Jump to content

ajmo dubberi savjeti...

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

a koliko te ispadne na kraju kad zbrojis?

znaci celicne su cca 100E jedan komplet, trebaju ti dva, znaci to je 200E, kitanje i sirenje je 300kn po felgi + lakiranje kojem tocno ne znam cijenu, ako prodjes za 200E podijeli tajnu sa nama na forumu, i ja bi trebao jedne siriti :)

mozda je bojan mislio da se to radi od jednog kompleta:rofl:

u svakom slucaju 16 na g4 izgleda dobro samo na airrideu.i tada je upitno,jer je puno toga u igri sa et-om na celicnoj i sirini.

jel zelis napokon felge uzet i bit zadovoljan?

ili ovo pises samo da bi nesto pisa?

primjera radi rallye vr6 je neki dan proda bbs 18 ke u 5x100,felge predobre.

sta to nisi uzeo? ti felge kupujes jos otkad sam ja ase kupio,a to je bilo prije 6 godina.

a ako zelis kupit felge ja cu ti iskopat neku raritetnu i dobru...

al meni se sve cini da je tebi samo do price,malo do posla...nhf

Edited by Mexx

dečki ja sam promjenio 7 felgi u ćetiri godine na autu...od zendera do borbeta i replika tak da neznam u čemu je riječ...da mi je taj vr6 javio da prodaje felge možda bi ih i uzeo ali nisam znao jer ne gledam svaki dan forume ko kaj prodaje...tu kaj god staviš na autu ako nije 10 000 kuna ne valja izgleda..a 85% forumaša je vidlo alu felge samo u auto klubu..

bezveze mi je ovo govorit ali stvarno mi ide na kurac ponašanje određenih ljudi koje je na granici s vrijeđanjem...i onda se čudite da scena i sve ide u kurac..pa nije ni čudo..

hvala Bogu da postoje bikeri i moto forumi gdje se još uvijek da dobit neki konkretan odgovor jer hrvatska auto scena je dosegla vrhunac...došo je airride na balkan i sad ako nemaš zračni ovjes bolje nemoj ništa ni radit bla bla bla

pitam za posrane železne felge..ne mislim ić na SEMA Show

dečki ja sam promjenio 7 felgi u ćetiri godine na autu...od zendera do borbeta i replika tak da neznam u čemu je riječ...da mi je taj vr6 javio da prodaje felge možda bi ih i uzeo ali nisam znao jer ne gledam svaki dan forume ko kaj prodaje...tu kaj god staviš na autu ako nije 10 000 kuna ne valja izgleda..a 85% forumaša je vidlo alu felge samo u auto klubu..

bezveze mi je ovo govorit ali stvarno mi ide na kurac ponašanje određenih ljudi koje je na granici s vrijeđanjem...i onda se čudite da scena i sve ide u kurac..pa nije ni čudo..

hvala Bogu da postoje bikeri i moto forumi gdje se još uvijek da dobit neki konkretan odgovor jer hrvatska auto scena je dosegla vrhunac...došo je airride na balkan i sad ako nemaš zračni ovjes bolje nemoj ništa ni radit bla bla bla

pitam za posrane železne felge..ne mislim ić na SEMA Show

U tvom slučaju gewinde, kreni od toga. ;)

nemoj se ljutit,ali ako stavis 16ke na auto bez GEWINDI,alo nisam aj nigdi reka da moras uzet airride sa balkana,zavrsit ces u selo tuningu kroz par dana.

postavio si vise od 10tak ovakvih topika oce li ti stat ili ribat...odgovori su ti dati.

prvo si zapeo za replike gti,pa ovo,pa ono.

u meduvremenu se pojavilo pun kufer jebacki felgi koje bi ti isle na auto,a prodavale su se povoljno.

sada nakraju ti ej definitivna odluka ic na 16ke,shvati da auto moras spustit na gewindama,ne air rideu,da bi ti ista od felge stajalo.

16ke zaboravi,pa makar bile 11 siroke.

nemoras se ljutit,ali primejtio sam da trazis felge godinama,pa eto samo kazem,pokraj jebackih felgi koje su prosle kroz oglasnike ti zapnes na 16ke celicne koje te neznam kako mogu izac jefitinije od jebackih alu 17.

sirenje celicne je po komadu oko 200kn.tu smo na 1000 kn

treba ih 8.cijena ??

na to sve nemozes stavit gumu koju imas doma vec neku bolesne dimenzije i nisku da se razvuce .

nakraju kad pogledas izgleda ko kurac s time jer nije spusten

pricam ti realno,kako je.

golf 4 na 18cola da izgleda OK,opet je prenizak.a sa 16 bolje ne pomisljat.

jos ejdnom se ispricavam ako sam te ikako uvridio ,ali ovo je evc 10ti topik u kojem ti definitvno znas koje felge idu,pa sutra bude opet sve po starom.

i airridea nema za kupit na balkanu.i vise je auta koji jebacki izgledaju an samo gewindama,air ej za picke koje se boje sjebat branik,karter,etc.

spomenuosam air ride ne zbog toga sta ga imam doma,vec zato sta NE POSTOJI golf 4 na 16kama koji je dovoljno nizak i vozi se a da je na statickom ovjesu.scenu mk4 pratim od svoje 16,znaci evo 9 godina.

Edited by Mexx

nemoj se ljutit,ali ako stavis 16ke na auto bez GEWINDI,alo nisam aj nigdi reka da moras uzet airride sa balkana,zavrsit ces u selo tuningu kroz par dana.

postavio si vise od 10tak ovakvih topika oce li ti stat ili ribat...odgovori su ti dati.

prvo si zapeo za replike gti,pa ovo,pa ono.

u meduvremenu se pojavilo pun kufer jebacki felgi koje bi ti isle na auto,a prodavale su se povoljno.

sada nakraju ti ej definitivna odluka ic na 16ke,shvati da auto moras spustit na gewindama,ne air rideu,da bi ti ista od felge stajalo.

16ke zaboravi,pa makar bile 11 siroke.

nemoras se ljutit,ali primejtio sam da trazis felge godinama,pa eto samo kazem,pokraj jebackih felgi koje su prosle kroz oglasnike ti zapnes na 16ke celicne koje te neznam kako mogu izac jefitinije od jebackih alu 17.

sirenje celicne je po komadu oko 200kn.tu smo na 1000 kn

treba ih 8.cijena ??

na to sve nemozes stavit gumu koju imas doma vec neku bolesne dimenzije i nisku da se razvuce .

nakraju kad pogledas izgleda ko kurac s time jer nije spusten

pricam ti realno,kako je.

golf 4 na 18cola da izgleda OK,opet je prenizak.a sa 16 bolje ne pomisljat.

jos ejdnom se ispricavam ako sam te ikako uvridio ,ali ovo je evc 10ti topik u kojem ti definitvno znas koje felge idu,pa sutra bude opet sve po starom.

i airridea nema za kupit na balkanu.i vise je auta koji jebacki izgledaju an samo gewindama,air ej za picke koje se boje sjebat branik,karter,etc.

spomenuosam air ride ne zbog toga sta ga imam doma,vec zato sta NE POSTOJI golf 4 na 16kama koji je dovoljno nizak i vozi se a da je na statickom ovjesu.scenu mk4 pratim od svoje 16,znaci evo 9 godina.

Potpis od slova do slova. :notworthy:

Rekao si sve što i sam mislim, ali mi se nije dalo tipkat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...