Pekx Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 pekx uzmi meni jedne u 15..dajem ultre u zamjenu hahah Ako uzmes 16", dobijes 15" gratis, pa utopi bojanu 16" i na konju si :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 a koliko te ispadne na kraju kad zbrojis?znaci celicne su cca 100E jedan komplet, trebaju ti dva, znaci to je 200E, kitanje i sirenje je 300kn po felgi + lakiranje kojem tocno ne znam cijenu, ako prodjes za 200E podijeli tajnu sa nama na forumu, i ja bi trebao jedne siriti mozda je bojan mislio da se to radi od jednog kompleta:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 nemora se raditi iz dva seta felgi, mislim da bas Bartol prosiruje samo s jednim setom tj vjerovatno piga nove komade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 (edited) u svakom slucaju 16 na g4 izgleda dobro samo na airrideu.i tada je upitno,jer je puno toga u igri sa et-om na celicnoj i sirini. jel zelis napokon felge uzet i bit zadovoljan? ili ovo pises samo da bi nesto pisa? primjera radi rallye vr6 je neki dan proda bbs 18 ke u 5x100,felge predobre. sta to nisi uzeo? ti felge kupujes jos otkad sam ja ase kupio,a to je bilo prije 6 godina. a ako zelis kupit felge ja cu ti iskopat neku raritetnu i dobru... al meni se sve cini da je tebi samo do price,malo do posla...nhf Edited January 8, 2011 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 dečki ja sam promjenio 7 felgi u ćetiri godine na autu...od zendera do borbeta i replika tak da neznam u čemu je riječ...da mi je taj vr6 javio da prodaje felge možda bi ih i uzeo ali nisam znao jer ne gledam svaki dan forume ko kaj prodaje...tu kaj god staviš na autu ako nije 10 000 kuna ne valja izgleda..a 85% forumaša je vidlo alu felge samo u auto klubu.. bezveze mi je ovo govorit ali stvarno mi ide na kurac ponašanje određenih ljudi koje je na granici s vrijeđanjem...i onda se čudite da scena i sve ide u kurac..pa nije ni čudo.. hvala Bogu da postoje bikeri i moto forumi gdje se još uvijek da dobit neki konkretan odgovor jer hrvatska auto scena je dosegla vrhunac...došo je airride na balkan i sad ako nemaš zračni ovjes bolje nemoj ništa ni radit bla bla bla pitam za posrane železne felge..ne mislim ić na SEMA Show Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 dečki ja sam promjenio 7 felgi u ćetiri godine na autu...od zendera do borbeta i replika tak da neznam u čemu je riječ...da mi je taj vr6 javio da prodaje felge možda bi ih i uzeo ali nisam znao jer ne gledam svaki dan forume ko kaj prodaje...tu kaj god staviš na autu ako nije 10 000 kuna ne valja izgleda..a 85% forumaša je vidlo alu felge samo u auto klubu.. bezveze mi je ovo govorit ali stvarno mi ide na kurac ponašanje određenih ljudi koje je na granici s vrijeđanjem...i onda se čudite da scena i sve ide u kurac..pa nije ni čudo.. hvala Bogu da postoje bikeri i moto forumi gdje se još uvijek da dobit neki konkretan odgovor jer hrvatska auto scena je dosegla vrhunac...došo je airride na balkan i sad ako nemaš zračni ovjes bolje nemoj ništa ni radit bla bla bla pitam za posrane železne felge..ne mislim ić na SEMA Show U tvom slučaju gewinde, kreni od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) nemoj se ljutit,ali ako stavis 16ke na auto bez GEWINDI,alo nisam aj nigdi reka da moras uzet airride sa balkana,zavrsit ces u selo tuningu kroz par dana. postavio si vise od 10tak ovakvih topika oce li ti stat ili ribat...odgovori su ti dati. prvo si zapeo za replike gti,pa ovo,pa ono. u meduvremenu se pojavilo pun kufer jebacki felgi koje bi ti isle na auto,a prodavale su se povoljno. sada nakraju ti ej definitivna odluka ic na 16ke,shvati da auto moras spustit na gewindama,ne air rideu,da bi ti ista od felge stajalo. 16ke zaboravi,pa makar bile 11 siroke. nemoras se ljutit,ali primejtio sam da trazis felge godinama,pa eto samo kazem,pokraj jebackih felgi koje su prosle kroz oglasnike ti zapnes na 16ke celicne koje te neznam kako mogu izac jefitinije od jebackih alu 17. sirenje celicne je po komadu oko 200kn.tu smo na 1000 kn treba ih 8.cijena ?? na to sve nemozes stavit gumu koju imas doma vec neku bolesne dimenzije i nisku da se razvuce . nakraju kad pogledas izgleda ko kurac s time jer nije spusten pricam ti realno,kako je. golf 4 na 18cola da izgleda OK,opet je prenizak.a sa 16 bolje ne pomisljat. jos ejdnom se ispricavam ako sam te ikako uvridio ,ali ovo je evc 10ti topik u kojem ti definitvno znas koje