Shane Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Mislim stavit KN na Hondu Civic.. Do sad, koga sam god pital, svak ima svoje mišljenje o tom.. Dakle.. Zanima me, razlika u potrošnji, dal se kaj dobije na agilnosti, i ostale prednosti i mane, ako ih ima.. 2 mehaničara su mi rekla da to može zeznut mašinu.. Volio bih vaša mišljenja. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Mani se tih idiota "mehanicara" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Tuning je lanac, a gljiva je samo katrika, ako ti na motoru ništa nije dirano, po meni totalno nepotrebna stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Stavi filter panel a ne gljivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 dobis buku i to je to, na serijala motoru bacanje para ali dobis okretanje za tobom srednjoskolaca koji cekaju bus na stanici Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ak oćeš buku radje skini zadnji lonac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 ma buka mi je zadnja na pameti.. mislio sam da to poboljša performanse malo.. može se malo čut, al nije mi do toga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 stavi granu od 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 stavi granu od 1.5moj i je 1.5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Dobit ces nesto bolji odaziv na gas u slucaju panela. Kako je s gljivom? Moze ici u oba smjera zavisno od toga kako se izvede. Mozes popusit ili dobiti nesto sitno na snazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Dobit ces nesto bolji odaziv na gas u slucaju panela. Kako je s gljivom? Moze ici u oba smjera zavisno od toga kako se izvede. Mozes popusit ili dobiti nesto sitno na snazi. znači, sami panel se već malo isplati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 znači, sami panel se već malo isplati? Naglasak na malo, ali opet je nekakav dobitak. Po mom misljenju ulozeno/dobiveno je nikakvo, ali ih ja imam u svim svojim vozilima. Puno toga ti ovisi o tome koliko ti je u startu usis lose rijesen i onda u konacnici koliko je kvalitetno ponudjeno rjesenje (CAI, panel, gljiva,...). Pitaj Charger za savjet, on drka na sve te Honde i sigurno ce znati sta treba napraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 to je eco vtec forget about it.. ili swapaj b16/18/ - k20/24 ili zaboravi na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTR Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 dosta skroman savjet od troska 500kn dosli do 3 soma eura ali nakraju se ispostavi najtočniji :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 dosta skroman savjet od troska 500kn dosli do 3 soma eura ali nakraju se ispostavi najtočniji :thumbsup: To je Charger:thumbsup::lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Mislim stavit KN na Hondu Civic.. Do sad, koga sam god pital, svak ima svoje mišljenje o tom.. Dakle.. Zanima me, razlika u potrošnji, dal se kaj dobije na agilnosti, i ostale prednosti i mane, ako ih ima.. 2 mehaničara su mi rekla da to može zeznut mašinu.. Volio bih vaša mišljenja. Hvala! potrosnja-NE agilnost-NE razlika je u tome sto ovaj mozes oprati a onaj kupis novi i tu sve pocinje i zavrsava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now