Unknown Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 moja je u jako losem stanju i trebao bih ju zamjeniti pod hitno, orignal bas nemogu naci na otpadu a da je u blizini, jedino mi se nudi zamjenska? da vas cujem misljenja? nejvise me brine korozija jer je to ubilo moju po nutranjim rubovima rijec je o astri g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ja sam uzeo novu zamjensku za puga i onako, za tu cijenu koju košta je ok, samo, lim je puno puno "mekši" nego na original haubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 (edited) navodno na mojem autu da je zamjenska i stari moj da vidis hrdu? i to dubinsku, ima je vise nego na 20 god starom autu, kaj je najgore prije god dana sam ju slagao, brusio, lakirao i sad je jos gore sad me brine ako uzmem novu da i ona nebude tak za 1-2god prije je bilo ovak Edited February 10, 2011 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 dobro je izbrusit , primer i to je to , drzat ce dosta dugo ak se sve odradi kak treba sigurno ces mijenjat auto prije neg kaj ona prohrđa opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 radio sam to prosle godine, do amena smo ju pobrusili, namazali antikorozinom, sve sve kak treba i sad mi je izbilo jos gore, cak i tak di nema previse utjecaja s vodom tj 2-3cm od ruba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 jbg, recimo da je stavljena davno prije , sad je ipak to sve malo kvalitetnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ja imam zamjensku na ibizi, nema neke velike razlike spram originalne. Kad mi je limar to radio rekao je da postoje jeftinije i skuplje zamjenske, ove jeftinije su oko 300 i kusur kuna al te imaju tanak lim...ovu sam platio oko 480kn ak se dobro sjecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 300kn hauba? Iss mene izadje skoro puta 10.....a zamjenske nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ma kako nema na autootpadu? Jesi probao pitati nedjeljom na zagrebačkom Jakuševcu? Pa barem Astri poput tvoje ima stvarno mnogo na cestama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 đabbe to je oplo garant su sve ovakve ko njegova Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 bjezi od zamjenskih...to se toliko piga da ne smijes haubu zatvorit jace...ni u ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Ma kako nema na autootpadu? Jesi probao pitati nedjeljom na zagrebačkom Jakuševcu? Pa barem Astri poput tvoje ima stvarno mnogo na cestama... nemam kak dofurat haubu natrag iz zg-a, jer si zelim staru sacuvat. 1010kn je nova zamjesnska, kao malo bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Namontiras novu a staru gurtnama na krov naopacke, a ispod nje karton da ne ogrebes sta. I onda pici polako starom cestom umjesto autoputom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 (edited) ne kompliciraj,stavis na zadnji sic,spustis siceve,kaj ne,ili ih doma ostavis stane svasta tam,ili si ju stavis na bus ili HPex Edited February 11, 2011 by PUGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 ne kompliciraj,stavis na zadnji sic,spustis siceve,kaj ne,ili ih doma ostavis imam plin, bunker odpada http://i574.photobucket.com/albums/ss183/akctc/astra/bunker/P1010170.jpg zanima me smoa kvaliteta i izdzljivost na hrdu. a ne prijevoz do vza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 issss, ti si stavio tu kutijetinu u rezerni kotač a bojler u gepek?! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 (edited) issss, ti si stavio tu kutijetinu u rezerni kotač a bojler u gepek?! :doh: inace si mi na ignore listi ali vidim da ces i dalje ostat jer nist pametnog od tebe. auto je kupljen tako s tom bocom ako te bas interesira zato suti prije nego grunes svoj glupi zakljucak, kao i obicno. :samoubica2: Edited February 11, 2011 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now