Jump to content

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Respekt na ove filmiće majstora Ragnottia...iako mi se sviđa i ono šta je gospodin s Imprezom radio, neka je poligon, neka je 300 puta ono odvozio, treba znati onako...

Ali naravno, gledajući tehnički, najveći su relijaši. Svaka čast onima iz F1 koji se voze ukrug ali kad se voziš cestom širokom koliko i auto a suvozač ti drži papire i jedva razumljivo govori šta, gdje i kojom brzinom a letite preko dvije glave, u boku, u skoku, po šljunku, zemlji i asfaltu...

:thumbsup:

Posted
Ali naravno, gledajući tehnički, najveći su relijaši. Svaka čast onima iz F1 koji se voze ukrug ali kad se voziš cestom širokom koliko i auto a suvozač ti drži papire i jedva razumljivo govori šta, gdje i kojom brzinom a letite preko dvije glave, u boku, u skoku, po šljunku, zemlji i asfaltu...

:thumbsup:

Ovako neš?

Posted
nd4spd: looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool na filmic :D:D:D:D:D:D

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cice::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Posted (edited)
Jel ti znas tko je Ken Block?

ovo je islo mene pa ne kenjajte :D

i da je Sveti Josip, nije me baš ničime u onom filmu fasciniral, ničime. pogotovo ne vožnjom po poligonu kojeg je izvozil valjda 2000 puta i još uvijek razbije zadnji dio auta.dok snimi filmić s rekordom na pikes peaku(koji je sada kolko znam asfaltirani, pa opet to nije to) s top 5 vremenom onda budem mu se divio.ako je u tom top pet odma mu se klanjam 5 puta jer neznam taj info.

kaj se te vožnje tiče kladim se da bi to odvozilo 80% ljudi na ovom forumu da im neko da tu imprezu i gorivo na tjedan dana. možda sam presamouvjeren.....

i da, već mi glupo slušat to kaj vozim auto od 55 ks na 165 gumama, i ljudi mi to nabijaju na nos. Dal bi moje riječi bile utemeljenije da mi u sigu piše da vozim lancer evo 8? kakve to veze ima?

Edited by woo
Posted

koji dio nevalja? haj spid drift?to je posebno?il možda onaj dio dok se izvrti kroz garažu? nebi vjeroval, to sam vidio u cirkusu sa starom askonom, i još ga naparkira cigo između 2 auta s frajerom na haubi :D onaj dio di razbije zadnji branik? il možda onaj dio di usporu na 30 na sat pa se uspije 3 put izvrtiti da ne pogodi betonsku barijeru? a nije ni ovaj film od nfspd loš :D

Posted
.

kaj se te vožnje tiče kladim se da bi to odvozilo 80% ljudi na ovom forumu da im neko da tu imprezu i gorivo na tjedan dana. možda sam presamouvjeren.....

eeeeeeee:D:D:D:D ja isto mislim da bih se brzo ispraksirao, ako nis bar izrazbijao precu pokusavajuci:lol:

Posted
koji dio nevalja? haj spid drift?to je posebno?il možda onaj dio dok se izvrti kroz garažu? nebi vjeroval, to sam vidio u cirkusu sa starom askonom, i još ga naparkira cigo između 2 auta s frajerom na haubi :D onaj dio di razbije zadnji branik? il možda onaj dio di usporu na 30 na sat pa se uspije 3 put izvrtiti da ne pogodi betonsku barijeru? a nije ni ovaj film od nfspd loš :D

jel to ona askona s mv6 motorom? čuo sam o njoj, navodno da ima isti ovjes ko Edo na 402SR pa nije ni čudo da može to....

jedino me čudi kaj lik nije potrgal haubu od ascone jer je plastična....

Posted
OVaj auto je brutalno jak i ide ko kuga. ALI ono sto taj vozac radi s njom je SF, tj. druga dimenzija. Ovo je j.e.b.e.n.a. umjetnost.

'njoy ...

nista specijalno...

pa pola myhraweba vozi tako... i to sa drlama vulgaris a ne sa Imprezama...

:lol::lol::lol:

Posted
nista specijalno...

Šta pričaš,vozimo se po ograničenju(dok je hladan motor):lol:

Kako lik gazi prezu zvjerski :D

kako se kaže:"i tata bi sine":cice:

Posted
nista specijalno...

:lol::lol::lol:

Ma imas pravo. Tu likovi s puntom 55 i takvim drlama odvoze gymkhanu zmirecki, lijevom rukom masu razdraganoj publici, desnom pisu sms, nogama drze volan i jos zderu masni burek od lokalnog sipca (na desnom sicu) ...

Ma ta gymkhana je goli k.u.r.a.c. ... :rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

Announcements

• Create New...