Rallye VR6 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 ) Sve neki magistri :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 bit će prije da su misteri...hehehe:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 jedino ova dva prva na popisu Hrvati:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 da li postoji zastupnik za GAZ gevinde u hr? http://reverchon-hr.fr/ nema ih na site al su dobavljivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Koni-a koliko znam više ne koriste' date=' a ne znam od kuda ti informacija za Vogtland... Bio sam i u Eibachovom pogonu, i u KW-ovom pogonu i uvijek se spominju samo te dvije firme u suradnji, nitko treći... [img']http://www.pohrani.com/f/2Q/Ta/40b7wSWU/eibach-tour-052-custom-l.jpg[/img] I BTW u Eibachu sam gledao čiču od kojih 70 godina kako ručno mota oprugu za BMW F1 bolid...prehebeno! Hrvoje F1 bolidi imaju torzione a ne cilindricne opruge jer cilindricne opruge imaju neke nedostatke a to su ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Nemoj se praviti pametan nego napisi ako znas! Ako ne znas,radije suti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 bas zbog takvih lumena poput tebe cu to odloziti za neku drugu priliku , mada sam to vec negdje, jednom napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Hrvoje F1 bolidi imaju torzione a ne cilindricne opruge jer cilindricne opruge imaju neke nedostatke a to su ...... Pa svejedno se frču, pitaj Massu http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/8169206.stm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Hrvoje F1 bolidi imaju torzione a ne cilindricne opruge jer cilindricne opruge imaju neke nedostatke a to su ...... A onda je motao oprugu za neki drugi bolid...al nešto je bilo... a možda nije bila glavna opruga. Uostalom, fascinantno mi je bilo samo po sebi gledati tog dedu kako mota ručno savršenu oprugu...za sve ostalo tamo su strojevi k'o kuća! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R5GTT Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 http://reverchon-hr.fr/ nema ih na site al su dobavljivi nisu dobavljivi preko reverchona ali mogu se dobit u HR...ja ih imam na autu:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 nisu dobavljivi preko reverchona ali mogu se dobit u HR...ja ih imam na autu:cool: znam da ih imaš na autu a i tvoje nisu baš cestovne a to se cijeni :naughty: daj napiši čovjeku shemu onda kak ih dobavit, znaš bolje od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 (edited) culi smo se preko pm-a, bas me zanima koliko bi me ispale. gaz koje sam ja gledao za fiestu st, su u engleskoj oko 4500-5000 kn to je dobra cijena, vidit cemo koliko bi me ispalo. Edited September 9, 2010 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 culi smo se preko pm-a, bas me zanima koliko bi me ispale. gaz koje sam ja gledao za fiestu st, su u engleskoj oko 4500-5000 kn to je dobra cijena, vidit cemo koliko bi me ispalo. Drag, jesi ti dobio moj PM sa ponudom? Pa tamo sam ti koliko se sjećam riješio gewinde za 5100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAF Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 http://www.motoiq.com/magazine_articles/articletype/articleview/articleid/1751/video-kw-suspension-factory-tour--a-suspension-is-born.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 jedno pitanjce za znalce. bio sam ispitati amortizere i kaže stroj: prednji 70%,a zadnji na 60%,jeli to blizu kraju ili se još može voziti na njima'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 70% je dobro a 60% je blizu kraja, al mozes jos voziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 jedno pitanjce za znalce. bio sam ispitati amortizere i kaže stroj: prednji 70%,a zadnji na 60%,jeli to blizu kraju ili se još može voziti na njima'? di se to u zg moze napraviti a da nije da svi ispadnu uvijek pokvareni jer ti slucajno ista kuca i prodaje amortizere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 to i mene zanima i da ne naplate 2 minutni pregled 200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 di se to u zg moze napraviti a da nije da svi ispadnu uvijek pokvareni jer ti slucajno ista kuca i prodaje amortizere U CVH u Velikoj Gorici sam ja prosle godine besplatno mjerio amortizere i težinu auta Al mislim da su mi nesto krivo izmjerili jer je ispalo da je straga teži nego naprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 evo jedno pitanjce za prodavače: tko daje gewinde na amex ili diners 24 rate? zanima kw var1, eibach i bilstein pss osnovni, mislim 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 mozes u gabreku uzet na kartice Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Svaka preporuka za Gabrek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 uzeo u Gabreku Eibach prostreet prije xy godina i dan danas sve super i nikakve zamjerke... od kvalitete gewindi do isporuke i ugradnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVAN! Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 na kraju di je najjeftiniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ima i u AMOC ovo: Načini plaćanja: - gotovina - 5% popusta - virman - 5% popusta - sve kartice - American Express do 6 rata bez kamata (broj rata ovisi o iznosu) - American potrošački krediti do 60 rata - Diners do 12 rata bez kamata - Diners potrošački krediti do 60 rata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now