msporis Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 uuu odličan argument :doh: Ajde, kako god znaš mi dokaži da je Hamilton 2010 bolji od Alonsa kao što tvrdiš: Poredak Vozača: 1. Alonso 231 2. Webber 220 3. Hamilton 210 Broj pobjeda: 1. Alonso 5 2. Webber 4 3. Hamilton 3 Broj pole positiona 1. Vettel 9 2. Webber 5 3. Alonso 2 4. Hamilton 1 Najbrži krugovi 1. Alonso 5 2. Vettel 3 3. Hamilton 3 4. Webber 3 Podiji 1. Alonso 9 2. Webber 9 3. Vettel 8 4. Hamilton 8 ZAvršenih krugova 1. Fernando Alonso 994 2. Michael Schumacher 952 .... 6. Webber 917 ... 11. Hamilton 875 Odustajanja (ujedno jedina statistika u kojoj je Hamilton ispred Alonsa :rofl: ) 1. Senna 9 ... 13. Hamilton 3 ... 24. Alonso 1 Da podsjetim, ti si taj koji se na statistiku prvi i pozivao tak da... Objasni mi jer ja ne vidim, kako iz ovih podataka zaključiti da je Hamilton bolji vozač od Alonsa 2010 . godine? :huh:
Dominik Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 pa sve si sam odradio, bravo a sad kak ne vidis, ja ti tu ne mogu pomoci
Spex Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pa lijepo! Najbitniji su završeni krugovi! Onda Hamilton ima 0,24 boda po krugu, a Alonso 0,232! I Hamilton je zato bolji! :lol:
robi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pa lijepo! Najbitniji su završeni krugovi! Onda Hamilton ima 0,24 boda po krugu, a Alonso 0,232! I Hamilton je zato bolji! :lol: :lol::lol::lol::lol:
Dado-350Z Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hamilton je ove sezone proglašen najboljim vozačem a iza njega Kubica itd... Evo za mene je Hamilton trenutno najbolji vozač jer ima srce za direktan dvoboj na stazi i u većini slučajeva dobija dvoboje,nije taktičar neko fajter slično Montoya ili ti Sena u svoje doba.Ja osobno volim takve vozače i za mene su bolji oni koji pokušaju preteći protivnika nego da završe iza i pokupe bodove,skupljači bodov ili ti papci za mene je isto. Hamiltona nemojte nazivati berač pamuka jer on je postigao toliko u svome životu da niste vrijedni spomena a kamoli da si dajete za pravo tako nešto
msporis Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hamilton je ove sezone proglašen najboljim vozačem a iza njega Kubica itd... Ma daj, pa nisam znao da su vec dodijelili titulu, I to trece plasiranom vozacu, ja budala mislio da se titula dodjeljuje prvoplasiranom I da ce se voziti jos dvije trke. :doh:
Noci_jr Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma ti si krivo shvatio matija on je prvi u natječaju za berača pamuka godine u f1 industriji...
Dominik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ma daj, pa nisam znao da su vec dodijelili titulu, I to trece plasiranom vozacu, ja budala mislio da se titula dodjeljuje prvoplasiranom I da ce se voziti jos dvije trke. :doh: to je tak bilo dok si se ti bavio utrkama :lol::lol:, ovo preko tv je drugacije
Xman Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 http://www.net.hr/sport/page/2010/10/25/0735006.html ubacit ove dvije u F1, da vidis kak bi gledanost brzo porasla
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hamiltona nemojte nazivati berač pamuka jer on je postigao toliko u svome životu da niste vrijedni spomena a kamoli da si dajete za pravo tako nešto da mu nije bilo tatice koji je milione dolara utukao u proguravanje sina, ništa od tvog miljenika... hamilton je došao odmah u najbolji tim u F1, pa koji je to drugi vozač odmah došao u takav tim... tko kaže da Kubica danas ne bi bio na mjestu hamiltona i dijelio takav respekt, da je u startu došao u takvu momčad? ne preferiram nikoga, ali ne volim ni opsjednutost jednim vozačem. no kad sam čuo Hamiltona kad su ga pitali za kiši i vidljivost, i njegov kratki odgovor GOOD i FINE, pao sam sa stolice od smijeha, moram mu to priznat ok, lažem, Schumi mi je car bio i ostao :thumbsup:
Kova Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ma daj, pa nisam znao da su vec dodijelili titulu, I to trece plasiranom vozacu, ja budala mislio da se titula dodjeljuje prvoplasiranom I da ce se voziti jos dvije trke. :doh: Sve je to stvar čija ti se vožnja sviđa, da ne velim za kog navijaš. Meni se osobno sviđa kak vozi Webber, iako je po ovoj tvojoj statistici Alonso (naj)bolji. Naravno, sve su to izuzetno dobri vozači, alii osim Hamiltona i Alonsa još mi je jedino zanimljiv Vettel. P.S. A Šumiju bi bilo bolje da se dostojanstveno povukao..
