Jump to content

gdje je najjeftiniji KW var1

Drag_steer

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Koni-a koliko znam više ne koriste' date=' a ne znam od kuda ti informacija za Vogtland...

Bio sam i u Eibachovom pogonu, i u KW-ovom pogonu i uvijek se spominju samo te dvije firme u suradnji, nitko treći...

[img']http://www.pohrani.com/f/2Q/Ta/40b7wSWU/eibach-tour-052-custom-l.jpg[/img] eibach-tour-056-custom-l.jpgeibach-tour-058-custom-l.jpgeibach-tour-059-custom-l.jpgeibach-tour-063-custom-l.jpg

I BTW u Eibachu sam gledao čiču od kojih 70 godina kako ručno mota oprugu za BMW F1 bolid...prehebeno! :)

Hrvoje F1 bolidi imaju torzione a ne cilindricne opruge

jer cilindricne opruge imaju neke nedostatke a to su ...... :)

Hrvoje F1 bolidi imaju torzione a ne cilindricne opruge

jer cilindricne opruge imaju neke nedostatke a to su ...... :)

A onda je motao oprugu za neki drugi bolid...al nešto je bilo... a možda nije bila glavna opruga. Uostalom, fascinantno mi je bilo samo po sebi gledati tog dedu kako mota ručno savršenu oprugu...za sve ostalo tamo su strojevi k'o kuća!

culi smo se preko pm-a, bas me zanima koliko bi me ispale.

gaz koje sam ja gledao za fiestu st, su u engleskoj oko 4500-5000 kn to je dobra cijena, vidit cemo koliko bi me ispalo.

Drag, jesi ti dobio moj PM sa ponudom? Pa tamo sam ti koliko se sjećam riješio gewinde za 5100...

• 2 months later...
di se to u zg moze napraviti a da nije da svi ispadnu uvijek pokvareni jer ti slucajno ista kuca i prodaje amortizere

U CVH u Velikoj Gorici sam ja prosle godine besplatno mjerio amortizere i težinu auta

Al mislim da su mi nesto krivo izmjerili jer je ispalo da je straga teži nego naprijed

Ima i u AMOC ovo:

Načini plaćanja:

- gotovina - 5% popusta

- virman - 5% popusta

- sve kartice

- American Express do 6 rata bez kamata (broj rata ovisi o iznosu)

- American potrošački krediti do 60 rata

- Diners do 12 rata bez kamata

- Diners potrošački krediti do 60 rata

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...