J.J Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mislim da je on vlasnik DC-a i bas me zanima kako ce ici usporedno sa WRC vozacima
meshin Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 bas me zanima kako ce ici usporedno sa WRC vozacima Ubiti ce ga u WRC-u ... Europa nije Show&Shine kao USA :lol: Ali cini mi se da ima dovoljno debeo novcanik da cak nesto i napravi.. ionako su tvornicke momcadi u ku*** u wrc-u. :drink:
megane Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 fakat dobro vozi, dobro s obzirom da je izvježbana po 100 puta svaka krivina nije ni čudo al opet
stealth Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://www.kenblockracing.com/#bio Legenda...odlican video...
niknejm Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ovaj mi je naporan za gledat sa svim tim efektima i glupostima.. da je bio cista voznja, bio bi puno bolji. a prvi dio je definitivno bolji.
Kroky Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Frajer nije normalan :dance3vs1::dance3vs1: s kim se druzi nije ni cudo. ekipa iz nitro circusa su mu frendovi, njegova firma glavni sponzor i boli ih k. :cheer: a i na ovakav nacin si radi jebenu reklamu za obleku kaj prodaje
Joe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Prvi je bio dobar, jer je bio prvi, u drugome vec znas kaj mozes ocekivati... ali je isto dobar, jer u slow motionu tek vidis kak je to bilo preblizu i kaj tip sve napravi da to tak izgleda...
Marko Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kada leek juri prema rubu mola, a Impreza klizi i klizi... i u zadnji milimetar uhvati grip. Cudoo... :blink: ja sam vec vidio kako ga kran peca van :cheer:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now