Jump to content

Recommended Posts

Posted

uuu odličan argument :doh:

Ajde, kako god znaš mi dokaži da je Hamilton 2010 bolji od Alonsa kao što tvrdiš:

Poredak Vozača:

1. Alonso 231

2. Webber 220

3. Hamilton 210

Broj pobjeda:

1. Alonso 5

2. Webber 4

3. Hamilton 3

Broj pole positiona

1. Vettel 9

2. Webber 5

3. Alonso 2

4. Hamilton 1

Najbrži krugovi

1. Alonso 5

2. Vettel 3

3. Hamilton 3

4. Webber 3

Podiji

1. Alonso 9

2. Webber 9

3. Vettel 8

4. Hamilton 8

ZAvršenih krugova

1. Fernando Alonso 994

2. Michael Schumacher 952

....

6. Webber 917

...

11. Hamilton 875

Odustajanja (ujedno jedina statistika u kojoj je Hamilton ispred Alonsa :rofl: )

1. Senna 9

...

13. Hamilton 3

...

24. Alonso 1

Da podsjetim, ti si taj koji se na statistiku prvi i pozivao tak da...

Objasni mi jer ja ne vidim, kako iz ovih podataka zaključiti da je Hamilton bolji vozač od Alonsa 2010 . godine? :huh:

• Replies 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Pa lijepo! Najbitniji su završeni krugovi! Onda Hamilton ima 0,24 boda po krugu, a Alonso 0,232! I Hamilton je zato bolji! :lol:

Posted
Pa lijepo! Najbitniji su završeni krugovi! Onda Hamilton ima 0,24 boda po krugu, a Alonso 0,232! I Hamilton je zato bolji! :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Posted

Hamilton je ove sezone proglašen najboljim vozačem a iza njega Kubica itd...

Evo za mene je Hamilton trenutno najbolji vozač jer ima srce za direktan dvoboj na stazi i u većini slučajeva dobija dvoboje,nije taktičar neko fajter slično Montoya ili ti Sena u svoje doba.Ja osobno volim takve vozače i za mene su bolji oni koji pokušaju preteći protivnika nego da završe iza i pokupe bodove,skupljači bodov ili ti papci za mene je isto.

Hamiltona nemojte nazivati berač pamuka jer on je postigao toliko u svome životu da niste vrijedni spomena a kamoli da si dajete za pravo tako nešto

Posted
Hamilton je ove sezone proglašen najboljim vozačem a iza njega Kubica itd...

Ma daj, pa nisam znao da su vec dodijelili titulu, I to trece plasiranom vozacu, ja budala mislio da se titula dodjeljuje prvoplasiranom I da ce se voziti jos dvije trke. :doh:

Posted
Ma daj, pa nisam znao da su vec dodijelili titulu, I to trece plasiranom vozacu, ja budala mislio da se titula dodjeljuje prvoplasiranom I da ce se voziti jos dvije trke. :doh:

to je tak bilo dok si se ti bavio utrkama :lol::lol:, ovo preko tv je drugacije :P

Posted

Hamiltona nemojte nazivati berač pamuka jer on je postigao toliko u svome životu da niste vrijedni spomena a kamoli da si dajete za pravo tako nešto

da mu nije bilo tatice koji je milione dolara utukao u proguravanje sina, ništa od tvog miljenika...

hamilton je došao odmah u najbolji tim u F1, pa koji je to drugi vozač odmah došao u takav tim...

tko kaže da Kubica danas ne bi bio na mjestu hamiltona i dijelio takav respekt, da je u startu došao u takvu momčad?

ne preferiram nikoga, ali ne volim ni opsjednutost jednim vozačem.

no kad sam čuo Hamiltona kad su ga pitali za kiši i vidljivost, i njegov kratki odgovor GOOD i FINE, pao sam sa stolice od smijeha, moram mu to priznat :D

ok, lažem, Schumi mi je car bio i ostao :thumbsup:

Posted

Sve je to stvar čija ti se vožnja sviđa, da ne velim za kog navijaš. Meni se osobno sviđa kak vozi Webber, iako je po ovoj tvojoj statistici Alonso (naj)bolji.

Naravno, sve su to izuzetno dobri vozači, alii osim Hamiltona i Alonsa još mi je jedino zanimljiv Vettel.

P.S. A Šumiju bi bilo bolje da se dostojanstveno povukao..

Posted
da mu nije bilo tatice koji je milione dolara utukao u proguravanje sina, ništa od tvog miljenika...

hamilton je došao odmah u najbolji tim u F1, pa koji je to drugi vozač odmah došao u takav tim...

:huh: :doh: :lol:

Daj molim te, ako o nečemu nemaš pojma, onda barem provaj proguglati, to bar nije teško... Otac mu je radio i po tri posla da bi mu mogao plaćati troškove utrkivanja dok je bio klinac, a ne miljune i miljune... nije imao ni stotine tisuća, a kamoli miljune!

Ne treba ti više od 2 minute da saznaš sve o tome pa da se ne brukaš ubuduće :)

Posted

me nemoguce, znas kak se na pamuku zaradjuje :lol::lol::lol:, a to ide s koljena na koljeno tak svejedno u kom smjeru

kakav kretenizam :rofl::lol::lol::lol:

Posted (edited)
:huh: :doh: :lol:

Daj molim te, ako o nečemu nemaš pojma, onda barem provaj proguglati, to bar nije teško... Otac mu je radio i po tri posla da bi mu mogao plaćati troškove utrkivanja dok je bio klinac, a ne miljune i miljune... nije imao ni stotine tisuća, a kamoli miljune!

Ne treba ti više od 2 minute da saznaš sve o tome pa da se ne brukaš ubuduće :)

edit:

ma briši.

Edited by Gabre
Posted

mozda je osvojio fabia biodislo kup godinu prije F1, pa ga ipak pozvali :lol::lol:

a i tebe su Gabre zvali, pa si sad ljut na Hamiltona sto mu stari platio, jebiga vise srece drugi put :rofl::lol::lol::lol::lol:

Posted

ma muči, ja se još nadam da će schumi ćapit prvenstvo, u nadi je spas :lol: dogodine naravno :P kad ross brawn izmisli neki difuzor kita palac pa mecka pojuri napokon :D

Posted

Hamilton je s Mclarenom povezan odavno, tak da te price o tatinim miljonima padaju u vodu.

Weber je ako se ne varam, vozac s najvise utrka prije pobjede a to dovoljno govori o omjeru talent/kvaliteta bolida za ovu godinu. Kao i Rubens prosle godine.

Weber mi je 100x simpaticniji nego Vettel al kaj se talenta tice, Weber se sakrit moze.

Alonso je sigurno jeben vozac al meni osobno se zgadio 2007 kad se ponasao kao picka a ne kao svjetski prvak.

Posted

tko kaže da Kubica danas ne bi bio na mjestu hamiltona i dijelio takav respekt, da je u startu došao u takvu momčad?

jesi li se mozda na trena zapitao ZASTO je jedan McLaren uzeo, s obzirom da je to momcad koja moze prakticki birati ko ce za njih voziti,jer bi 90% vozaca u formuli 1 dalo ljevo jaje da mogu uopce prismrditi u taj bolid??

Toplo bi te zamolio da pogledas samo jedan od mnogih razloga(utrka), prije nego sto nastavis drobiti gluposti o milijunima i slicno

YouTube - 2006 GP2 Turkey Race 2 - Lewis Hamilton overtakes

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...