRC Korana u Karlovcu između 14.06.2019 i 16.06.2019! I ove godine nastavljamo sa poznatom tradicijom susreta u Karlovcu i nadamo se da će te nam se pridružiti u nikad većem broju. Očekuje vas bogat show program koji uključuje klupske igre, natjecanja u vizualnom tuningu automobila, gymkhana poligon te natjecanje u glasnoći ispušnog i usisnog sustava. Cjelodnevnu vrhunsku atmosferu će održavati naš voditelj show programa . Kao i do sada unutar samog susreta postoji mogučnost kampiranja i roštiljanja te vam je također dostupan naš ugostitelj sa hranom i pićem. Prilikom ulaza automobilom svaki sudionik će dobiti paket koji sadržava poklon dobrodošlice. Ove godine smo uveli nekoliko novosti kako bi sigurnost i kvalitetu podigli na viši nivo. Sve će vam biti objašnjeno kada dođete na event. Raspored: Petak 14.06. 18:00 – službeno otvaranje susreta 19:00 – warm-up party Subota 15.06. 06:00 – 15:00 okupljanje automobila i prijave za natjecanja 15:00 – 19:00 streetstyle natjecanje 15:30 – gymkhana (spretnost vožnje) 17:00 – klupske igre 18:00 – streetsound natjecanje 22:00 – dodjela pehara 23:00 – party all night Nedjelja 16.06. 08:00 – buđenje i doručak 12:00 – službeno zatvaranje susreta Cjenik: Ulazak automobilom: 100Kn / 15€ Natjecanja: 20Kn / 3€ Ulaz za gledatelje besplatan! Za sva pitanja potražite nas na našoj Facebook stranici i grupi ili nas kontaktirajte putem maila. Vidimo se u Karlovcu!
 12. Provokatori! Samo pripazite na 👮‍♂️ da ne bi išli doma pješke po kredit za kaznu...
 13. Kic

  Chukica by Kic

  Imao sam vec dosta upita ali mi je jako tesko rec realnu cijenu jer samo komponente u ovom trenu ispadnu oko 2.5kKn za "full" paket. Kad još na to dodaš "satnicu" za ručno lemljenje, krimpanje, testiranje i ugradnju ispade negdje u rangu kao i da kupuješ individiualne "premium" čukice. Fali mi kuciste za PCB i LCD mount još, 3D print će bit za početak, a kasnije čemo vidjet.
 14. Kic

  Chukica by Kic

  Uspio sam osposobiti CAN-BUS modul i sada (u teoriji 😛 )mogu pricati sa svim EOBD ECU-ima. Test sa Astrainim ME7.6 je bio uspješan. Bluetooth također šljaka Sad moram optimizirat code jer CAN busu treba nesto ispod 1sec da očita sav info i odradi loop. Ima i nekih revizija na hardware-u ali važno mi je da sam uspio sve te device-ove uglazbit na jedan MCU.
 15. Kic

  Chukica by Kic

  Odlicno! Sa tim mozes sad i od NeoPixela slozit LCD

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...