AstraH Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kupih nove farove za astru od dayline-a i imaju leću sve 5, e sad na lampi piše iza na naljepnici no xenon bulb allowed. e sad jel to opce nesmije xenon ic unutra ili da nebi neki tuljan iso gurat xenon žarulju bez balasta. neznam pa pitam jer bi htio kupit xenon set i prdnut to unutra al neznam nis o tome pa ak netko zna dal moze ic kak je na tehnickom s tim http://media.photobucket.com/image/dayline%20astra%20h/jamescphotography/Opel_Astra_H_5D_04_Head_Lamp__HU319.jpg
the-rider Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ne vidim razlog zasto ne bi mogao ici xenon, ionako se manje grije nego obicne halogene zna biti problem jer su xenon zarulje duze od obicnih pa udaraju u sjenilo/limic, kako se vec zove, unutra u faru ispred zarulje
Kroky Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 na vecini aftermarket farova (dayline, bmw tyle itd) pise da nisu za xenone, pa ih ekipa stavlja svejedno...
Jens Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Stvar je u tome da ti aftermarket farovi nisu kvalitete kao original i posto rijetko koja kineska xenon zarulja ima uv filter, relativno brzo spali refleksni sloj. Nije pravilo, alo dogadja se..
master_og Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 meni normalno piše no hid na farovima, xenon je već unutra godinu i pol i sve super radi
Coupe VD Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ...samo trpaj ksenon unutra, dobro podesi i to je to. Ksenon lampe imaju skoro 50% manju toplinsku disipaciju od klasičnih halogenih sa žarnom niti.
Jasa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja sam sad kupio zadnju halogenku u životu, slijedeća kad krepa kupujem zenone makar isto pise ne stavljat. Kolko sam skuzio farovi od lagune II su isti za obicne lampe i za ksenone tak da ne bi trebao imat nekih problema.
Unknown Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 i meni isto pise da nisu za xenon i a xenon je gore vec godinu dana
Z Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 nemoj stavljat, zahrdat ce ti zarulje od xenona nisu navikle na hrdu
AstraH Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 oukeeeeeey:) hvala svima na odgovorima nakon hrpu halogenki zamjenjenih kupujem xenon. 2 Z: dabog da ti klip zahrđo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now