Jump to content

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
ako ti je auto 97 god kako si napisao,onda mi moglo biti da imaš 5 x 100

jok svi A4 su 5x112

Nažalost da moj je isto 5x112 ;)

Pero, pomicanjem klišta za dobit par milimetara diska ćeš dobit kitu marijanovu, zanemariv napredak za pustu zajebanciju. Potraži šta paše na vidu od većih klišta i diskova i to napravi. Sva ostala polovna rješenja su sranje - to smo dokazali više puta. PS. pitaj Peru vemsića ima li on šta od kočnica ako ti je za audiciju

A potrazit cu malo okolo pa cemo vidit sta se da skemijat. Ovo mi je bilo najednostavnije rjesenje jer samo prebacin nosače klišta,al ako nema neka razlike sigurno cu razmislit o necemu drugom, thx :thumbsup:

Posted

razlika bi trebala bit jer primjerice golf gti ima 54 klip i disk 256mm,isti auto sa G60 motoron ima isto 54 klip i disk 280 mm,idu iste plocice na oboje a razilka u kocenju je osjetna.

pa ima si to i vozija si sa tin kombinacijan a opet se raspitujes,uostalom auto ti i ne ide pa ni ne treba kociti :)

Posted
razlika bi trebala bit jer primjerice golf gti ima 54 klip i disk 256mm,isti auto sa G60 motoron ima isto 54 klip i disk 280 mm,idu iste plocice na oboje a razilka u kocenju je osjetna.

pa ima si to i vozija si sa tin kombinacijan a opet se raspitujes,uostalom auto ti i ne ide pa ni ne treba kociti :)

istina al to je bilo na golfu a svi znamo da golf nije auto :lol:

a ovo cije auto ide cije ne :lol:

cujem da neke honde jure po gradu:whistling:

Posted
istina al to je bilo na golfu a svi znamo da golf nije auto :lol:

a ovo cije auto ide cije ne :lol:

cujem da neke honde jure po gradu:whistling:

ha ha ali moj vruc i hladan ide isto,i sve klime mu odgovaraju :P

ma nabacile su koji kil viska pa ne idu bas tako dobro :doh:

necu ni ja bit dugo NA pa cu te povuc da vidis kako je to kad audi uvati 220+ :dance3vs1:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...