Raptor6767 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) Dakle, tražim sve potrebno za stavljanje ICa na moj 2003 Combo 1.7DI. Treba mi tih 15ks... Da li netko zna da ima negdje razbijena Corsa/Combo C 1.7DTI pa da mogu skinuti crijeva i IC? Zahvaljujem! :notworthy: P.S. Stavljanje drugog motora (1.7 CDTI) ne dolazi u obzir jer mi je bitna pouzdanost i dugovječnost motora, a ovaj 1.7DI/DTI se pokazao jako izdržljivim premda bih jako volio 1.7CDTI (100ks). :naughty: Edited March 21, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 I kad to nabaciš odi kod Tibora da malo mapira i bude Combo skoro i jurilica :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 I kad to nabaciš odi kod Tibora da malo mapira i bude Combo skoro i jurilica :thumbsup: Razmišljam si o tome, ali me strah - auto ima 210000km sad pa mi nije baš svejedno, a ipak mi je to auto za dostave i mora biti pouzdan...tko zna u kakvom mu je stanju turbina. Ja taj auto vozim stalno do panja pošto ne ide. Gas do poda je bio do Grobnika, na Grobniku i u povratku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Kod Bekija je bio jedan combo C u dijelovima... a sada koji je motor unutra bio nemam pojma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Kod Bekija je bio jedan combo C u dijelovima... a sada koji je motor unutra bio nemam pojma.... Ne znam tko je to...jel možeš kak saznat koji motor je? Mislim da je sigurno DTI jer ovih socijalnih DI modela nema puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Reneko ja mislim da si poludio skroz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki_Pu Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Evo došli smo i na tu temu, ovo neče dobro završiti....:doh: Ovaj auto će završiti među nekim gadnim projektima.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 evo ti 3 otpada na okupu... lijepo sjedni u auto i odi tamo, jer čisto sumnjam da će te razumijeti preko telefona što hoćeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 On je prefin da ide po otpadima,to se sve rijesava preko HTCa. :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Razmišljam si o tome, ali me strah - auto ima 210000km sad pa mi nije baš svejedno, a ipak mi je to auto za dostave i mora biti pouzdan...tko zna u kakvom mu je stanju turbina. Ja taj auto vozim stalno do panja pošto ne ide. Gas do poda je bio do Grobnika, na Grobniku i u povratku. pa načipaj ga tako da je čipan samo dok je tps full, tj. dok držiš gas do kraja ili na recimo >90% a sve drugo normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 On je prefin da ide po otpadima,to se sve rijesava preko HTCa. :lol: :lol: A kad krepa HTC on više ne postoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Reneko ja mislim da si poludio skroz:) A kaj nije bilo jebeno?! Izlazak iz rupe, a nama pada brzina. :rofl: Ja ti govorim da će nas prestići dečki koji su tek ušli u rupu, a ti kažeš da nema šanse jer smo 100m od Zagrebačkog - pa ono micanje pred Zagrebački... Taj krug mi je ujedno bio i najbrži....:cice: Evo došli smo i na tu temu, ovo neče dobro završiti....:doh: Ovaj auto će završiti među nekim gadnim projektima.... :lol: Neće, samo da ga pretvorim u DTI i eventualno remapiram na 100ks. :naughty: pa načipaj ga tako da je čipan samo dok je tps full, tj. dok držiš gas do kraja ili na recimo >90% a sve drugo normalno Nažalost, 90% vremena je throttle na 100%. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 evo ti 3 otpada na okupu... lijepo sjedni u auto i odi tamo, jer čisto sumnjam da će te razumijeti preko telefona što hoćeš... Koji? Hvala na info, budem se raspitao malo ovih dana. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) posalji AstriH PM, on ti ima od Astre H 1.7 CDTi IC (ako nije prodao) edit: i ovaj drugi sa slike ti je na prodaju... Edited March 21, 2011 by Bezimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Pa naravno u pravu pilu... Opela... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) rene, cemu to? Mislim, combo ti treba kao pouzdani auto, kako ces si jebat sve po spisku kad ti rokne neko crijevo, a tebi ili starom se bas zuri na dostavu Tjuniraj renoa, ostavi dostavnjak na miru, nije to vozilo za takve stvari IMHO Edited March 21, 2011 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 rene, cemu to? Mislim, combo ti treba kao pouzdani auto, kako ces si jebat sve po spisku kad ti rokne neko crijevo, a tebi ili starom se bas zuri na dostavu Tjuniraj renoa, ostavi dostavnjak na miru, nije to vozilo za takve stvari IMHO Ovo je sve bolt-on - samo stavim IC od DTIa, sa svim pripadajućim crijevima, mislim da ne bi trebalo biti problema. Druga priča je remapiranje, to ne vjerujem da ću raditi upravo radi toga što mi treba pouzdan auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Za tih 15 konja - previse posla. Ako ne nadjes original crijeva i IC, radit ces inox, pa polirat, pa kupi couplere, reduktore, vari, pigaj, šelne, pa kad krene izbijat crijeva, pa radi nosace za ic, bla bla bla Ja to nebi na tvom mjestu, opet velim imho Radje, ako si se vec napalio combo track-day, swapaj nesto jace i pouzdano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 to ne vjerujem da ću raditi upravo radi toga što mi treba pouzdan auto. onda nemoj radit ništa :thumbsup:...samo preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 onda nemoj radit ništa :thumbsup:...samo preporuka :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Za tih 15 konja - previse posla. Ako ne nadjes original crijeva i IC Ako ne nađem, neću ni raditi. I to je to...toliko se napalio nisam...premda sam već našao Weitec gewinde za Comba/Merivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Kupi caddya 1.9tdi i čipaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 I to je to...toliko se napalio nisam...premda sam već našao Weitec gewinde za Comba/Merivu. Tako sve pocne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 ma kaj ne , stavljaj to gore laser interceptor sa foruma je to napravio na corsi i remap kod matjaža, isla je prejebeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki_Pu Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Tako sve pocne :lol: ali nikada ne završi... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now