Misek_Chipsy Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 zamoli nekog na tehnickom da baci oko malo na branike automobila , mozda na kojem nadje nes slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 zamoli nekog na tehnickom da baci oko malo na branike automobila , mozda na kojem nadje nes slicno. jesam vec,al hvala svejedno...bio sam i kod par frendova lakirera i limara,al za sad nis..znam da trazim iglu u plastu sijena,al mali je svijet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Felicia nije, Fiesta mk3 nije... Probaj naći ovaj znak koji je na lijevoj strani - to bi mogla biti oznaka proizvođaća Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Da nije od pranja farova na braniku? Golf IV ima takav... ustvari, svi VW-i koji imaju xenon imaju takve poklopce na braniku! Nije jer ima kopce. 100% je od rupe za kuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Nije jer ima kopce. 100% je od rupe za kuku. Meni je isto palo na pamet da bi od perača moglo bit... Kaj ako auto nema perače (a postoje kao opcija)? Jel onda zatvoren sa ovakvim čepom ili uopće ne postoje rupe na braniku? Falicia nije, Lagunu II ti pogledam sutra prijepodne, ne znam napamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Citroen Xsara ima takav poklopac na stražnjem braniku gdje se šarafi kuka za šlepanje. Budem na svojoj pogledao što piše sa nutanje strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ajde pogledaj..al na ksari je čini mi se ravan taj poklopac..kako bilo,ajde ga pogledaj molim te,jer na ksaru jednu ko za vraga i sumnjam baš Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 lol veyron nije, evo VI TME nije, jaguar e-type nije ajmo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Heheheh CSI, zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) lol veyron nije, evo VI TME nije, jaguar e-type nije ajmo dalje hahahahahahaha......:thumbsup: najsličnije http://www.zibe.com/for-sale/used-2002-mercedes~benz-c~class-c320_wagon-libertyville-il-4791940.html Edited February 25, 2011 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mzic Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Lotus Omega nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 to je od nekog koreanca ziher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Da nije od pranja farova na braniku? Golf IV ima takav... ustvari, svi VW-i koji imaju xenon imaju takve poklopce na braniku! +1 isto tako imam ja na MLu za pranje farova, ovako od oka sad ima sigurno 5x3cm, i plastično je i srebrno :lol: I jako jako sličnog izgleda izvana, a iznutra fakat neznam, oba su mi na autu. Laguna I ti ima iza za vuču al je veće čini mi se, i nije takvog oblika. P206 nema slično ništa takvo, itd. To je ovo za šta sigurno znam, al to je ili poklopac s branika ili od perača fara, nema druge sigurno... Sretno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 audi a4 b5 nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipa Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 to bi moglo biti s nekog kombija ili nekog višljeg auta po opisu udarca....... možda neki dio lajsne ili sl... prošetaj po kvartu i vidi aute te boje...(iako predpostavljam da već jesi)... sa škode octavie i fiat brava nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ako je to originalni dio onda je od nekog lijevog auta, tipa koreja il tako nesto posto nema kataloškog broja Cijeli VAG, znaci Audi, Seat, VW, Porš, Škoda...svi imaju tu upisan kataloški broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Možda bi moglo bit od Citrača. Baš ću sutra na svom pogledat i izmjerit, pa javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) a ovo ? cini mi se da nije, al stoji jedan srebrni s pogrebanim branikom i bez tog poklopca kod mene u kvartu Edited February 26, 2011 by biciklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Cek ti bas neznas raspoznavat geometrijske oblike ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Cek ti bas neznas raspoznavat geometrijske oblike ili ? bolje i to nego da sam nepismen ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 nije to to brkiću,ovo je skoro pa pravi pravokutnik,samo kaj su skroooz lagano nakošene stranice... ploha je ravna,nije zaobljena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Evo sad sam pogledao na xsari izgleda mi identično (nisam izmjerio jer nisam imao sa čime i nisam slikao jer je mrak). Kod original branika ima na tom poklopcu je citroenov znak (nisam uspio pročitati brojeve) i ima plastičnu vrpcu koja drži poklopac da nemože ispasti poklopac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 xsara je 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Izgleda slicno ali ko zna opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Molim vlasnika auta da mi napise mail tu. Imam jednu zanimljivu sliku za njega, a nemrem s moba uploadat na forum. Ili bilo tko nek napise mail pa uploada kad mu posaljem ? Sad slikao iz auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now