ZOD Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ma da se napraviti flanđa za vband bez problema. I sa tim unutarnjim konusom... Neznam zašto komplicirate... Fire i ja imamo tako riješeno... Šta bi mi bez tebe :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Ok, hvala svima na pomoći. Dakle, turbina nije na autu nego je u garaži. Onda mi fire naruči vband, ZOD mi otokari prsten, a kaj dalje. Ide cijev ili? Stvarno uopće si nemogu predočiti kak bi to izgledalo, dajte neku sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ok, hvala svima na pomoći. Dakle, turbina nije na autu nego je u garaži. Onda mi fire naruči vband, ZOD mi otokari prsten, a kaj dalje. Ide cijev ili? Stvarno uopće si nemogu predočiti kak bi to izgledalo, dajte neku sliku. Iz turbine ide cijev (koljeno), a na nju se (gdje ti najbolje odgovara) vari flexi cijev istog promjera. Ovo (konkretno za promjer cijevi 70mm): http://cgi.ebay.de/Edelstahl-Flexrohr-70x150-Interlock-Motorsport-Tuning-/180579904736?pt=Teile_ohne_Strassenzulassung&hash=item2a0b66ace0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ima ti flexi cijevi jeftine u hr, u vrbovcu, neki koji se baci kamijonima. Tamo ja uzeo(dvije, jedna za glavnu cijev, jedna za wg). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ok, hvala svima na pomoći. Dakle, turbina nije na autu nego je u garaži. Onda mi fire naruči vband, ZOD mi otokari prsten, a kaj dalje. Ide cijev ili? Stvarno uopće si nemogu predočiti kak bi to izgledalo, dajte neku sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Ok taj dio mi je jasan. Dakle imam origigi koljeno od delte, odrežem postojeću flanđu, dam napraviti novu flanđu i zavarim je za koljeno. Ili napraviti koljeno od cijevi cirka fi 63 ili fi 70 kojem se napravi rub za V band i sve fino pošarafim zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 hvala issu! Da! Može lokot na ovu temu? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 hvala issu! Da! Može lokot na ovu temu? :lol: Molim te da u mojoj temi pišeš samo konstruktivno i odgovaraš ili pomogneš ono što mi treba. Za ostalo imaš druge teme. Hvala.:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 hvala issu! Da! Može lokot na ovu temu? :lol: Koji je tebi kurac? Kak se to ponasas?:huh: Decko trazi informaciju, a ovaj tvoj post ne lici na to. Daj se saberi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ok taj dio mi je jasan. Dakle imam origigi koljeno od delte, odrežem postojeću flanđu, dam napraviti novu flanđu i zavarim je za koljeno. Ili napraviti koljeno od cijevi cirka fi 63 ili fi 70 kojem se napravi rub za V band i sve fino pošarafim zajedno. napravi novo fi 70 pogotovo ako ćeš radit i auspuh širi inače će bit visok egt i sporije se vrti iznad 5500 kasnije je i tvornica na evo2 stavila širi downpipe,ovdje se vidi razlika http://www.lanciasport.com/forum/index.php?topic=1484.msg6341#msg6341 ja ću od turba do kraja fi70 sa oba lonca,to bi trebalo bit ok i ne prebučno serijski je 60mm izvana englezi uglavnom stavljaju 3inča/76mm ali pročitao sam da do 400ks za to nema potrebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Problem mi je tu u Vž to napraviti. Nema nikog ko bi mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 kako nebi imao? Meni tokar napravio u NG flanđu, a čika poštar donio na kućnu adresu šelnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Za koljeno, varenje ubiti sve vezano za izradu auspuha možeš se obratit Juri, on isto ima Integralku: http://www.myhraweb.com/member.php?u=1145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Za koljeno, varenje ubiti sve vezano za izradu auspuha možeš se obratit Juri, on isto ima Integralku:http://www.myhraweb.com/member.php?u=1145 Čekao sam ga par mjeseci da mi odradi adaptere. Imali smo dogovor i da mi napravi kompletni auspuh ali sam odustao jer je cijena skoro duplo veća nego mi je u početku rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Jebiga stari, radio on sebi za integralku pa ga samo materijal došao pun qurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Jebiga stari, radio on sebi za integralku pa ga samo materijal došao pun qurac Ništ ne velim. Samo kaj god sam s njim dogovorio nije mi odradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 meni je ovaj dio priče pri kraju... U vrbovcu sam kupio šelnu (tamo gdje za kamione auspuhe rade)... i odnio sam downpipe, turbo i šelnu tokaru i rekao da složi to da kada se stegne da dihta... složio je... a ne znam dali dihta jer još nisam palio auto... uglavnom šelna je 70kn... i inox materijal namanji komda što su imali je 300kn bio... ostalo mi za još 10 flanđi :lol:... i tokar je uzeo cca 200kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Ja ću prek ebay-a uzeti 3 inča Vband šelnu. Ostaje mi samo napraviti downpipe (kod nas u Vž nema da ti netko može savinuti cijev promjera većeg od 55mm). Tak da vjerojatno budem morao u Zg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 kupiš inox koljeno i bok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 kupiš inox koljeno i bok... Di ga ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Di ga ima? Inox-centar Sesvete, Strojopromet, Sertobel, ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Di ga ima? Evo kolega Kimi ti je rekao... ako ti je bed u zg dolaziti ovaj inox centar sesvete mi je blizu, pa ti mogu kupiti i poslati idući tjedan... pa mi uplatiš na račun... :thumbsup: evo kako izgleda moja igračka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Ti si uzel od Kutije turbo? Di ti je WG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeroSleeper Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 wg ide ext ... fali na slici Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Skinuo sam ga... 2 aero: fali, jer moram složiti da paše gore... sad mi ne ide gore... :lol: Edited December 24, 2010 by dcrnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now