Jump to content

Mirisi za auto

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

To su osvježivaći prostora i rublja njih koristim već duži period, prije su bili u bijeloj boćici i imali su samo 2 vrste mirisa Floral i aqua cool, sad je malo veći izbor. Trenutno imam Bis Emotion i jebenijeg mirisa nisan nikad ima, kad operen auto malo naštrcam ispod tapeta a miris traje i traje...:D

E da, u konzumu ih ima, ali samo Floral, dok je u Tommy-u veći izbor pa ako neko želi probat, neće pogriješit.:)

Je li to ono što si mi poprska po autu kad ste bili kod mene na gradelama?

Jebena stvar, moran priznati...mirisa je auto još 5-6 dana posli toga :notworthy::notworthy:

BTW proba san i one naše drvene, ali to se troši da nije normalno...potrošija san dvi bočice u nekih mjesec i pol dana

Edited by Rockatansky

Koristim onaj SHAKE u drvenom pakiranju! Pokazao se kao najbolji jer nema jak miris, košta 30ak kuna i traje cijelu godinu =)

onda probaj ovo pa da vidiš što je miris.

kad sam kupio brava prije 6 godina to mi je bio prvi miris koji sam kupio jel ta ideja je djelovala super i nisam požalio jel se pokazalo kao najbolji miris do sad, jedino što ga nema svagdje za kupit i relativno je skup.

kad je bravo bio kod limara raskopan tada je miris bio u autu već mjesec dana i on me zove da koji je to miris da odkad je raskopao auto da mu cijela garaža miriši po tom mirisu i da je super :)

btw mislim da je ovo original jel nikakvi shakeova nisam vidio po dućanima prije 6 godina

http://www.adriateh.hr/elisir_ocean_10_ml__mirisna_bocica/Praonice/7/Autokozmetika/9/Grupe/24/PodGrupe/37/Proizvod/342#proiz

Wunderbaum New Car! :D

potpis! :D

svig jel imas ista ti od toga kod sebe za kupit? da se odmah zaletim po nes, jer mi se neda na benzinsku ici po glupe borice, a ambi pur nemogu nac NIGDJE ona punjenja koja zelim, samo one glupi anti tobacco ili kako vec.

osobno najdrazi mi je AQUA za te ambi pur, al tocno ga nemogu nigdje nac...:doh:

od ovog me pocne alergija loviti lol. to mi stara koristi po doma, pa sam jednom maznuo i naspricao u autu, zasu :doh:

ja ne koristim nis, a kad uzmem onda boric new car

Ovisi koji ima, jer su nisu svi bas ugodni.

Je li to ono što si mi poprska po autu kad ste bili kod mene na gradelama?

Jebena stvar, moran priznati...mirisa je auto još 5-6 dana posli toga :notworthy::notworthy:

Je, to je to! Samo tada je bija Floral, sad ima i boljih mirisa!

Traju oni i duže, samo se navikneš na njih, ja nebi prska po par tjedana pa kad bi sija u auto neko nepoznat reka bi kako lipo mirise!

Meni je shake dobar, ljeti cak bolje mirise jer ga sunce pregrije :D, nepreferiram one gluposti sto se kace na ventilaciju, ovo mi je najzgodnije!

Sigurno da ima i boljih mirisa, morat cu probar ovoga sto KA2001MR preprorucuje! Gdje to ima kupit uopce?

Preferiram Zubak Audi miris, nešto najbolje što sam ikad pomirišao, jel itko zna gdje se to može kupit, Svig siguran dam da si pomirišao koji Audi sa tim mirisom, pa ajde usreći me i reci da znaš kako ga nabaviti :)

Ja imam možda 2 neotvorena a kak ne idem više na servis tamo, ne znam više kako do toga (jer i tamo to pograbe u par dana) :D

borić i to 90% vanilija i ako sam blizu neke ofertisime vanilija-cimet koji dosta dugo traje....

i često umetak za ventilaciju (kao plastična spajalica izgleda) i oni su najbolji ali samo koštaju....

I ja koristim iskljucivo vaniliju

borić i to 90% vanilija i ako sam blizu neke ofertisime vanilija-cimet koji dosta dugo traje....

i često umetak za ventilaciju (kao plastična spajalica izgleda) i oni su najbolji ali samo koštaju....

Ne znam za ostale, ali ja od vanilije ogladnim k'o vuk...mogu misliti što bi bilo uz vaniliju-cimet. Mislim da bi nakon pola sata vožnje uletio u prvu slastičarnicu i opustošio je :rofl::rofl:

Evo ovo na slici .. fakat je jeben miris, nešto što se ne može nigdje kupiti, ovo sve kaj se prodaje po pumpama je miris za WCe a ne za aute :lol:

th_P1090142.jpg

Miris je i meni savršen ali probem ga je nabavit :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...