Robertino Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) no comment. stvarno. Sta sve ljudi mogu izvaliti kad za nekog ne navijaju. Ne volim ni ja Alonsa, pa cu u svako doba dana i noci priznati da je vozacina, i jedan od najboljih u ovom desetljecu BTW, ne znam dali si pogledao link koji sam ti dao,ako slusas komentatora vidjet ces da su u tom trenutku u GP2 vozili mnogi od sadasnjih vozaca formule 1, i inace,oni imaju svi iste bolide u GP2. Prosjek my ass... Edited October 26, 2010 by Robertino
BaGy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Alonso mislim da brojevi sve govore
Josey Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 u ovo destetljece spada od 2000 do 2010 mislim da je jasno tko je najbolji. nego, cudi me da nitko nije komentirao jednu stvar koju nemogu izbit iz glave. od svih tih SUPER naj vozaca, ni hamilton ni bog isus jokin po kisi nisu izasli iz bolida... jedan stari penzjoner jest, mihael, izasao iz bolida i trcao ko da ga vrag nosi i birao svoje kisne gume, izmedju svih guma tamo je izabrao 4. dok je on kisnuo drugi su pijuckali sokić
BaGy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 u ovo destetljece spada od 2000 do 2010mislim da je jasno tko je najbolji. nego, cudi me da nitko nije komentirao jednu stvar koju nemogu izbit iz glave. od svih tih SUPER naj vozaca, ni hamilton ni bog isus jokin po kisi nisu izasli iz bolida... jedan stari penzjoner jest, mihael, izasao iz bolida i trcao ko da ga vrag nosi i birao svoje kisne gume, izmedju svih guma tamo je izabrao 4. dok je on kisnuo drugi su pijuckali sokić aj da se i ja prvi put sa tobom slozim :thumbsup::notworthy:
Dominik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 isao schumi pišati, a onda novinarima prodali foru .....
Outlaw Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma može bit isus krist rođen za F1, ali kažem samo, da je došao u neku drugu momčad, bio bi prosjek ko i ovi ostali. Hamilton je daleko od prosjeka :thumbsup: to se vidi svaki put kad je za volanom. Uz to, momcadski kolege su mu bili svjetski prvaci pa vidis i sam kako je vozio/vozi u odnosu na njih Stvarno je nonsens reci da je prosjecan vozac... A s vremenom mislim da ce bit jos bolji
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 no comment. stvarno. Sta sve ljudi mogu izvaliti kad za nekog ne navijaju. Ne volim ni ja Alonsa, pa cu u svako doba dana i noci priznati da je vozacina, i jedan od najboljih u ovom desetljecu BTW, ne znam dali si pogledao link koji sam ti dao,ako slusas komentatora vidjet ces da su u tom trenutku u GP2 vozili mnogi od sadasnjih vozaca formule 1, i inace,oni imaju svi iste bolide u GP2. Prosjek my ass... e vidiš, ja ne navijam ovdje za nikoga, schumi je moj idol, no da li ga spominjem gdje - ne. :thumbsup: ja samo kažem, a ovdje se valjad smije iznijeti svoje mišljenje, je da Hamilton ne bi bio ovdje gdje je sad da je došao u recimo renault. kužiš li što ja govorim? u ovo destetljece spada od 2000 do 2010mislim da je jasno tko je najbolji. nego, cudi me da nitko nije komentirao jednu stvar koju nemogu izbit iz glave. od svih tih SUPER naj vozaca, ni hamilton ni bog isus jokin po kisi nisu izasli iz bolida... jedan stari penzjoner jest, mihael, izasao iz bolida i trcao ko da ga vrag nosi i birao svoje kisne gume, izmedju svih guma tamo je izabrao 4. dok je on kisnuo drugi su pijuckali sokić to care, schumi je car bio i ostao, ova balavurdija mu nije do koljena, nit će ikad biti. jebote, cmizdraju za kišu, pa dobro im je hamilton i rekao, pa ovo je kišna utrka, wtf?! eee... ali ih je tamo pola valjda platilo svoj bolid i mjesto u njemu pa je trta izletit (karikiram sad, nemojte odmah gristi )
Outlaw Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 schumi je moj idol, Glavno da je Hamilton prosjecan vozac u dobrom bolidu :lol::rofl:
Josey Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) jok, ja se slazem sa dominikom, da je hamilton (trenutno) najbolji vozac na gridu, al da i on grjesi, grjesi i brabonja bezveze... dokaz dome zadnje tri utrke. da ima sportske srece, ima, al sreca prati hrabre. vidjeli smo kako je mlio alonsa dok su sjedili u istom bolidu, vidimo kako sad melje buttona, a i alonso i button su svjetski prvaci. alonso je tik uz njega, vettel, kubica... ovo ostalo je druga liga, ukljucujuci i velikog MSa. al ako covjek ostane i iducu sezonu u f1, mogao bi jos ovim klincima pokazat po koji trik. Nije mi jasno zasto se uvjek zakrvite oko iste pizdarije, ko je najbolji? to nikad necemo znat sa 100% sigurnoscu, imamo statistiku, i dec it... a statistika je kurva Edited October 26, 2010 by Josey
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 dok god postoje različiti bolidi, nikad neće biti najboljeg vozača (opet glupo zvuči, no valjda je jasno) opet kažem, aj stavite Kubicu pokraj Hamiltona, pa da onda vidimo ili mu dajte takav bolid... outlaw - točno sam znao da ćeš izvuć to iz konteksta , no eto, schumi nije u konkurenciji, pa je valjda ok za njega navijati
BaGy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ne morate covjeka voljet niti postivat...ali kad procitas sve na njegovoj web stranici bude ti jasno zasto je jedan od najvecih vozaca F1 :thumbsup: http://www.michael-schumacher.de/?lang=uk ima toga jos na onom linku za wikipediu
Outlaw Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ma ne samo da je tesko usporedit vozace kad ne voze iste bolide, tesko ih je usporedit i kad voze iste :lol: Nekom vise pase odredeni "bolid", nekom manje. Top vozace uglavnom nije tesko "prepoznat", a sve ostalo se najcesce svede na neke nase osobne "preferense" i bok
Xman Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 kak nije tesko prepozat? Pa izgleda da je kad ih pola tvrdi da je Hamilton obicni crnjo i tek prosjecan vozac.
Outlaw Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Imas pravo, krivo sam se izrazio... Bolje da sam napisao "ne bi trebalo bit tesko prepoznat" :lol:
msporis Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 kak nije tesko prepozat? Pa izgleda da je kad ih pola tvrdi da je Hamilton obicni crnjo i tek prosjecan vozac. Ja nikad nisam reko da berač pamuka nije vrhunski vozač. Jednostavno se ne slažem da je bolji od Alonsa. Iako ni Alonsa ne obožavam baš. Znat će Outlaw da tu ne lažem. Jest da mi je draži odkad je u Ferrariju, ali opet...
Dado-350Z Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja nikad nisam reko da berač pamuka nije vrhunski vozač. Jednostavno se ne slažem da je bolji od Alonsa. Iako ni Alonsa ne obožavam baš. Znat će Outlaw da tu ne lažem. Jest da mi je draži odkad je u Ferrariju, ali opet... Ma frende imam ja za tebe veliku njivu kuruza da postaneš BERAČ KURUZA pa možda te neko primjeti ili bude od tebe jednog dana nešto
msporis Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cvjeticu nemoj mi se sad nac uvrijedjen , pa jesam cak pohvalio beraca pamuka da je dobar vozac...
joke6 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 neznate kako je meni kao crncu čitat ove nadimke...
Dominik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 neznate kako je meni kao crncu čitat ove nadimke... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: msporis je teski clan stranke beraca rize, pa sta :lol::lol: :rofl::rofl: zato mu i je Alonso drazi od kad je u crvenom bolidu :rofl::rofl:
Outlaw Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ovo konstantno "berac pamuka" je, da se blago izrazim, stvarno nepotrebno...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now