Spex Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 da mu nije bilo tatice koji je milione dolara utukao u proguravanje sina, ništa od tvog miljenika... hamilton je došao odmah u najbolji tim u F1, pa koji je to drugi vozač odmah došao u takav tim... :huh: :doh: :lol: Daj molim te, ako o nečemu nemaš pojma, onda barem provaj proguglati, to bar nije teško... Otac mu je radio i po tri posla da bi mu mogao plaćati troškove utrkivanja dok je bio klinac, a ne miljune i miljune... nije imao ni stotine tisuća, a kamoli miljune! Ne treba ti više od 2 minute da saznaš sve o tome pa da se ne brukaš ubuduće
Dominik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 me nemoguce, znas kak se na pamuku zaradjuje :lol::lol::lol:, a to ide s koljena na koljeno tak svejedno u kom smjeru kakav kretenizam :rofl::lol::lol::lol:
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) :huh: :doh: :lol:Daj molim te, ako o nečemu nemaš pojma, onda barem provaj proguglati, to bar nije teško... Otac mu je radio i po tri posla da bi mu mogao plaćati troškove utrkivanja dok je bio klinac, a ne miljune i miljune... nije imao ni stotine tisuća, a kamoli miljune! Ne treba ti više od 2 minute da saznaš sve o tome pa da se ne brukaš ubuduće edit: ma briši. Edited October 26, 2010 by Gabre
Dominik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 mozda je osvojio fabia biodislo kup godinu prije F1, pa ga ipak pozvali :lol::lol: a i tebe su Gabre zvali, pa si sad ljut na Hamiltona sto mu stari platio, jebiga vise srece drugi put :rofl::lol::lol::lol::lol:
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma e, ebo im pas kevu, a baš sam se nadao bio :lol: nego, oće webber osvojit prvenstvo? :lol:
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma muči, ja se još nadam da će schumi ćapit prvenstvo, u nadi je spas :lol: dogodine naravno kad ross brawn izmisli neki difuzor kita palac pa mecka pojuri napokon
Spex Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Btw, ovo s beračem pamuka je pomalo degutantno... Provajte tako osloviti nekoga u Bronxu :lol:
Xman Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hamilton je s Mclarenom povezan odavno, tak da te price o tatinim miljonima padaju u vodu. Weber je ako se ne varam, vozac s najvise utrka prije pobjede a to dovoljno govori o omjeru talent/kvaliteta bolida za ovu godinu. Kao i Rubens prosle godine. Weber mi je 100x simpaticniji nego Vettel al kaj se talenta tice, Weber se sakrit moze. Alonso je sigurno jeben vozac al meni osobno se zgadio 2007 kad se ponasao kao picka a ne kao svjetski prvak.
rimA Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Alonso je sigurno jeben vozac al meni osobno se zgadio 2007 kad se ponasao kao picka a ne kao svjetski prvak.
Robertino Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 hamilton je došao odmah u najbolji tim u F1, pa koji je to drugi vozač odmah došao u takav tim... tko kaže da Kubica danas ne bi bio na mjestu hamiltona i dijelio takav respekt, da je u startu došao u takvu momčad? jesi li se mozda na trena zapitao ZASTO je jedan McLaren uzeo, s obzirom da je to momcad koja moze prakticki birati ko ce za njih voziti,jer bi 90% vozaca u formuli 1 dalo ljevo jaje da mogu uopce prismrditi u taj bolid?? Toplo bi te zamolio da pogledas samo jedan od mnogih razloga(utrka), prije nego sto nastavis drobiti gluposti o milijunima i slicno YouTube - 2006 GP2 Turkey Race 2 - Lewis Hamilton overtakes
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma može bit isus krist rođen za F1, ali kažem samo, da je došao u neku drugu momčad, bio bi prosjek ko i ovi ostali.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now