Jump to content

Pjeskarenje metala Blaž - popust za članove MyHraweba!

jabolchica

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

moram i ja pohvaliti Blaža...

pred kojih mjesec dana sam se upustio u uređivanje svojih 18" felgi i nakon dosta čitanja po forumima, odnio sam ih Blažu...

dofuram ja njih u 8 ujutro i kaže meni njegov radnik "Čuj, koliko je tebi to hitno?"

Ja si mislim, sad će mi reć 2 tjedna, nema ni veze, ionako mi ne trebaju do proljeća i tako da njemu kažem "Pa nije mi hitno"

i kaže on meni "Gle, ja ti to danas prije 16h nikako ne mogu napravit"

ja ono, LOOOOL, "Ma sutra dođem po njih"

i onda me zvao Blaž u 14h da su felge gotove.

eto, max respect na brzini i učinjemom poslu.

kako mi cijena nije bila bitna, nego samo da se napravi kak se spada, nisam ni pitao za cijenu, ali moram priznati da nisam očekivao toliko. bio mi je rekao 150kn po felgi, pa je kasnije spustio na 450kn za sve 4 jer je išlo lagano sve dolje, a i popust preko foruma.

zatim sam ih vozio u Drvoplast u Sesvete jer sam čuo da su dobri, kod njih sam platio 75kn po felgi, ali nisam 100% zadovoljan, ima tu i tamo nekakva piknjica/izbočina prašine ili čega već

uglavnom,

Blaž = ocjena odličan

Drvoplast = ocjena vrlo dobar

Meni je za 15" uzeo 100kn/kom... ali je pjeskario cijelu felgu...

meni takodjer pjeskario cijele felge,16",takodjer za 100kn po felgi...i onda otisao do Blazevic plastificiranje,i super je ispalo,120 kn po felgi,ali sada izgledaju kao nove...veliko HVALA jabooci na ovom topicu,odlicno rade ova dvojica u Jezdovcu :thumbsup::notworthy:

fotografija0094.jpg

fotografija0095.jpg

i da,ovako izgleda jako bijelo felga,sugavi 3megapixel fotic,u stvarnosti su felge cista srebrna boja...

Edited by maticCRO

Kako hoćeš. Vidiš da ima dosta ekipe koja nije zadovoljna, a ima i ekipe koja je.

Ja nemam apsolutno niš od toga, tak da mi je svejedno kome ćeš odnjeti. Dobrovoljno sam lika pitala za popust, obzirom da od nas uzima pijesak i vidim ga minimalno jednom tjedno, so... It's up to you. ;)

• 2 weeks later...

Eh umalo zaboravih.

Čovjek je ok, definitivno radnik, a ne majstor komunikacija...

No međutim posao je odrađen dobro, u roku, čak prije njega i naplaćen je pošteno.

Ja mislim da za pjeskarenje šasije, karoserije, 5 felgi, mosta, vrata, 4 tromble i još nekih sitnih dijelova nije puno 2000kn koliko sam s PDV_om platio kod njega.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...