Jump to content

Recommended Posts

Posted

kupih nove farove za astru od dayline-a i imaju leću sve 5, e sad na lampi piše iza na naljepnici no xenon bulb allowed. e sad jel to opce nesmije xenon ic unutra ili da nebi neki tuljan iso gurat xenon žarulju bez balasta. neznam pa pitam jer bi htio kupit xenon set i prdnut to unutra al neznam nis o tome pa ak netko zna dal moze ic kak je na tehnickom s tim

http://media.photobucket.com/image/dayline%20astra%20h/jamescphotography/Opel_Astra_H_5D_04_Head_Lamp__HU319.jpg

Posted

ne vidim razlog zasto ne bi mogao ici xenon, ionako se manje grije nego obicne halogene

zna biti problem jer su xenon zarulje duze od obicnih pa udaraju u sjenilo/limic, kako se vec zove, unutra u faru ispred zarulje

Posted

Stvar je u tome da ti aftermarket farovi nisu kvalitete kao original i posto rijetko koja kineska xenon zarulja ima uv filter, relativno brzo spali refleksni sloj. Nije pravilo, alo dogadja se..

Posted

Ja sam sad kupio zadnju halogenku u životu, slijedeća kad krepa kupujem zenone makar isto pise ne stavljat.

Kolko sam skuzio farovi od lagune II su isti za obicne lampe i za ksenone tak da ne bi trebao imat nekih problema.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...