Shane Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mislim stavit KN na Hondu Civic.. Do sad, koga sam god pital, svak ima svoje mišljenje o tom.. Dakle.. Zanima me, razlika u potrošnji, dal se kaj dobije na agilnosti, i ostale prednosti i mane, ako ih ima.. 2 mehaničara su mi rekla da to može zeznut mašinu.. Volio bih vaša mišljenja. Hvala!
DRAGON Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tuning je lanac, a gljiva je samo katrika, ako ti na motoru ništa nije dirano, po meni totalno nepotrebna stvar.
Alfaludak Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dobis buku i to je to, na serijala motoru bacanje para ali dobis okretanje za tobom srednjoskolaca koji cekaju bus na stanici
Shane Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 ma buka mi je zadnja na pameti.. mislio sam da to poboljša performanse malo.. može se malo čut, al nije mi do toga..
Raptor6767 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dobit ces nesto bolji odaziv na gas u slucaju panela. Kako je s gljivom? Moze ici u oba smjera zavisno od toga kako se izvede. Mozes popusit ili dobiti nesto sitno na snazi.
Shane Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dobit ces nesto bolji odaziv na gas u slucaju panela. Kako je s gljivom? Moze ici u oba smjera zavisno od toga kako se izvede. Mozes popusit ili dobiti nesto sitno na snazi. znači, sami panel se već malo isplati?
Raptor6767 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 znači, sami panel se već malo isplati? Naglasak na malo, ali opet je nekakav dobitak. Po mom misljenju ulozeno/dobiveno je nikakvo, ali ih ja imam u svim svojim vozilima. Puno toga ti ovisi o tome koliko ti je u startu usis lose rijesen i onda u konacnici koliko je kvalitetno ponudjeno rjesenje (CAI, panel, gljiva,...). Pitaj Charger za savjet, on drka na sve te Honde i sigurno ce znati sta treba napraviti.
charger Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to je eco vtec forget about it.. ili swapaj b16/18/ - k20/24 ili zaboravi na to
CTR Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dosta skroman savjet od troska 500kn dosli do 3 soma eura ali nakraju se ispostavi najtočniji :thumbsup:
Marek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dosta skroman savjet od troska 500kn dosli do 3 soma eura ali nakraju se ispostavi najtočniji :thumbsup: To je Charger:thumbsup::lol::lol::lol::lol::lol:
Dominik Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mislim stavit KN na Hondu Civic.. Do sad, koga sam god pital, svak ima svoje mišljenje o tom.. Dakle.. Zanima me, razlika u potrošnji, dal se kaj dobije na agilnosti, i ostale prednosti i mane, ako ih ima.. 2 mehaničara su mi rekla da to može zeznut mašinu.. Volio bih vaša mišljenja. Hvala! potrosnja-NE agilnost-NE razlika je u tome sto ovaj mozes oprati a onaj kupis novi i tu sve pocinje i zavrsava
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now