Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zakaj Jelenica izbjegavat? Meni je prilicno skrhanu felgu rijesio u jako kratkom roku, polakirao ju, montirao novu gumu i to sve za 200kn.... felga ima samo jedan mali uteg na sebi...

• 3 weeks later...
Posted
Zakaj Jelenica izbjegavat? Meni je prilicno skrhanu felgu rijesio u jako kratkom roku, polakirao ju, montirao novu gumu i to sve za 200kn.... felga ima samo jedan mali uteg na sebi...

Mene ovo isto zanima? Kod krune se ceka preko 10 dana da dodes na red:sly:

Posted

Mene ovo isto zanima? Kod krune se ceka preko 10 dana da dodes na red:sly:

Sorry, tek sad vidim ovo.

Kad sam isao popravljati svoju felgu on mi je bio prva opcija, ali bio sam se raspitivao i trazio po forumima i vidio da se dosta ljudi zale na njega i da nisu zadovoljni. Ako jos mozete na hraweb, u search upisite Jelinic i citajte, ima dosta toga...

Ja sam bio kod Slaveka u Sv. Nedelji i zadovoljan sam, a i bilo je gotovo isti dan.

Posted
Sorry, tek sad vidim ovo.

Kad sam isao popravljati svoju felgu on mi je bio prva opcija, ali bio sam se raspitivao i trazio po forumima i vidio da se dosta ljudi zale na njega i da nisu zadovoljni. Ako jos mozete na hraweb, u search upisite Jelinic i citajte, ima dosta toga...

Ja sam bio kod Slaveka u Sv. Nedelji i zadovoljan sam, a i bilo je gotovo isti dan.

isto sam i ja tak trazio i isto sam cuo dosta prituzbi na jelinica.;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...