Red Devil Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Dakle imam felge od golfa 16 cola, BBS koji je išao na Golf III Jubilej 25 ili tak nešto i na polo 6N2 uglavnom felge su dvodjelne, imaju polirani rub i srce metali srebrno.... ja bi to nekako obnovio ali ne znam kako, jel ima netko iskustva oko rastavljanja takvih felgi ili slično da to odradim kak spada... Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 regaj se na vw forum, imas tamo masu topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Obavezno pazi kod rastavljanja šarafi pucaju a noviih nema za kupit. skines sredine daš pofarbat rubove ispoliras i to ovak ispadne nekak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 najbolje ih je odnijeti strucnjaku lako pucaju sarafi sto petar veli. ja i frend probali i tri pukla od tri sarafa koja smo probali i sad su i neuređene i jos bez matica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Treba jakoooo polako i lagano odšarafit to cca pol sata min jedna felga nema za 5 min da su svi dolje jer ce svi puknut Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Sven sa foruma ima te felge i obnavljao ih je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ja sam sebi jedne slagao , pukla su mi samo dva šarafa , po jedan po felgi. Već se tri godine voze bez tog šarafa i nema problema nikakvih. Odšarafljivao sam pneumatskim pištoljem lagano. Centre sam mazao gelom za skidanje boje , pa čistio čeličnom četkom na bušilici, to mi više ne pada na pamet. Treba pdmah centre na pjeskarenje pa plastificiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Postoje li širi rubovi za ovaj tip felge ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ne jer samo srce se vadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Poliranje ruba mozes odraditi sam ukoliko imas doma ili si napravis home made stroj na koji mozes montirat obruč koji ce se vrtiti a ti samo drzis ruku na rubu i mijenjas smirglove odnosno krpe sa pastama. Ukoliko to nije slučaj morat ces potraziti pomoc osobe koja to ima ili se time bavi. ( o tom vec ima tema na forumu ) Srca mozes pjeskariti i nakon toga odnjeti ili na plastifikaciju ili na lakiranje. Ovisno o želji. Sve ostalo ( rastavljanje/sastavljanje ) nije neki problem ukoliko se ima adekvatan alat i nešto znanja/iskustva . Evo da nebude sve na rječima.. Edited January 10, 2011 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Petre kako misliš da nema novih šarafa za kupiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 thx to Petar & Sven:thumbsup: čudno da nema tih šerafa za kupiti negdje.....šerafko ili coomel firma...tak nekako.... a grijanje ili hlađenje felgi da šeraf lakše popusti? ovisno kako aluminij reagira na toplinu u odnosu na čelik ili od čega je šeraf? pa onda ići to odšerafiti.... kad se sastavlja felga nakon obnove da li treba taviti šta između srca i prstena?? ili to zapuni nečistoča s vremenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 bilo kakav vijak se da napravit tako da nije tragedija.. moj savjet ti je da prvo par puta udariš čekićem po samom šerafu (možda drvenom drškom od čekića pa drugim udariš par puta po njemu) i onda što duža poluga na račnu i polako cimat dok ne popusti na navoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 prvo nabavi kvalitetan torax ili imbus ovisi kakav vec je saraf...i posudi od nekog udarni cekic...i to je to...tako smo mi to napravili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Šaraf je isti kao na poluosovini od golfa tj. ključ za šaraf. Šaraf je (mislim) od titana ili nešto slično jer je ekstra lagan, kao da je od plastike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 gorane ovo nisu sarafi ko za Rm RS bbsice ovo je drugaciji saraf i nisam naso gdje ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) thx to Petar & Sven:thumbsup: čudno da nema tih šerafa za kupiti negdje.....šerafko ili coomel firma...tak nekako.... a grijanje ili hlađenje felgi da šeraf lakše popusti? ovisno kako aluminij reagira na toplinu u odnosu na čelik ili od čega je šeraf? pa onda ići to odšerafiti.... kad se sastavlja felga nakon obnove da li treba taviti šta između srca i prstena?? ili to zapuni nečistoča s vremenom Nisu to knauf ili pleh šarafi da se mogu kupiti u kranjecu i sličnim dućanima. Dakle svi namjenski šarafi se nemogu naci na policama tih dučana a to je cijeli auto/moto asortiman i sve kompliciranije od toga. Netreba nista stavljati od ljepila između jer to nije felga kao trodjelne koje dihtaju oko gume. bilo kakav vijak se da napravit tako da nije tragedija.. moj savjet ti je da prvo par puta udariš čekićem po samom šerafu (možda drvenom drškom od