Laki_zg Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 neki dan sam osjetio da je auto izgubio dobar dio snage i povecala se potrosnja, vag com je izbacio gresku P1557 - Charge Pressure Control malo sam guglao i na vwvorteksu skuzio da se radi o ovome: koliko sam skuzio, to je pumpica koja pusta uljne pare iz glave natrag u usis, ako se zastopa dolazi do povecanog tlaka u glavi.... svasta sam procitao, od toga da se to da zalijepiti nazad, pa da i kad kupis novi da ga treba malo pojacat ljepilom ili smolom jer je taj dio jako osjetljiv, neki kazu da je to pucanje normalna stvar i da se to tak i tak mora mijenjati svakih 60tkm, neki kazu da su to potpuno izbacili iz motora kada su stavili oil catch can ali bez objanjena sto i kako su napravili... simptomi su svima isti a to je povecana potrosnja i gubitak snage sada me zanima savjet od nekog ko se kuzi u to sto napraviti: kupiti novo bez razmisljanja, lijepiti, izbaciti tu pumpicu van, da li se to stvarno redovito mijenja svakih 60tkm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ili staviš Oil catch can. Rupu na usisu moraš zatvorit, i sve oduške kaj imaš od bloka odnosno glave staviš u OCC, ili OCC sa povratom, ulja u blok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Taj ventil oduska motora nema nikakve veze sa potrosnjom. Sto se tice pada snage ne utice na tlak punjenja, posto ima jednosmjerne ventile (nepovratne) koji otvaraju prema potrebi tlak - podtlak. Na tlaku propusta na usis prije turbine, a na podtlaku u usisnu granu. U oba slucaja se ventili otvaraju kad se zbroje tlak i podtlak. Sifra koju si dao znaci da imas problema sa tlakom punjenja, zasto postoji dosta razloga (kao sto su npr. ...... nekakav problem na turbini, N75 ventil za regulaciju tlaka punjenja, crijeva, interkuler, zastopan katalizator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 bilo je i meni malo cudno zasto bi to utjecalo na potrosnju al je nekoliko ljudi napisalo to kao simptome sto je i kod mene slucaj... greska se pojavila nakon sto je ova cijevcica pukla na pol. katalizator se upravo spremam skinut dolje, nadam se da je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 da nije zbog greške na ovom ventilu ošao u safe-mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 danas idem u potragu za ventilcekom nakon tog opet dijagnostika pa cemo vidjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Nemoj zaboravit ponistiti gresku preko vag-coma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Jel znaš točno koji je to ventil? LP Edited January 10, 2011 by Gonzaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ak trebaš napraviti boost leak check, ja imam složen čep sa autoventilom koji nabiješ na usis poslije MAF-a. Makneš PCV ventil iz usisa, začepiš rupu, makneš čep od ulja i nadrukaš kompresorom tlak. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 ovo kaj je kod mene puklo je suction jet pump ili kod nas usisna mlazna pumpa na poprecno postavljenim motorima bi trebala biti ispod usisne grane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ovo http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=235011 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ak trebaš napraviti boost leak check, ja imam složen čep sa autoventilom koji nabiješ na usis poslije MAF-a. Makneš PCV ventil iz usisa, začepiš rupu, makneš čep od ulja i nadrukaš kompresorom tlak. LP Za ovakav test, svi usisni ventili bi trebali biti zatvoreni, tj. niti jedan cilindar nebi smio biti "na vagi" jer bi gubio tlak preko auspuha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 je, to je to, to se spaja na ovao L crijevo po kojem na kraju filmica on dira... znaci na tome i meni curi tlak... to zamjenit pa provjerit opet... imas i tu o toj pumpici, meni se otvorila ko na slici nize u threadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ja sam to napravio par puta na svom autu, čuje se grgljanje ulja i eventualno curenje zraka. Kod mene je curilo na spoju kod DV-a a kod frenda na gumicama injektora. Stvar radi, provjereno. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 radi ovo kaj Gonzaga veli potvrdujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now