Luky Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Na Golfu 4 tdi 130 ks, cuje mi se neko rostanje, ajmo rec, ali samo kad usporavam, i to kad pustim gas na 2000 obrtaja pa do 1000, onako lagano se cure rrrrr, i to mi se na -15, -20, znalo cut kad upalim auto, i bio sam zvao nekog mehanicara, i on mi rekao, a to kao dok se ulje ne ugrije, nije to nis.. al sad me vise pocelo zivcirat,i vidim da nije samo to zbog toga, jer sad nema minusa, i bojim se da se nebi rasula.. danas cu narucit novo ulje i promjenit.. mozda ga fali il je vec staro.. al sto bi jos moglo bit? jesu mozda popustili lezajevi u getribi? diferencijal dobio po picki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Tako se meni culo kad mi se getriba ˝rasula˝. tocnije ovaj zvuk. Skuzit ces ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 ne sluti na dobro..ne bi se bas vozio tako...odvedi ga pravom mehanicaru..nek skine getribu i vidi... kasnije moze bit samo skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 pas joj mater, i debilnim mehanicarima.. kad pitam, oni nista, kao to zato jer je hladno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 (edited) jel moguce da je do ulja? tj. da fali ulja? dal isparava ulje na tim getribama? zna li ko dobrog majstora za getribe? da odvezem i da je rastavi i vidi sto je? po mogucnosti da je blize, ali ako i nije otic cu i do zg.. Edited January 17, 2011 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 možda potisni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 ma getriba je.. sutra idem vidit, ako fali ulja slucajno, ulit novo, a ako ima.. vozit dok se ne raspadne.. vjerojatno je dobio lezaj na diferencijalu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 ma getriba je.. sutra idem vidit, ako fali ulja slucajno, ulit novo, a ako ima.. vozit dok se ne raspadne.. vjerojatno je dobio lezaj na diferencijalu.. to se sve da jos spasit..jeftinije ti je lezaj zamjenit nego novu getribu..koju ces puno platit posto imas 6 brzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 hmmm...ne sluti na dobro,ulje nemre nestat,jedino ak je scurilo a to bi vidio tak se cuje kak si ti opiso kad se rasipa getriba=( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 to se sve da jos spasit..jeftinije ti je lezaj zamjenit nego novu getribu..koju ces puno platit posto imas 6 brzina imas kakvog dobrog majstora za getribe? da odvezem covjeku i da je otvori i vidi sto je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Žac 091 582 1671 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Žac 091 582 1671 di se nalazi samo, ako nije problem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) imas kakvog dobrog majstora za getribe? da odvezem covjeku i da je otvori i vidi sto je.. Dovezi, ...ja slozim. Mozes sve sto te zanima pitati na PM. Edited January 17, 2011 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 di se nalazi samo, ako nije problem.. Zagorje, Sveti križ začretje Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 to se sve da jos spasit..jeftinije ti je lezaj zamjenit nego novu getribu..koju ces puno platit posto imas 6 brzina cca1500kn nije puno, ja kupio ljetos. od nize navedenog zaca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 imas simptome ko moj frend kojem se zupcanici na diferencijalu raspali (2-3njih su bila krhnuta) i onda su oni "pojeli" osovinu piramide. kod njega se cuje samo kad se pusti gas i kad se ubaci u ler kad auto ide... ne radi se o golfovoj getribi u ovom slucaju ali se dogada jako slicna stvar.... kak got okrenes nece ti biti na zalost jeftin popravak jer da bi skinuo i stavio getribu treba ti minimalka 100€ pa dijelovi koji mogu biti skupi jer ovo su samo nagadanja kaj je sa getribom, pa majstor koji ce to sloziti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 cca1500kn nije puno, ja kupio ljetos. od nize navedenog zaca.. Evo ti broj lezaja diferencijala, pa zovi Zubak-Velika Gorica: 002 517 185 A .........dimenzije su 46X75X18. Imam cijene iz njemacke Etka-e koje su stare cca 4 godine, oba lezaja u Njemackoj su tad bila 52€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 odi kod žaca to složiti radi s getribama jako dugo i zna posel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 kontaktirao sam kimi-ja, i zvat cu tog zaca.. i gdje mi bude povoljnije tamo idem.. kako je bas morala sad otic, kad sam u najvecoj recesiji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoki TDI Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 kontaktirao sam kimi-ja, i zvat cu tog zaca.. i gdje mi bude povoljnije tamo idem.. kako je bas morala sad otic, kad sam u najvecoj recesiji.. ako ti sta znaci imam istu takvu getribu za prodat pa ti mogu pomoc da ti dam na rate ako je uopce otisla.... moj broj ti je 0955438668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 ako ti sta znaci imam istu takvu getribu za prodat pa ti mogu pomoc da ti dam na rate ako je uopce otisla.... moj broj ti je 0955438668 najprije cu je odvest na rastavljanje pa da vidim koliki je kvar.. hvala.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoki TDI Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 najprije cu je odvest na rastavljanje pa da vidim koliki je kvar.. hvala.. :thumbsup: No problem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 nemoj uopće rastavljati nego lijepo pripremi pare za drugu getribu... Popravak će te izaći skuplje i nikad neće biti tiha kao neotvarana getriba... Oštećeno je kučište ležaja, ležaj diferencijala, možda i koji zub na piramidi i diferencijalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 joj G al seres, to sto tebe deru ne znaci da ce i njega NIKAD, ali NIKAD popravak , tj. zamjena lezaja nece biti skuplja od duge neotvorene getribe za koju nemas pojma kakvo je groblje unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 joj G al seres, to sto tebe deru ne znaci da ce i njega NIKAD, ali NIKAD popravak , tj. zamjena lezaja nece biti skuplja od duge neotvorene getribe za koju nemas pojma kakvo je groblje unutra za neke lude cifre, tj. deranje love nemam, i nisam jelen.. i ako mi bude preskupo, ja cu vozit dok se ne raspe.. ali nadam se da nece popravak biti toliko skup.. ja cu vjerojatno sutra ili prekosutra smonitrat je dole, i stavljamo je u bunker i vozimo k majstoru s kojim se dogovorim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now