Musil Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Najme zvao prosli tjedan da mi pretapeciraju od vozaca sic jer ima rupu na izlazu i spuzva se raspala... i tako se mi dogovorimo da dodem ujutro sto ranije da mi to napravi za 1-2 h cijena oko 200 kn te da popravi i od suvozaca... Ja reko super cijena , i pripremim se za subotu ujutro da odem. Jer mi je subota jedini slobodni dan svaka 2 tj. Dignem se rano dodem u pola 8 , upadam unutra i kazu decki da pricekam sefa da dolazi za koju minutu. Eto sefa na vrata sa nekim materijalom i pita me sta trebam. Ja mu sve objasnim i pokazem na autu i kaze da je to najmanji problem... Eh i onda uleti da ima sad posao koji mora obaviti za 3000kn i da njemu nista ne vrijedi mojih 200 kn. Ja popizdim i kazem da su me narucili iz VG, na to on da dodem drugi put da on sad nemoze pustiti posao od 3k kuna i da sorry , okrene se i ode... Ostao sam malo razocaran jer nebi bilo uredu da npr. meni dode stranka koja kupuje najmanju pilu a iza njega dode covijek koji kupuje najskuplju pa da ja ovom kaze cuj sorry stani sa strane i cekaj ovo je ipak pila od 7000 kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Kakva seljačina......fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 kakav cigan. Fuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Welcome to Croatistan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Ma nije bed da je covijek reko: "Gle oprosti imam sad posla , stvarno mi je zao nisam ti javio ja sam kriv, dodi drugi tjedan napravit cu ti sve kako se spada jos dobije 10 % popusta ili tak nekaj..." Okrenuo bi se dao covijeku ruku i sve 5 dosao bi drugi tjedan ali tak se ponjet ko zadnja seljacina ... uzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 i meni se jednom desilo kod kajbe (kao najbolje centrira trap u ri) i odtad me nije vise vidio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 e sad kome da odem a da nije MATUS? Neko kvalitetan i brz jer su mi dani kratki sa free vremenom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Jopa sa foruma,on i jedan frend tapeciraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Preporuka za Jopu :thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 stjero bi ga na licu mjesta u kurac krasni i otišao, koji smrad bahati, čudi me kako takvi uvijek imaju posla... valjda iste takve sirovine i dolaze k njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Kakav sanader! Sad je ostao bez 4 puta 3000 kn Pogledaj http://www.tapetal.hr. Po slikama se čini da dosta dobro rade, a moguće da bi mogao imati i tkaninu kakva tebi treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Jopa sa foruma,on i jedan frend tapeciraju Preporuka za Jopu :thumbsup::thumbsup: Domic und Jopa .. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 jos ljepo napises i posaljes clanak u 24 sata i ode jos par puta 3000kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Preporuka za Jopu :thumbsup::thumbsup: Broj telefona... mjesto? Tnx, nadam se da bu sve kak treba Ma takvi likovi nebudu dugo ili budu oni koji neznaju , ja sad nebi osao tamo da mi besplatno radi jer opet ko besplatno radi nebu dobro napravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Pošalji mu PM tu je na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 095 8195834 - Domagoj.. Zg, Vrhovec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 i meni se jednom desilo kod kajbe (kao najbolje centrira trap u ri) i odtad me nije vise vidio... Si se bio naručio ili ovako na divljaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 jos jedna preporuka za domica i jopu, sve vezano za auto i sivacu masinu do kraja zivota nosim njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 jos jedna preporuka za domica i jopu, sve vezano za auto i sivacu masinu do kraja zivota nosim njima hohohooo to te ja pitam , mora da su dobri Tnx svima... i nejdite kod Matusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Si se bio naručio ili ovako na divljaka? narucen dosao, on kaze nemam sad bas vremena, reko ok hvala dovidjenja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veky Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Žalosno da ima takvih... Za takve mi nije žao kad propadnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Sreca pa se los glas cuje dalje nego dobar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 hohohooo to te ja pitam , mora da su dobri Tnx svima... i nejdite kod Matusa super decki rade, i moja preporuka :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Evo ja ti mogu preporučiti Alana Arbanasa iz Gorice... Radi vrhunski...samo neznam kak stoji s vremenom. 098/836-629 - reci da ti je Boris iz AMOC-a dao broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now