puki Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 daklem ove cu se zime pocastiti sa novim zimuljama za colta .. dimezija 185 60 r15, po cijeni su skoro isti pa dajte koji savjet koje radije uzeti , ako je imao ko kakva iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 na passatu imam UG7+ i svaka preporuka za gumu...odlične su... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ja sam se isto razmišljao oko tih i pogledao malo testove i tako to, odlučio se za GY UG7+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 mislim da je to sve više manje isto,a ionako živiš u zagrebu a ne u gorskom kotaru.. ja imam save eskimos3 već godinama na svakom autu i nikad me nisu iznevjerile a fala bogu vozim se prek svakakvih brega.. mislim da je eskimos3 ili barum polaris bestbuy,još kad ideš po njih u SLO ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 mislim da je to sve više manje isto,a ionako živiš u zagrebu a ne u gorskom kotaru.. ja imam save eskimos3 već godinama na svakom autu i nikad me nisu iznevjerile a fala bogu vozim se prek svakakvih brega.. mislim da je eskimos3 ili barum polaris bestbuy,još kad ideš po njih u SLO ... slazem se ko i ja...al razlika u ovoj dimenziji u slo izmedju S3 i GY ug7+ je 7e po komdu a za tih 7e mislim da su UG7+ ipak malo kvalitetnije gume... makar nikad nisam imao zamjerku na S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 UG 7+ moja preporuka, dosad sam imao savu s3, michelin alpin i ug7. Po meni je najbolja ug7, isprobano po zimskim uvjetima u Bosni (kombinacija makadam + snijeg + brdo), a i najmanje mi auto klize po cesti kad je temperatura niska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Meni je UG7+ najbolja zimska guma koju sam ikad imao/probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 UG 7+ Prošle sezone prošao sam s njima nekih 10kkm. Po snijegu odlične, po mokrom odlične. Jedino što su normalno ko i sve zimske gume mekane pa sam laganini nakon svega 1kkm pokupio čavo i morao krpati. Baš sam se dobro prisjetio da pogledam dal pritisak drži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 UG7+ definitivno Ja sam pak rupu pogodio tak da sad moram kupovat novu gumu nakon sto sam sa setom proso mozda 5k...nadam se da cu moc proc sa samo jednom novom Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 UG7+ da se radi o winter sport dalo bi se još pričati, ovako GY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 UG7+ odlicne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now