Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

AntonioVW

Full members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About AntonioVW

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Interesi
  auti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moram pohvalit Reneko i tu :thumbsup: Danas u mrtvim Delnicama i Rijeci nemaš za kupit fucking lajtunga za Opel Astru, auto mi stoji na dizalici a mora bit gotov. Nazovem Renea, kaže ima, sjeda u auto i traži buseve na večer po kolodvoru da mi to pošalje za Delnice. Care svaka ti čast :notworthy: :notworthy:
 2. Javi se na pm i dam ti screen kako mora bit faza, i broj moba :thumbsup:
 3. Ako imaš auto datu, vidi kako se fazira ili si jednostavno sam zacrtaj oznake. Renaulti su najjednostavniji po pitanju distribucije.. ti radiš, preko moba te navedem di zapneš. Drugi tj sam u zg i odradio bi ti to tako..
 4. To sam ti ja jučer na PM poslao :lol: Očito ti je pun
 5. kad prvi puta stavljaš ih moraš naštelat sam. kasnije se štelaju kako se troše, tj trebale bi se, ali u pravilu jednom godišnje otvorit, poštelat i očistit bi trebalo
 6. Napni toliko da ti doboši na knap idu gore. Napinješ tako što vrtiš ovaj kotačić šta im zubiće po sebi. Ako ti je lim potrgan uvijek će ti se raštelat. Kočione cilindre ne možeš štelat.
 7. Tnx Reneu na extra brzoj nabavci kartera. Još čekam ponudu za alfu mito
 8. Cijena je 600kn kod mene. Svejedno je moj il tvoj dio. Ako je krivi dio osiguram motor i guram auto van sa dizalice ako nije riješivo u jednom danu. Imam parking za 20 auti cca. I ležarina se naravno ne naplačuje.
 9. Ako je ovo bilo pitanje za mene, sat rada je toliko, ovisi šta radim, a npr, kod nas je zaje situacija, ima jako puno ruzine, sve zapečeno od soli i ako me kakav šraf pukne i imam zezancije oko toga to ne možeš naplatit nikom. Koliko puta radim ovjes, šrafi na vilicama neidu pa grij, reži itd i to je pušing jer to nije problem stranke. Kad bi to sve naplatio plivao bi u lovi. Barem ja tako radim. I Stranka je uvijek samnom dok radim. Pije kavu il što već
 10. Tako je i kod mene, ako ima neki naknadni trošak, UVIJEK zovem vlasnika, kažem što bi trebalo i koliko će koštat. Održavamo isto masu vozila od firmi uključujuči i Hrvatske šume. Sat rada kikiriki :lol: 100+pdv. Isto tako radimo sve marke jer smo pre mali kraj da bi se mogao specijalizirat na jednog proizvođača. Dosta puta mi je došao auto iz ovlaštenog, gledam račune, sve mjenjano, gledam NEMA filtera klime, NEMA filtera nafte ( auto je bio u RB autu u Rijeci - ovlašteni Renault servis )
 11. Pa na relaciji parking - garaža je svaki udoban
 12. Nebi rekao. Ja sam na 205 40 R17, eibach pro kit opruge i kw gewinde. Nikakvih lupanja i slično.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...