kutija Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tko ono u Zagrebu popravlja alu felge? Koliko se sjecam bio je Kruno i i Jelinic.... Jel mozda netko ima brojeve telefona?
ND4SPD Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jelinica izbjegavaj... Slavek iz Sv. Nedelje 098-238-783 Kruno iz Bestovja 091-7240-782
Japanac Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zakaj Jelenica izbjegavat? Meni je prilicno skrhanu felgu rijesio u jako kratkom roku, polakirao ju, montirao novu gumu i to sve za 200kn.... felga ima samo jedan mali uteg na sebi...
alenp Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Zakaj Jelenica izbjegavat? Meni je prilicno skrhanu felgu rijesio u jako kratkom roku, polakirao ju, montirao novu gumu i to sve za 200kn.... felga ima samo jedan mali uteg na sebi... Mene ovo isto zanima? Kod krune se ceka preko 10 dana da dodes na red:sly:
ND4SPD Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Zakaj Jelenica izbjegavat? Meni je prilicno skrhanu felgu rijesio u jako kratkom roku, polakirao ju, montirao novu gumu i to sve za 200kn.... felga ima samo jedan mali uteg na sebi... Mene ovo isto zanima? Kod krune se ceka preko 10 dana da dodes na red:sly: Sorry, tek sad vidim ovo. Kad sam isao popravljati svoju felgu on mi je bio prva opcija, ali bio sam se raspitivao i trazio po forumima i vidio da se dosta ljudi zale na njega i da nisu zadovoljni. Ako jos mozete na hraweb, u search upisite Jelinic i citajte, ima dosta toga... Ja sam bio kod Slaveka u Sv. Nedelji i zadovoljan sam, a i bilo je gotovo isti dan.
soldado Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Sorry, tek sad vidim ovo. Kad sam isao popravljati svoju felgu on mi je bio prva opcija, ali bio sam se raspitivao i trazio po forumima i vidio da se dosta ljudi zale na njega i da nisu zadovoljni. Ako jos mozete na hraweb, u search upisite Jelinic i citajte, ima dosta toga... Ja sam bio kod Slaveka u Sv. Nedelji i zadovoljan sam, a i bilo je gotovo isti dan. isto sam i ja tak trazio i isto sam cuo dosta prituzbi na jelinica.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now