Zentrix Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Tu i tamo neki Chevrolet to ima, ali to malo lasta ne čini proljeće, jel? Jer npr. Camaro (model 2010) nema remote start, a to je malo luksuznija i jača pila od Avalanchea.. Ima u ponudi dodatne opreme. Ne bi se složio s time da je Camaro luksuznija pila, jača je, jer ima manje od 2,5 tone kolko ima avalanche. Mogu ti uploadati slike unutrašnjosti od avalanchea da usporediš koji je luksuzniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 da, pitanje sam postavio radi grijanja kabine, ali sam odustao kad sam vidio cijene , koga zanima može si pogledati cca 730 € http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/grelci/majhna-in-mini-vozila.html ako sam dobro skužio, ovaj daljinski treba nadoplatiti cca 300 € http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/upravljalni-elementi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ima u ponudi dodatne opreme. Ne bi se složio s time da je Camaro luksuznija pila, jača je, jer ima manje od 2,5 tone kolko ima avalanche. Mogu ti uploadati slike unutrašnjosti od avalanchea da usporediš koji je luksuzniji... Htio sam reći da to: a) nemaju svi Chevroletovi modeli b) kupei su ipak neki simbol ekskluzive (bez uvrede za tvoj avalanche koji je bez daljnjega dobar auto!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 to vam je kod audija webasto tak je i kod VW u dodatnoj opremi, a radi se naravno o webastu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lac Ugradi Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ajmo sad pričat o tome kak ovi na svadbama uzimaju po 1.500 EUR za svirku...kolko je njihova satnica onda? :rofl: bezobrazluk da da ovi na svadbi uzmu 1500eu a oni na sprovodu rade za kikiriki dajmo jednaka prava sviračima:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 sjecam se kada je to frend spajao sebi na autu, i nije bilo neke velike mudrolije,jer najbitnije ti je cod i blokada motora,auto makar pustat u leru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 to je to uglavnom.. :doh::doh::doh::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now