Kova Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 Toliko je zadovoljan da odgovara drugog kolegu od D2 gewindi za C2 VTS i nagovara ga na ovu kombinaciju. Kazem ti - vozi slalom s tim autom. A kak izgleda auto, jel ga kaj spustilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 (edited) Isključivo po shebanim cestama našeg lijepog grada i po nekim cestama koje su mi poznate pa sam mogao povuć paralelu sa mojim autom. Mogu reći da je jako zahvalna kombinacija. :thumbsup: Sad - možda je do auta, do siceva...ali meni je ta kombinacija ZERU premekana, ali samo ZERU - eto, čisto subjektivno. Ako želiš, mogu frenda nazvat jedan dan pa da probaš auto premda ne znam koliko će ti to pomoći ali vidim da svi imamo slična opažanja šta se tiče B8 i H&Ra. a kad sam ja ovo pisao, onda Kova nije vjerovao :thumbsup: i još me špotao P.s. gdje u Hr, koja trgovina drži Billstein B8, zanima me koja im je cijena ako tko zna Edited August 13, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 gdje u Hr, koja trgovina drži Billstein B8, zanima me koja im je cijena ako tko zna Da bi riječ reko...Reneko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 A kak izgleda auto, jel ga kaj spustilo? 30mm je spustilo auto, ali i dalje izgleda kao koza. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Da bi riječ reko...Reneko. De mi reci koliko bi takva slicna kombinacija kostala za A3 8L tdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 De mi reci koliko bi takva slicna kombinacija kostala za A3 8L tdi! Pošalji mi PM sa svim podacima, točno godište, snaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 a kad sam ja ovo pisao, onda Kova nije vjerovao :thumbsup: i još me špotao P.s. gdje u Hr, koja trgovina drži Billstein B8, zanima me koja im je cijena ako tko zna De mi reci koliko bi takva slicna kombinacija kostala za A3 8L tdi! Dečki, imate PM. Zahvaljujem! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 a kad sam ja ovo pisao, onda Kova nije vjerovao :thumbsup: i još me špotao P.s. gdje u Hr, koja trgovina drži Billstein B8, zanima me koja im je cijena ako tko zna nisam te radi toga špotao.. ali sorry, nije to bio za špotanciju nego sam imao loš dan. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 30mm je spustilo auto, ali i dalje izgleda kao koza. :rofl: To ti vjerujem, taj auto bi i s race gewindama odvrnutim do daske izgledao kao koza! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now