čekića pa drugim udariš par puta po njemu) i onda što duža poluga na račnu i polako cimat dok ne popusti na navoju... +1 :thumbsup: Šaraf je isti kao na poluosovini od golfa tj. ključ za šaraf. Šaraf je (mislim) od titana ili nešto slično jer je ekstra lagan, kao da je od plastike I meni je rečeno da je od titana. S tim da postoji velika opasnost kod felge koja nikad nije bila rastavljana. gorane ovo nisu sarafi ko za Rm RS bbsice ovo je drugaciji saraf i nisam naso gdje ima Ima sarafa. Kkompletni set za ove felge kosta 800kn ( u Njemačkoj naravno ) Naravno i na kraju svega NABAVITI ADEKVATAN ALAT. Dakle ne uzeti običan torx sa 6 krakova nego točno ključ koji ima 10 ili 12 krakova kao i sam šaraf. U protivnom velika sansa da ce ili saraf ili alat proklizati i proglodat. E da i još jedna stvar, glave šarafa vrlo lako pucaju tako da ostatak moze ostati u obruču. E sad sreća je ako ostane dosta virit van da se to moze izvaditi ikako van jer ukoliko ne treba se bušiti obruč da bi se ''izbušio'' šaraf i onda rezat novi navoj. Kako je original BBS šaraf M7 sto nijei standardno ( također ide u prilog gore spomenutom da se takvi namjenski šarafi ne kupuju u bauhausu ) veci navoj je M8 i to vise nikada nemoze biti BBS saraf nego neki najpriblizniji kojeg ce tokar moci napraviti. Edited January 10, 2011 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Nisu to knauf ili pleh šarafi da se mogu kupiti u kranjecu i sličnim dućanima. Dakle svi namjenski šarafi se nemogu naci na policama tih dučana a to je cijeli auto/moto asortiman i sve kompliciranije od toga. Netreba nista stavljati od ljepila između jer to nije felga kao trodjelne koje dihtaju oko gume. +1 :thumbsup: I meni je rečeno da je od titana. S tim da postoji velika opasnost kod felge koja nikad nije bila rastavljana. Ima sarafa. Kkompletni set za ove felge kosta 800kn ( u Njemačkoj naravno ) Naravno i na kraju svega NABAVITI ADEKVATAN ALAT. Dakle ne uzeti običan torx sa 6 krakova nego točno ključ koji ima 10 ili 12 krakova kao i sam šaraf. U protivnom velika sansa da ce ili saraf ili alat proklizati i proglodat. E da i još jedna stvar, glave šarafa vrlo lako pucaju tako da ostatak moze ostati u obruču. E sad sreća je ako ostane dosta virit van da se to moze izvaditi ikako van jer ukoliko ne treba se bušiti obruč da bi se ''izbušio'' šaraf i onda rezat novi navoj. Kako je original BBS šaraf M7 sto nijei standardno ( također ide u prilog gore spomenutom da se takvi namjenski šarafi ne kupuju u bauhausu ) veci navoj je M8 i to vise nikada nemoze biti BBS saraf nego neki najpriblizniji kojeg ce tokar moci napraviti. cool ovo je pravi izazov da shebem nešto jedva čekam da krenem:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Tu sam objasnio najgoru moguću varijantu. Čisto da se zna sto moze biti ukoliko pođe po zlu. Naravno, treba dat sve od sebe da se rješi kako treba a ako i tad ne uspije nikom nista. Bar znas da si 100% napravio koliko mozes. Za početak kvalitetan alat, udarit prije odsarafljivanja i onda osjećaj i to tako..dok vidis da neide onda stat i plakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Tu sam objasnio najgoru moguću varijantu. Čisto da se zna sto moze biti ukoliko pođe po zlu. Naravno, treba dat sve od sebe da se rješi kako treba a ako i tad ne uspije nikom nista. Bar znas da si 100% napravio koliko mozes. Za početak kvalitetan alat, udarit prije odsarafljivanja i onda osjećaj i to tako..dok vidis da neide onda stat i plakat alat imam....radiona je tu....čekiće imam od gumenih, bakrenih, čeličnih...volje imam....treba samo krenut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Poliranje ruba mozes odraditi sam ukoliko imas doma ili si napravis home made stroj na koji mozes montirat obruč koji ce se vrtiti a ti samo drzis ruku na rubu i mijenjas smirglove odnosno krpe sa pastama. ili ovako Edited January 10, 2011 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 2 Misek_Chipsy: thx na video, snalažljivo nema šta, samo ja to ne mogu odraditi u 100% jer imam mali rub , ali odradim tako pa onda skinem srce i isfiniširam i platificiram srce i to je to :punk: osim ako nešto ne podje po zlu pa budem u potrazi za novi šerafima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 pazi na prsteeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Lako je to radit na nekoj borbet felgi koja ima rub 10cm. Ovdje se nemoze bas ( tako lako ), da ne kazem da se nemoze uopce. Ako ces pedantno to se tako neda uraditi. Evo jedan video za motivaciju : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Sve mi se čini da će ovakve felge završiti na mome Corradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now