felge idu,pa sutra bude opet sve po starom. i airridea nema za kupit na balkanu.i vise je auta koji jebacki izgledaju an samo gewindama,air ej za picke koje se boje sjebat branik,karter,etc. spomenuosam air ride ne zbog toga sta ga imam doma,vec zato sta NE POSTOJI golf 4 na 16kama koji je dovoljno nizak i vozi se a da je na statickom ovjesu.scenu mk4 pratim od svoje 16,znaci evo 9 godina. Edited January 9, 2011 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 nemoj se ljutit,ali ako stavis 16ke na auto bez GEWINDI,alo nisam aj nigdi reka da moras uzet airride sa balkana,zavrsit ces u selo tuningu kroz par dana.postavio si vise od 10tak ovakvih topika oce li ti stat ili ribat...odgovori su ti dati. prvo si zapeo za replike gti,pa ovo,pa ono. u meduvremenu se pojavilo pun kufer jebacki felgi koje bi ti isle na auto,a prodavale su se povoljno. sada nakraju ti ej definitivna odluka ic na 16ke,shvati da auto moras spustit na gewindama,ne air rideu,da bi ti ista od felge stajalo. 16ke zaboravi,pa makar bile 11 siroke. nemoras se ljutit,ali primejtio sam da trazis felge godinama,pa eto samo kazem,pokraj jebackih felgi koje su prosle kroz oglasnike ti zapnes na 16ke celicne koje te neznam kako mogu izac jefitinije od jebackih alu 17. sirenje celicne je po komadu oko 200kn.tu smo na 1000 kn treba ih 8.cijena ?? na to sve nemozes stavit gumu koju imas doma vec neku bolesne dimenzije i nisku da se razvuce . nakraju kad pogledas izgleda ko kurac s time jer nije spusten pricam ti realno,kako je. golf 4 na 18cola da izgleda OK,opet je prenizak.a sa 16 bolje ne pomisljat. jos ejdnom se ispricavam ako sam te ikako uvridio ,ali ovo je evc 10ti topik u kojem ti definitvno znas koje felge idu,pa sutra bude opet sve po starom. i airridea nema za kupit na balkanu.i vise je auta koji jebacki izgledaju an samo gewindama,air ej za picke koje se boje sjebat branik,karter,etc. spomenuosam air ride ne zbog toga sta ga imam doma,vec zato sta NE POSTOJI golf 4 na 16kama koji je dovoljno nizak i vozi se a da je na statickom ovjesu.scenu mk4 pratim od svoje 16,znaci evo 9 godina. Potpis od slova do slova. :notworthy: Rekao si sve što i sam mislim, ali mi se nije dalo tipkat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 @bojan http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=47052 vidi ih za 2500kn RARITET mozda cak veci od bbs rs. trodjelne. daju se busit na 5x100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 ja već krenuo na bankomat i onda skužim da su u srbiji, da su sjebane, puknute i da trebaju farbanje i poliranje :drink::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 ja već krenuo na bankomat i onda skužim da su u srbiji, da su sjebane, puknute i da trebaju farbanje i poliranje :drink::lol: covik ih prebaci u hr o svome trosku.puknute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) bile kakve bile,prodale su se nakon par sati u oglasima,iskrene cestitke novom vlasniku,to puknuce je maX 150 kn sanacija. Edited January 13, 2011 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Upravo to, meni je popravak identičnog puknuća naplaćen 100 kn, kad se pobrusi i ugladi, ni ne vidi se da je bila varena felga. Zanemarivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Zemi si moj bmw i dobiš odma i gewinde i 18'' ce ALL INCLUSIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Zemi si moj bmw i dobiš odma i gewinde i 18'' ce ALL INCLUSIVE buš zel golfa pod račun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 bojane, jesi prosirio celicne ili jos prikupljas informacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 ...sam ti poslal pm pak se nisi javil, ak treba bum zel...zutra skidam gewinde i felge oko 14 h ... pa ako te stvarno zanima doj ujutro glet Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 zemi si bmw-a rađe nemoj golfa jebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 kako god bude..više o ničem takvom ne pišem na forumu jer nema smisla :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GOC_ Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 još ti samo motori.hr forum preostaje......... izgleda da nije do nas, nego do tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 još ti samo motori.hr forum preostaje......... izgleda da nije do nas, nego do tebe kak to misliš još mi samo motori.hr preostaju? a kaj je to s ostalim forumima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now