Alfaludak Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 ja sam valjda najveca picajzla oko mehanike i takvih stvari a bogami i moja ekipa jer im ja ne dam stavljat bilo sta na aute Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 moram i ja pohvaliti Blaža... pred kojih mjesec dana sam se upustio u uređivanje svojih 18" felgi i nakon dosta čitanja po forumima, odnio sam ih Blažu... dofuram ja njih u 8 ujutro i kaže meni njegov radnik "Čuj, koliko je tebi to hitno?" Ja si mislim, sad će mi reć 2 tjedna, nema ni veze, ionako mi ne trebaju do proljeća i tako da njemu kažem "Pa nije mi hitno" i kaže on meni "Gle, ja ti to danas prije 16h nikako ne mogu napravit" ja ono, LOOOOL, "Ma sutra dođem po njih" i onda me zvao Blaž u 14h da su felge gotove. eto, max respect na brzini i učinjemom poslu. kako mi cijena nije bila bitna, nego samo da se napravi kak se spada, nisam ni pitao za cijenu, ali moram priznati da nisam očekivao toliko. bio mi je rekao 150kn po felgi, pa je kasnije spustio na 450kn za sve 4 jer je išlo lagano sve dolje, a i popust preko foruma. zatim sam ih vozio u Drvoplast u Sesvete jer sam čuo da su dobri, kod njih sam platio 75kn po felgi, ali nisam 100% zadovoljan, ima tu i tamo nekakva piknjica/izbočina prašine ili čega već uglavnom, Blaž = ocjena odličan Drvoplast = ocjena vrlo dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Je li ti pjeskario cijelu felgu ili samo lice felge... Pod cijelom felgom mislim i dio koji pokriva guma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorawac Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 I koliko su velike felge? jer planiram uredit svoje 15''ice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 I koliko su velike felge? jer planiram uredit svoje 15''ice. Pise 18" Meni je za 15" uzeo 100kn/kom... ali je pjeskario cijelu felgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 cijelu felgu je pjeskario Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) Meni je za 15" uzeo 100kn/kom... ali je pjeskario cijelu felgu... meni takodjer pjeskario cijele felge,16",takodjer za 100kn po felgi...i onda otisao do Blazevic plastificiranje,i super je ispalo,120 kn po felgi,ali sada izgledaju kao nove...veliko HVALA jabooci na ovom topicu,odlicno rade ova dvojica u Jezdovcu :thumbsup::notworthy: i da,ovako izgleda jako bijelo felga,sugavi 3megapixel fotic,u stvarnosti su felge cista srebrna boja... Edited December 1, 2011 by maticCRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Drago mi je da ste zadovoljni momci! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ajmo trebam preporuku. Imam cijelu šasiju i karoseriju od bube za popjeskariti+ mjenjač, dijelovi prednjeg i zadnjeg ovjesa. KOme da furam? Blažu? Jabuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Kako hoćeš. Vidiš da ima dosta ekipe koja nije zadovoljna, a ima i ekipe koja je. Ja nemam apsolutno niš od toga, tak da mi je svejedno kome ćeš odnjeti. Dobrovoljno sam lika pitala za popust, obzirom da od nas uzima pijesak i vidim ga minimalno jednom tjedno, so... It's up to you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 U srijedu nosim karoseriju, šasiju i još hrpu dijelova...javim vam kako je prošlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Slikaj rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Eh umalo zaboravih. Čovjek je ok, definitivno radnik, a ne majstor komunikacija... No međutim posao je odrađen dobro, u roku, čak prije njega i naplaćen je pošteno. Ja mislim da za pjeskarenje šasije, karoserije, 5 felgi, mosta, vrata, 4 tromble i još nekih sitnih dijelova nije puno 2000kn koliko sam s PDV_om platio kod njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Nije. Dobro si prošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 to je korektna cijena :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 sad zvao Blaža da ga pita m jel radi ovaj tjedan pa kaže da bude vidio ak mu se bude dalo.... :huh: pa ga pitam za idući tjedan - kaže on isto tak - možda bude, možda nebude :drink: WTF ne kužim :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 profesionalnost na nivou :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Hahahahah kakav lik! :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 a procjena cijena odokativnom metodom je lol... mene pjeskarenje zadnji put ispalo duplo od plastifikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Htio bi odnjeti felge od skutera Blažu. Jel trebam štititi rupu za šaraf, spominjati mu to uopće? Prvi put neš takvo radim pa da pitam prije. Felgon je ovakav samo srebrni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Rupu za šaraf? Misliš osovinu valjda. Pa bilo bi pametno zaštitit taj centralni lager ili ga izvadit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now