Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eto tolko o tome da je RWD opasan i ne mozes ga voziti po snijegu kisi itd...

Je, L200 je opasan ukoliko nisi vozio america's cup pa znas navrtavat kormilo na kontru... :D

• Replies 168
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
dati ću ti ja e60 da probaš......

:thumbsup:

Moze neka trajna posudba? :D

Lako moguce da je zajebanije posebice jer je automatik a i novijeg je godista pa je el. restriktivnija.

Eto tolko o tome da je RWD opasan i ne mozes ga voziti po snijegu kisi itd...

Moje iskustvo je pozitivno - E38 520d, E39 740i (4.4), E36 325,...

Bez problema...ali onda opet - ja se na ljetnim gumama godinama vozim..:D

Pa nije...vozio sam Kocku i Kamatarku po snijegu...hoce zapeti negdje ako nemas adekvatne gume .. :D

Joj, ti i snijeg...suti...:D

Edited by Raptor6767
Posted
Probao jucer Vedranov BMW sa i bez elektronike - to samo kreten ne bi mogao vozit po snijegu sa zimskim gumama.

polu snijeg polu led na rotoru, druga brzina do poda i auto ide po crti po rotoru ...

ja mislim da vas muci više automatik nego rwd

Posted

2 RENE-ja sam gotovo siguran da ti je uros to ponudio sa namjerom da ti pokaze da i e60 njegov ide bez problema sa dobrim gumama...

a pobrkao si modele,7-ica je e38 a 5-ica e39 al to odavno radis tako da...:o)

Posted

Moje iskustvo je pozitivno - E38 520d

E38 u diesel varijanti postoji samo sa motorima 2.5tds, 3.0d i 4.0d

Posted
2 RENE-ja sam gotovo siguran da ti je uros to ponudio sa namjerom da ti pokaze da i e60 njegov ide bez problema sa dobrim gumama...

Ma, da...uglavnom...kuzis kaj sam mislio.

Probao sam ovaj 5xx nesto diesel od vedrana. :D

Posted

Naprotiv....katastrofa po snijegu...totalna...gume su michelin alpin...iza nove godine idem na skijanje ali prvo cu dvije vrece cementa ubacit u gepek jer me frka da negdje ne ostanem na nekom parkingu..tak sam se i prosle godine vozio i puno je bolje.

Mozda je problem kaj je ovo precipani 535d pa je problem u tih 700Nm..

Dosad sam imao samo aute s prednjim pogonom i uvijek sam imao zimske gume i to ides kud hoced bez brige..s ovim cudom nije bas tako

Posted

Jučer (nedjelja) do Rijeke po autoputu i nazad, kein problem, oko 100-110kmh sam išao po snijegu, nisam htio pretjerivat, svi su ostali iza mene uključujući i ralicu .. a fakat je bilo snijega kolko hoćeš po cesti, imam i filmiće, budem stavio

Posted

mario, ne bi valjalo da ti ne možeš po snijegu s tim..

aš sam jučer imao priliku probati od priajtelja Audia A3 sa quttrom, e koji je to gušt i lakoća vožnje, nije normalno.

Posted
Naprotiv....katastrofa po snijegu...totalna...gume su michelin alpin...iza nove godine idem na skijanje ali prvo cu dvije vrece cementa ubacit u gepek jer me frka da negdje ne ostanem na nekom parkingu..tak sam se i prosle godine vozio i puno je bolje.

Mozda je problem kaj je ovo precipani 535d pa je problem u tih 700Nm..

Dosad sam imao samo aute s prednjim pogonom i uvijek sam imao zimske gume i to ides kud hoced bez brige..s ovim cudom nije bas tako

dobro,nisam uzeo u obzir da je meni pod "normalno"da imam 2 vrece pjeska u svakom bekiju pa tako i prosle zime u 740i i isao sam stvarno di sam god htio,pa zna i rene sta sam po parkingu soliduma radio,na bili,isao sam na vrh zumberka sa burazom po najvecem snijegu i slicne gluposti i nikakvih problema...

Posted
Jučer (nedjelja) do Rijeke po autoputu i nazad, kein problem, oko 100-110kmh sam išao po snijegu, nisam htio pretjerivat, svi su ostali iza mene uključujući i ralicu .. a fakat je bilo snijega kolko hoćeš po cesti, imam i filmiće, budem stavio

Zakon to po snijegu :D

Posted

S automatikom može bit problem ako ima zadrtu elektroniku, zato što svako proklizavanje, čak i ono bezazleno po snijegu, koje se može dogoditi pri 5kmh, koje ne smeta, a potrebno ti je da kreneš - automatik onda blokira, smanjuje snagu pa nerijetko ti nemreš autom ni mrdnut, a mogao bi da možeš isključit elektroniku. Naravno, ne treba zaboravit i da ak se radi o primitivnom automatiku, da ti onda on usred tvojeg pokušaja da se negdje mrdneš - prešalta kad popustiš gas....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...