Jump to content

Recommended Posts

Posted
  x3m said:
jel promjenio boju?

minimalno.

neda mi se kemijati sa mijenjanjem zarulja pa balasta, vjerojatno je netko imao taj kvar pa ako je zarulja da znam da ne moram i balaste nabavljati.

2 rain: pogađanje ili iskustvo?

Posted

ja ti mogu rec iz svog iskustva prije tj dana..uzeo sam prije godinu dana od jensa zraulje(za original xenon) i furao se do nekidan na starima...oni su svijetlili, jedan je bio zut, jedan odlicne boje, a kurca nije svjetlilo...i sada stavio te nove, jbt opet je dan pred autom :)

tako da moj glas da su zarulje..

Posted

pa upravo to

zamijeni balaste vjerovatno ti je to lakše, i ako onda radi OK, znači balast zeza, a ako ostane isto, žarulja je...

iako ja mislim da je žarulja :)

Posted
  pacey said:
ja ti mogu rec iz svog iskustva prije tj dana..uzeo sam prije godinu dana od jensa zraulje(za original xenon) i furao se do nekidan na starima...oni su svijetlili, jedan je bio zut, jedan odlicne boje, a kurca nije svjetlilo...i sada stavio te nove, jbt opet je dan pred autom :)

tako da moj glas da su zarulje..

2 mirtl: ne da mi se jer sigurno je vec netko imao taj kvar. hocu kupit, zamijenit i mir.

pacey thanks, izgleda da ce napokon ove plave 3 godina stare zarulje u mirovinu i lijepe 4300K sjesti nove

Posted
  TomiTraktor said:

pacey thanks, izgleda da ce napokon ove plave 3 godina stare zarulje u mirovinu i lijepe 4300K sjesti nove

nema na cemu :thumbsup:

Posted
  TomiTraktor said:
2 mirtl: ne da mi se jer sigurno je vec netko imao taj kvar. hocu kupit, zamijenit i mir.

aj fala qrcu da nebus vise glavni seljo na forumu :P:thumbsup:

Posted
  Fran_Zgb said:
aj fala qrcu da nebus vise glavni seljo na forumu :P:thumbsup:

hahaha i mene je to zivciralo, ali dok sam ja kupovao ksenon imao si te 8000K i niti jedne druge. Da ne govorim da je kit koštao 1500kn i to je bilo super povoljno...

Posted
  TomiTraktor said:
hahaha i mene je to zivciralo, ali dok sam ja kupovao ksenon imao si te 8000K i niti jedne druge. Da ne govorim da je kit koštao 1500kn i to je bilo super povoljno...

nije bas istina, cinjenica je da nije bilo bas 4300k cesto ali 6k je bilo svagdje.

ja sam imao 6k prije 4 god na astri a ti si uzeo tog brava pred 2 god il koliko.

al eto nije ni bitno, sad ce napokon to zgledat pristojno

Posted
  Fran_Zgb said:
nije bas istina, cinjenica je da nije bilo bas 4300k cesto ali 6k je bilo svagdje.

ja sam imao 6k prije 4 god na astri a ti si uzeo tog brava pred 2 god il koliko.

al eto nije ni bitno, sad ce napokon to zgledat pristojno

ja sam narucio 6000K ali došle su ove 8000K i bilo je uzmi il ostavi...

BTW kupljeni 23.01.2008.

Posted
  Pavo said:
Ajd prvo vidi ovo gore navedeno i balsat ali ti postoji opcija da je sjenilo matirao i više ne reflektira. Novi far :(

imam farove sa lecom koji su stari manje od 3 godine + nije moguce da je samo tako odjednom izmatirao i to samo 1 od 2

Posted

probaj zamjeniti lijevi i desni balast. ako ti problem "prijeđe" na drugu žarulju krepao ti je balast, a žarulje su okej.

ako ti bude isto kao i prije krepala ti je žarulja.

Posted
  Jens said:
Zarulje su koma, da. Ali vrlo vjerojatno su i lece prljave + valeo reflektori (iza lece) su izmatirali 100%..:)

Pošto imaš iskustva, jel se to događa na svim Valeo reflektorima? Ima li pomoći?

Tomi jesu lu to originalni reflektori?

Posted
  Jens said:
Zarulje su koma, da. Ali vrlo vjerojatno su i lece prljave + valeo reflektori (iza lece) su izmatirali 100%..:)

ja imam sličan problem... žarulje svijetle bijelo (6000K) ali se ništa ne vidi...ko ćorava koka idem po gradu... skinem far i rastavim ga i očistim leće i isti mi vrag... pa one nosče preradim pošto mi kad stavim žarzlju pola žarulje uđe u far a pola vani bude (sad je napravljeno da cijela žarulja uđe u far...) malo je bolje ali opet je to NIŠTA u odnosu kako bi trebalo biti...

POMOOOOĆ :thumbsup:

Posted
  Jens said:

ja iza leće imam neku pregradu između žarulje i leće (jel to to... inače nema ništa drugo)

ja imam sličan problem... žarulje svijetle bijelo (6000K) ali se ništa ne vidi...ko ćorava koka idem po gradu... skinem far i rastavim ga i očistim leće i isti mi vrag... pa one nosče preradim pošto mi kad stavim žarzlju pola žarulje uđe u far a pola vani bude (sad je napravljeno da cijela žarulja uđe u far...) malo je bolje ali opet je to NIŠTA u odnosu kako bi trebalo biti...

Posted
  stipa said:
ja iza leće imam neku pregradu između žarulje i leće (jel to to... inače nema ništa drugo)

taj lim nediraj to ti je cut-off

Posted

2mrky: ne na svima. Npr. moj punto koji je uvoz su odlicni i nakon 8 godina, a na puntu od stare koji ima i manje godina i manje km su losiji bar duplo. Osim toga, dosta je losa koncepcija tih projektora i ne mozes ocekivati puno svjetla iz njih.

2stipa: vec ti je Pavo reko sve..:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...