J.J Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Naime gledam malo kataloge za amortizere od nekih renomiranih proizvodjaca i nitko nema navedene STRAZNJE amortizere za Audi A6 Avant quattro. Znači imaju bez beda prednje ali straznje ni za lijek. WTF?? Jel mi moze to netko pojasniti. Jedino sto mi moze past na pamet je da su isti prednji i zadnji .
Raptor6767 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Naime gledam malo kataloge za amortizere od nekih renomiranih proizvodjaca i nitko nema navedene STRAZNJE amortizere za Audi A6 Avant quattro. Znači imaju bez beda prednje ali straznje ni za lijek. WTF?? Jel mi moze to netko pojasniti. Jedino sto mi moze past na pamet je da su isti prednji i zadnji . Da bi riječ reko... Provjerio sam on-line kataloge od KYB i Sachsa, i stvarno ne rade zadnje amortizere. Međutim, Monroe kaže sljedeće:
J.J Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Monroe bih kupio nikad pa ni tad brijem ... Fakat mi je to cudno jako...morat cu malo jos prokopati kaj se nudi jer mi je glupo uzeti KW naprijed i OEM ili nekaj drugo iza ...
Raptor6767 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Monroe bih kupio nikad pa ni tad brijem ... Fakat mi je to cudno jako...morat cu malo jos prokopati kaj se nudi jer mi je glupo uzeti KW naprijed i OEM ili nekaj drugo iza ... Mislim da je to nemoguće. Ako imaju gewinde za tvoj auto, onda idu prednje i zadnje.
J.J Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Ne gewinde. Samo amortizere. Bar brijem da su to vulgaris amortizeri. Gledao u katalogu na amoc.hr i ima samo prednji za moj auto. Makar mozda sam ja nekaj fulao. Gledao i Bilstein i isto samo prednji . Isto kako nema zamjenski straznji ovjes cini mi se
Nicko Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Naime gledam malo kataloge za amortizere od nekih renomiranih proizvodjaca i nitko nema navedene STRAZNJE amortizere za Audi A6 Avant quattro. Znači imaju bez beda prednje ali straznje ni za lijek. WTF?? Jel mi moze to netko pojasniti. Jedino sto mi moze past na pamet je da su isti prednji i zadnji . Jel ti ima auto automatsku nivelaciju zadnjeg kraja kad je natovaren? Možda zbog toga ih ne možeš naći nigdje
IgoRR Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 pogledaj si lowtec, imaju za puno A6 pa si provjeri, ima ti koni
J.J Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Znaci ne GEWINDE... hocu samo kvalitetnije amortizere u principu. Nikakva spustanja i tak to...
Rudy Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sachs...........jednostavnije je bilo da Rene(k)u pošalješ PM! đej đej i žene imaju problem za svako rješenje
Raptor6767 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Sachs...........jednostavnije je bilo da Rene(k)u poalje PM!ej ej i ene imaju problem za svako rjeenje Provjerio sam Kayabu, Sachs i Monroe i jedino Monroe ima zadnje. Nisam samo Bilstein provjerio od onog sta mogu nabavit. To cu sutra pogledat. J. posalji mi SMS ujutro.
IgoRR Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 pogledaj si lowtec, imaju za puno A6 pa si provjeri, ima ti koni Znaci ne GEWINDE... hocu samo kvalitetnije amortizere u principu. Nikakva spustanja i tak to... da za amortizere sam ti i rekao, odi si na lowec i koni stranice i tamo imaš zadnje amortizere lik još si saznaš tko uvozi ili pričekaj Renea
J.J Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Bilstein ima (Google jer je Rene van drzave ) .... Eibach nema nikaj i mislim da Koni ima ali nisam ziher .... Brijem da ce biti Bilstein B4 ili B6 ako nije neka predivlja cijena...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now